1. Prima pagina
 2. »
 3. Casti
 4. »
 5. Casti Studio
 6. »
 7. Casti Studio Sennheiser
 8. »
 9. Casti Sennheiser HD 300 Pro
Casti Sennheiser HD 300 Pro

Casti Sennheiser HD 300 Pro

HD 300 Pro
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
805.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 67.08 Lei / lună


Distribuie pe

Sennheiser HD 300 PRO nou dezvoltat oferă un sunet de lucru neutru și de înaltă rezoluție. Adâncimea imensă a detaliilor sale trece chiar și în cele mai puternice medii. Indiferent dacă editați, cântați sau compuneți muzică, și indiferent dacă sunteți în spatele unui set de tambur, la biroul de mixare, într-un cadru live sau în studio, HD 300 PRO oferă detaliile de care aveți nevoie pentru a face bune decizii.

HD 300 PRO funcționează la același nivel de precizie pe care îl aplicați producției. Pentru a face acest lucru posibil, i-am împins proprietățile acustice la limitele fizicii și le-am recalculat. În primul rând, este un răspuns liniar de frecvență. Nu interpretează, ci asigură o transparență neutră - baza pentru luarea unor decizii bune. Modelul său sunet rămâne delicat și precis în fiecare aplicație - în întregul spectru.

În al doilea rând, am redus distorsiunea, mișcările de mișcare și vibrațiile parțiale ale diafragmei la un nivel minim. Împreună cu traductori sensibili, această construcție garantează reproducerea puternică și fără distorsiuni, chiar și la niveluri ridicate ale presiunii acustice. Să nu mai vorbim de volumul recalculat de aer în fața urechii. HD 300 PRO oferă sunetului o calitate remarcabil de naturală și tridimensională. Designul HD 300 PRO reprezintă o combinație inteligentă între confortul de uzură și atenuarea zgomotului ambiental. Suruburile sale circumaural, viscoelastic, pot fi resimțite abia după câteva ore. Și oferă protecție fiabilă chiar și împotriva zgomotului ambiental foarte puternic. Pentru a realiza acest lucru, am proiectat unitatea acustică pentru a fi mai izolată decât un set de monitorizare. Chiar și după sesiunile care durează mai multe ore, veți detecta numai sunetul - nu greutatea sa. Caracteristici cheie Rezoluție maximă datorată reproducerii acurateței și liniarității sunetului Designul confortabil de căptușeală permite o utilizare extinsă în sesiuni lungi de purtare Atenuare superioară a zgomotului ambiental în medii puternice datorită construcției închise a căștii pasive Partener perfect pentru munca ta zilnică, datorită materialelor de lungă durată și cablurilor schimbabile cu conectorul de sistem stabilit de Sennheiser.

Caracteristici

 • Impedanta : 64 ohm
 • Presiune de contact : 6 N
 • Raspuns in frecventa : 6 - 25.000 Hz
 • Distorsiuni THD : < 0.1 %
 • Putere maxima de intrare: 500mW
 • Greutate (fara cablu) : 297 g
 • Culoare : negru
 • Accesorii incluse : adaptor jack 6.3 mm

 Tip CastiOver-Ear
SistemInchis
Frecventa6-25000 Hz
Sensibilitate in dB123
Driver in mm-
Impedanta in Ohm64
Putere maxima de intrare-
Conector semnalJack mic stereo 3.5mm
CabluDrept de 1.5m
AccesoriiAdaptor , Cablu , Adaptor, Cablu