1. Prima pagina
  2. »
  3. Casti
  4. »
  5. Casti Fara Fir
  6. »
  7. Casti Fara Fir Audio Technica
  8. »
  9. Casti In Ear Audio Technica CK3TW BK
Casti In Ear Audio Technica CK3TW BK

Casti In Ear Audio Technica CK3TW BK

CK3TWBK
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
480.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 40.00 Lei / lună


Distribuie pe

Căști ATH-CK3TW cu adevărat wireless în cască cu tehnologie Bluetooth® 5.0 sunt gata să plece oricând și oriunde vă aflați, care vă permite să „explorați și să vă conectați. . Puneți-le înapoi în carcasă și se opresc și încep să se încarce. Căștile sunt chiar echipate cu senzori inteligenți, care detectează când scoateți căștile din urechi și când le puneți din nou în mod automat, întrerupeți și redați audio din nou, astfel încât să nu vă lipsească niciodată o bătaie.

Căștile sunt echipate cu drivere de 5,8 mm special concepute, care reproduc audio puternic și detaliat dintr-un design ultra-compact. Aceste căști ergonomice, minimaliste, se potrivesc în mod natural în urechile de toate dimensiunile și sunt livrate cu patru dimensiuni de cercei subțiri, flexibile din silicon (XS / S / M / L), care personalizează în continuare fit-ul, asigurând o izolare excelentă și un sunet îmbunătățit.

Carcasele compacte pentru căști includ un microfon încorporat și comenzi tactile ușor de găsit cu vârful degetului, ceea ce face ca gestionarea muzicii și a apelurilor telefonice să fie simplificate. Calitatea apelurilor este îmbunătățită mult prin tehnologia Qualcomm cVc ™ (Clear Voice Capture). Call audio se redă și în ambele căști, ceea ce face conversațiile și mai clare.

Căștile au un grad de rezistență la apă IPX2, ceea ce înseamnă că sunt protejate de apa care picură, cum ar fi ploaia și transpirația. Acestea sunt compatibile cu codecul audio de înaltă calitate Qualcomm® aptXTM și cu Stereo Plus Qualcomm TrueWireless ™, o funcție specială cu latență scăzută care vă permite să transmiteți ultimele versiuni fără întreruperi audio și o conexiune stabilă *.

Cascăle ATH-CK3TW oferă șase ore de utilizare continuă la o taxă completă, cu 30 de ore de putere suplimentară disponibile din carcasa de încărcare. Atât căștile, cât și carcasa de încărcare au indicatoare LED pentru a afișa starea de încărcare, iar carcasa de încărcare este echipată cu un conector USB-C pentru a îmbunătăți timpul de încărcare.

Microfon Da

Culoare Negru

Sensibilitate 98 dB

Interval de frecvență 20 Hz - 20 kHz

Play Time (Hours) 6

Timp de încărcare (ore) 2

Tip Dynamic

Impedanță 16 Ohm

Poate functiona pe baterii Da

Greutate (g) 10

Culoare conform producătorului BlackTip CastiIn ear
SistemIn-ear
Sensibilitate in dB98
Frecventa20-20000 Hz
Impedanta in Ohm16
Driver in mm5.8