NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Audio Technica M50X BT2 DS
  • Audio Technica M50X BT2 DS
  • Audio Technica M50X BT2 DS
  • Audio Technica M50X BT2 DS

Audio Technica M50X BT2 DS

Casti Studio ATH-M50X BT2 DS

În stoc
2 ani

Casti Studio Audio Technica M50X BT2 DS

Este a doua generație a căștilor over-ear fără fir din seria M, apreciate de critici. Aceste căști dispun de drivere cu deschidere mare de 45 mm într-un design wireless, astfel încât ascultătorii se vor bucura de aceeași semnătură sonoră a legendarelor căști de studio ATH-M50x. Cu această actualizare, s-au introdus și câteva îmbunătățiri vizibile, cum ar fi preluarea vocală îmbunătățită pentru o calitate mai bună a apelurilor, o conexiune USB-C actualizată și modul de asociere multipunct.

Caracteristici:

Designul fără fir, în mișcare, oferă aceeași performanță sonoră apreciată de critici ca și căștile de studio profesionale originale ATH-M50x
Driverele patentate cu deschidere mare de 45 mm și amplificatorul dedicat oferă o claritate excepțională pe o gamă extinsă de frecvență, cu un răspuns de bas profund și precis
Modul de latență scăzută îmbunătățește sincronitatea între audio și video pentru streaming și jocuri fluide
Componentele de calitate audio premium, inclusiv un DAC audio avansat AK4331 și un amplificator intern dedicat pentru căști, oferă un sunet pur și natural
Microfonele duble și tehnologia de formare a fasciculului asigură o calitate a apelurilor clară
Circuitul de tonuri laterale îmbunătățește conversațiile, permițându-vă să vă auziți vocea în căști atunci când efectuați apeluri pe majoritatea smartphone-urilor
Microfonul poate fi dezactivat printr-o simplă apăsare a unui buton
Funcția de asociere multipunct vă permite să rămâneți conectat la două dispozitive Bluetooth simultan
Butoanele încorporate în căști oferă un control ușor al volumului/dezactivarii sunetului, muzicii și apelurilor și vă oferă acces la asistentul vocal (Amazon Alexa Built-in, Google Assistant, Siri)
Google Fast Pair vă permite să asociați rapid căștile cu un smartphone Android sau alt dispozitiv
Aplicația A-T Connect vă oferă control suplimentar: activați modul de latență scăzută, ajustați și salvați EQ-ul în căști, schimbați echilibrul volumului L/R, selectați asistentul vocal dorit, localizați căștile nelocate, schimbați codecurile și multe altele
Până la 50 de ore de utilizare continuă la o încărcare completă și până la 3 ore de utilizare la o încărcare rapidă de 10 minute (prin conexiune USB-C)
Compatibil cu codecuri LDAC și AAC de înaltă calitate
Design over-ear pentru o izolare excelentă a sunetului în medii zgomotoase
Material pentru căști și bandă de calitate profesională pentru durabilitate și confort de lungă durată
Include cablu de 1.2 m pentru conexiune prin cablu opțională

Povestea din spatele legendarului ATH-M50x
Audio pentru toți

În ianuarie 2007, prima pereche de ATH-M50 a fost lansată la târgul comercial NAMM. Au fost concepute inițial drept căști profesionale de monitorizare, cu accent pe furnizarea de sunet clar și natural prin driverele brevetate cu deschidere mare de 45 mm. Cu toate acestea, au ajuns să devină una dintre perechile de căști recomandate pentru oricine caută să-și sporească experiența de ascultare.

Cunoscute pentru profilul lor de sunet bine echilibrat și un design durabil, dar confortabil, M50-urile sunt cel mai bine vândut produs Audio-Tehnica la nivel mondial.

De atunci, M50-urile au evoluat cu noile tehnologii și s-au adaptat pentru a se potrivi nevoilor ascultătorilor, odată cu introducerea ATH-M50x în 2014 și ATH-M50xBT în 2018.

De-a lungul istoriei lor, modelele M50 au rămas fidele viziunii originale a fondatorului Audio-Tehnica, Hideo Matsushita. Hideo-san a dorit să creeze o experiență audio de calitate pentru toți, permițând oamenilor să acceseze produse de calitate pentru orice aplicație sau buget.

M50-urile sunt încă cunoscute pentru că oferă o performanță audio de calitate la un preț rezonabil pentru o varietate de oameni, de la muzicieni și creatori de conținut, până la muzicieni și ascultători de muzică.

Proiectat în Japonia

În 2006, aproape de sfârșitul carierei sale, inginerul șef de căști a decis să pună tot ce avea, toate deceniile de experiență și expertiză, într-o nouă pereche de căști de monitorizare în studio.

Echipa de ingineri din Japonia a văzut căștile ca pe un „instrument profesional”, așa că trebuiau să fie robuste, practice și confortabile. Fiind unul dintre puținii producători din lume care proiectează tehnologia traductoarelor, aceștia au reușit să ajusteze profilul de sunet al modelelor M50, oferindu-i un design acustic meticulos.
Chiar și după succesul lui M50, echipa de ingineri nu a încetat să perfecționeze designul căștilor. Managerul de produs, Hiroyasu Suzuki, a ajutat la gestionarea unui proiect la șapte ani după lansarea modelului M50s pentru a îmbunătăți căștile: „Am ieșit și am întrebat profesioniști, oamenii care folosesc efectiv aceste căști zilnic, ce caracteristici le-au plăcut și ce și-au dorit, am folosit apoi feedback-ul pentru a îmbunătăți produsul, creând M50x în 2014.”

Studio, scenă și silver screen

Datorită capacității lor de a oferi un profil de sunet natural și echilibrat, care reflectă îndeaproape înregistrarea originală a materialului, M50-urile au devenit un produs de bază pentru profesioniști.

Puteți recunoaște designul emblematic, prezentând cercul argintiu de pe căști, de obicei regăsite în studiouri, videoclipuri muzicale și filme.

Fără cabluri

La peste zece ani de la lansarea primei perechi de M50, echipa de ingineri a ascultat feedback-ul fanilor și a decis să dezvolte o versiune Bluetooth.

Aceasta a fost o sarcină dificilă pentru echipa de inginerie a căștilor, deoarece dorea să mențină performanța sonoră apreciată de critici a M50-urilor printr-o conexiune Bluetooth.

După ani de dezvoltare, în 2018, ATH-M50xBT a fost lansat, iar criticii și utilizatorii au fost de acord că experiența de sunet reflectă râvnitele M50.

Spectrul de sunet

Din 2012, s-au lansat nouă culori în ediție limitată la gama M50. Adesea disponibil doar pentru un an, aceste ediții diferite le-au oferit fanilor posibilitatea de a adăuga un plus de culoare setării lor, inclusiv cea mai recentă ediție Purple and Black pentru 2020.

Tip Căști dinamice cu spate închis
Diametru driver 45 mm
Răspuns în frecvență 15 - 28.000 Hz
Sensibilitate 99 dB/mW
Impedanță 38 Ω
Tip baterie Baterie litiu polimer DC 3.7 V
Durata de viață a bateriei Aproximativ 50 de ore de utilizare continuă
Timp de încărcare Aproximativ 3.5 ore
Greutate Aproximativ 307 g
Tip microfon MEMS
Sensibilitate microfon -38 dB (1V/Pa la 1 kHz)
Răspuns în frecvență (microfon) 85 -15.000 Hz
Caracteristică polară Omnidirecțional
Accesorii incluse

Cablu de încărcare USB(30cm,USB Type-A / USB Type-C)
Cablu audio (mini mufă stereo de 1.2 m/ φ3.5 mm)
Husă

Bluetooth®
Versiune Bluetooth® 5.0
Raza de operare Aproximativ 10 m
Profiluri Bluetooth compatibile A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Suport Codec LDAC / AAC, SBC

Specificații Audio Technica M50X BT2 DS
Tip CastiBluetooth
SistemInchis
Sensibilitate in dB99
Frecventa15-28000 Hz
Impedanta in Ohm38
Driver in mm45
Putere maxima de intrare-
CabluDrept de 1.2m
Conector semnalJack mic stereo 3.5mm
AccesoriiHusa , Cablu


Produse asemănătoare cu Audio Technica M50X BT2 DS