Amplificator Chitara Kemper Profiling PowerRack

Amplificator Chitara Kemper Profiling PowerRack

Kemper Profiling Amplifier PowerRack
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
9500.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 791.67 Lei / lună


Distribuie pe

Amplificator Versiunea 19 "Începând cu introducerea tehnologiei de modelare în lumea amplificatorilor de chitară, chitariștii au reușit să acceseze o varietate de sunete și efecte cu un efort relativ mic.
Dar dacă doriți să vă ascultați sunetele preferate în loc de specificațiile de sunet ale producătorului? Înainte de lansarea Kemper Profiling Amp, nu existau multe alternative: fie, ca înainte de revoluția digitală, și-au târât întregul echipament dintr-un loc în altul, sau au încercat să adapteze pe cât posibil sunetele modelate ale amplificatorului de modelare. dorințele proprii

Kemper rupe teren nou aici. În loc să folosească emulația predefinită a diferitelor modele de amplificatoare, Ampul Profiling (Nomen est Omen) creează o imagine exactă a sunetului setat pe amplificator împreună cu difuzorul și microfonul conectat. Aceasta combină toate sunetele personale preferate într-un singur dispozitiv. În plus, profilul sonor poate fi editat cu diverse emulații cu efect de podea, efecte master, egalizator și așa mai departe. O flotă de amplificatoare separate nu este o cerință obligatorie, deoarece amplificatorul de profilare este deja echipat cu un număr mare de profiluri de amplificatoare clasice. În plus, o comunitate mare Kemper s-a stabilit acum în lumea în care se schimbă profiluri de sunet prin Internet.

Versiune rack rack cu amplificator de clasa D de 600 watt
Putere: 600 wați în 8 ohmi, 300 wați în 16 ohmi
Format: 19 "/ 3 HE
Dimensiuni (L x P x P): 48,3 x 13,9 x 22 cm (deoarece picioarele de cauciuc nu trebuie scoase din motive de ventilație, este necesară o creștere minimă de 4 U)
Greutate: 6,18 kg
Culoare: negru
Colecții:

Intrare mic
Linia de intrare
Intrare alternativă
Direct Out
Monitorizare
Master Out (jack & XLR)
Intrare și ieșire digitală S / PDIF
Midi In / Out / Thru
2 x Întrerupător de mână (jack)
Rețea și USBTip amplificatorAmplificatoare
Putere600 W
Difuzoare-
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa