Amplificator Chitara Kemper Profiling Rack BK

Amplificator Chitara Kemper Profiling Rack BK

Kemper Profiling Amplifier Rack BK
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
7600.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 633.33 Lei / lună


Distribuie pe

19 "Preamp de chitară
De la apariția tehnologiei de modelare în lumea amplificatorilor de chitară, chitariștii au reușit să acceseze o varietate de sunete și efecte cu un efort relativ mic.

Dar dacă doriți să vă ascultați sunetele preferate în loc de specificațiile de sunet ale producătorului? Înainte de lansarea Kemper Profiling Amp, nu existau multe alternative: fie, ca înainte de revoluția digitală, și-au târât întregul echipament dintr-un loc în altul, sau au încercat să adapteze pe cât posibil sunetele modelate ale amplificatorului de modelare. dorințele proprii

Kemper rupe teren nou aici. În loc să folosească emulația predefinită a diferitelor modele de amplificatoare, Ampul Profiling (Nomen est Omen) creează o imagine exactă a sunetului setat pe amplificator împreună cu difuzorul și microfonul conectat. Aceasta combină toate sunetele personale preferate într-un singur dispozitiv. În plus, profilul sonor poate fi editat cu diverse emulații cu efect de podea, efecte master, egalizator și așa mai departe. O flotă de amplificatoare separate nu este o cerință obligatorie, deoarece amplificatorul de profilare este deja echipat cu un număr mare de profiluri de amplificatoare clasice. În plus, o comunitate mare Kemper s-a stabilit acum în lumea în care se schimbă profiluri de sunet prin Internet.

Format: 19 "/ 3U (deoarece picioarele de cauciuc nu trebuie scoase din motive de ventilație, este necesar un minim de raft 4U)
Dimensiuni (L x P x P): 48,3 x 13,9 x 22 cm
Greutate: 5 kg
Culoare: negru
Conexiuni:

Intrare mic
Linie înăuntru
Intrare alternativă
Direct afară
Monitorizează
Master Out: Jack & XLR
Intrare și ieșire digitală S / P DIF
MIDI In / Out / Thru
2x Switch Footswitch (jack)
Rețea și USBTip amplificatorAmplificatoare
Putere-
Difuzoare-
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa