1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Amplificatoare Chitare Electrice
  6. »
  7. Combo-uri
  8. »
  9. Combo Chitare Electrice Boss
  10. »
  11. Combo Chitara Electrica Boss Katana 50 Mk II
Combo Chitara Electrica Boss Katana 50 Mk II

Combo Chitara Electrica Boss Katana 50 Mk II

Katana 50 Mk II
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
1219.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 101.58 Lei / lună


Distribuie pe

BOSS KATANA-50 MkII: Amplificator de chitară

- Putere nominală
50 W

- Nivel nominal de intrare
INTRARE: -10 dBu (1 M ohm)
AUX IN: -10 dBu (20 k ohmi)

- Vorbitor
30 cm (12 inci) x 1

- Controale
Întrerupător
Buton MASTER
Comutator de comandă a puterii (STANDBY, 0,5 W, 25 W, 50 W)

[AMPLIFICATOR]
Butonul VARIATION
Comutator AMP TIP (ACOUSTIC, CLEAN, CRUNCH, LEAD, BROWN)
Butonul GAIN
Buton VOLUME

[EGALIZATOR]
Buton BASS
Buton mediu
Buton TREBLE

[EFECTUL MULTI]
Buton BOOSTER
Butonul MOD
Buton FX
Butonul DELAY
Butonul REVERB
Buton TAP
Buton BOOSTER
Buton MOD
Buton FX
Butonul DELAYARE
Butonul REVERB

[Setarea tonului]
Buton CH1
Buton CH2
Buton PANEL

- Indicatori
VARIAȚIE
BOOSTER
MOD
FX
ÎNTÂRZIERE
REVERB
ATINGEȚI
CH1
CH2
PANOU

- Conectori
Mufă INPUT: tip telefon de 1/4 inci
Mufa POWER AMP IN: tip telefon de 1/4 inci
Mufă REC OUT / PHONES: tip stereo de 1/4 inch
Jack EXP PEDAL / CTL CH1 / CH2: tip telefon TRS de 1/4 inci
Mufă AUX IN: tip telefon stereo în miniatură
Port USB: tip USB B
Mufa AC IN

- Consumul de energie
47 W

- Dimensiuni (Include mâner și picioare de cauciuc)
470 (L) x 238 (D) x 398 (H) mm
18-9 / 16 (W) x 9-3 / 8 (D) x 15-11 / 16 (H) inci

- Greutate
11,6 kg
25 lbs 10 oz

- Accesorii
Manualul proprietarului
Cablu de alimentare

- Opțiuni (vândute separat)
Comutator pentru picioare: BOSS FS-5L, BOSS FS-6, BOSS FS-7
Pedala de expresie: Roland EV-5, BOSS EV-30, BOSS FV-500L, BOSS FV-500H

 

Katana MkII duce seria renumită de amplificatoare de chitară Katana la nivelul următor, îmbunătățind generatorul de bază cu mai multe sunete, mai multe efecte și mai multe funcții. Sunt disponibile acum variații de voce pentru toate cele cinci caractere de amplificatoare, dublând opțiunile tonale. Iar categoriile de efecte încorporate au fost extinse de la trei la cinci, oferind și mai mult procesare în timp real din care să alegeți. Utilizabilitatea a fost îmbunătățită, de asemenea, cu o intrare de amplificator de putere pentru modelatoare și multi-FX, editor software actualizat și multe alte îmbunătățiri.

 

Katana-50 MkII Caracteristici Principale

•             Amplificator combo gata de scenă de 50-wati, cu difuzor personalizat de 12 inch

•              Abordarea design-ului Logic Tube produce puterea sfidătoare clasică, punch autoritar și prezență clară

•              Cinci caractere unice de amplificator (Clean, Crunch, Lead, Brown, și Acoustic), la care se adaugă variații sonore recente pentru fiecare

•              Cinci secțiuni independente de efecte (Booster, Mod, FX, Delay, și Reverb), cu trei variații selectabile pentru fiecare

•              Pedala FX dedicată pentru wah și pedal bend controlat de picior

•              Software-ul actualizat BOSS Tone Studio pentru personalizarea sunetului dvs. cu peste 60 de efecte BOSS diferite, EQ pe canale global, rutare reglabilă și multe altele

•              Power Amp In pentru preamplificatoare, modelatoare, și multi-efecte

•              Patru memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea și accesarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor

•              Power Control pentru atingerea tonului puternic al amplificatorului și a răspunsului la volum redus

•              Trei opțiuni Cab Resonance (Vintage, Modern, și Deep), selectabile din BOSS Tone Studio

•              Emulația microfonului de cabinet pe ieșirile USB și căști/înregistrare, cu trei setări Air Feel disponibile în BOSS Tone Studio

•              Conexiuni pe panoul din spate pentru maxim două comutatoare de picior sau o pedală de expresie 

•             Setări Profesionale disponibile pe BOSS Tone Central

Mai Multe Sunete, Mai Multă Versatilitate

Seria de clasă de scenă Katana MkII preia din locul din care a rămas prima generație, bazându-se pe aceleași tonuri de bază și caracteristici care au făcut din serie un astfel de succes mondial. Dacă ați iubit amplificatoarele Katana originale, veți iubi și mai mult Katana MkII. Și dacă sunteți nou în domeniu, pregătiți-vă pentru sunet, senzație și versatilitate care depășesc cu mult clasa de preț.

Cinci Caractere de Amplificatoare, Zece Tonuri în Total

Cele cinci caractere principale ale amplificatorului Katana MkII oferă totul, de la tonuri vintage organice până la sunete moderne cu gain mare, plus o voce dedicată optimizată pentru chitară acustică-electrică. Caracterele au fost acum extinse cu variații sonore recente, oferind o paletă mai largă de opțiuni de ton pentru a vă crea sunetul personal.

Cinci Efecte Simultan

Katana MkII include acum cinci categorii de efecte simultane, ceea ce pune puterea de modelare a tonului unui pedalier masiv chiar în interiorul amplificatorului. Secțiunile Independent Booster, Mod, FX, Delay și Reverb sunt încărcate din fabrică cu trei variații pentru fiecare, oferind 15 efecte gata de utilizat. Conectarea la BOSS Tone Studio vă permite să accesați mult mai profund dacă doriți—să personalizați secțiunile cu peste 60 de tipuri de efecte diferite, să schimbați ordinea cu patru lanțuri diferite și multe altele.

Duceți Sunetul la Maxim de Fiecare Dată Când vă Conectați

Susținută de abordarea Tube Logic a BOSS, Katana MkII oferă caracteristicile de distorsiune ale ieșirii autentice a amplificatoarelor cu tuburi autentice, cu sunetul și senzația devenind mai bogate și mai sensibile în timp ce creșteți volumul. Dar spre deosebire de acel amplificator clasic cu tuburi, variabila Power Control a Katana MkII face ușor să ajungeți la sunetul perfect, fără să fiți dat afară din concert sau din casă. Este suficientă ridicarea volumului general, după cum este necesar, pentru a vă bucura de un sunet inspirat de amplificator puternic oriunde cântați, din dormitor până pe scenă.

Amplificați-vă Echipamentul Extern

Katana-50 MkII este uluitor ca și amplificator autonom, dar excelează, de asemenea, ca și cabinet de putere pentru un preamplificator, modelator sau unitate multi-efecte preferate. Conectarea la mufa Power Amp In a panoului din spate ocolește preamplificarea și efectele Katana MkII, permițându-vă să ajungeți direct în secțiunea de putere a Tube Logic, completată cu deja disponibilul Power Control. Și cu BOSS Tone Studio, intrarea poate fi ușor optimizată pentru echipamentul dvs., cu un filtru high-pass și gain reglabil.  

Acces printr-o Singură Atingere la Configurațiile Personalizate

Una dintre caracteristicile cele mai puternice ale Katana-50 MkII este capacitatea de a stoca setările favorite ale canalelor și a efectelor amplificatorului în Tone Settings pentru accesare instantanee. După ce ați realizat un sunet prin comenzile panoului, pur și simplu îl salvați în memoria dorită cu o apăsare rapidă a butonului. Sunt disponibile patru Tone Settings (două bănci a câte două) și le puteți selecta ușor direct de pe panou. De asemenea, este posibil să conectați comutatoare de picior externe pentru controlul fără mâini în timpul concertului.

Tonuri Directe Gata de Mixat

Katana-50 oferă ieșiri USB și căști/înregistrare cu simulare de microfon de cabinet, permițându-vă să trimiteți tonuri de amplificator gata de mixat la un sistem PA, DAW din computer sau căști. Sunetul direct poate fi modelat cu trei setări diferite Air Feel, care sunt accesibile din BOSS Tone Studio. Funcționarea USB cu două canale este acceptată, permițându-vă să generați stereo real cu multe dintre efectele Katana de modulație, EQ, delay și reverb.

Îmbunătățiri BOSS Tone Studio

BOSS Tone Studio a evoluat împreună cu amplificatoarele Katana MkII. Interfața a fost actualizată cu un aspect nou și o serie de parametri au fost expuși pe ecranul principal pentru un flux de lucru mai rapid. Există, de asemenea, o categorie dedicată Pedal FX, ceea ce facilitează atribuirea efectelor wah și pedal bending unei pedale de expresie conectate. Și dacă sunteți utilizator al primei generații Katana, este posibil să importați patch-urile personalizate și să le folosiți pe toate cu Katana MkII.