NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana Artist MK 2
 • Boss Katana Artist MK 2
 • Boss Katana Artist MK 2
 • Boss Katana Artist MK 2
 • Boss Katana Artist MK 2

Boss Katana Artist MK 2

Katana Artist MK 2
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
3060.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 255.00 Lei / lună

Distribuie pe

Combo Chitara Electrica Boss Katana Artist MK 2

Katana-Artist MkII îmbunătățește modelul principal din linia Katana cu caracteristici și flexibilitate de generație viitoare. Variațiunile noi de voce pentru toate cele cinci caractere de amplificator dublează alegerile dvs. de tonului, în timp ce categoriile de efecte încorporate au fost extinse de la trei la cinci. Controalele exclusive ale panoului frontal oferă și mai multe opțiuni de modelare a sunetului, inclusiv un comutator Contour cu trei moduri, EQ Global cu trei curbe personalizabile și un boost Solo cu nivel reglabil. Și cu o nouă funcționalitate puternică a amplificatorului dual, este ușor să conectați și să controlați două Katana-Artist MkII pentru tonuri masive, ultra-largi.

Caracteristici principale

 • Amplificator combo profesional de 100 de wați, cu ton îmbunătățit și cu caracteristici exclusive
 • Difuzorul personalizat Waza de 12 inch realizează tonul clasic de difuzor stack britanic și răspunsul cu o manevrare crescută a puterii
 • Abordarea design-ului Logic Tube produce puterea sfidătoare clasică, punch autoritar și prezență clară
 • Secțiunea robustă analog amplificatorul de putere de clasă AB oferă ton autentic și răspuns extrem de muzical
 • Cabinet nou proiectat cu construcție ultra-solidă și spate semi-închis pentru un ton compact, focusat, bogat în joase
 • Cinci caractere de amplificator cu cinci variații, plus secțiuni Booster, Mod, FX, Delay și Reverb cu trei variații fiecare
 • Contur pe trei căi pentru modelarea culorii tonale generale și comutatorul Global EQ cu trei setări (personalizabile în BOSS Tone Studio)
 • Funcție Solo comutabilă cu control de nivel
 • Funcții integrate de expansiune a amplificatorului dual pentru controlul GA-FC și efecte stereo reale
 • Editorul software BOSS Tone Studio actualizat, pentru personalizarea sunetelor cu peste 60 de efecte BOSS; funcțiile de editare nou adăugate includ EQ-uri pre și post, Pedal FX dedicat și multe altele
 • Loop de efecte în serie/paralel, ieșiri externe de difuzoare și intrare de amplificator de putere pentru preamplificatoare, modelatoare și multi-efecte
 • Opt memorii pentru Setări de Ton pentru stocarea și accesarea tuturor setărilor amplificatorului și efectelor
 • Power Control pentru atingerea tonului puternic al amplificatorului și a răspunsului la volum redus
 • Emulația microfonului de cabinet pe ieșirile USB și căști/înregistrare, cu trei setări Air Feel disponibile în BOSS Tone Studio
 • Suport de control extern prin controler de picior GA-FC, comutatoare de picior, pedală de expresie și MIDI

Sunet Rafinat pentru Soliști Profesioniști

La fel ca și predecesorul său, Katana-Artist MkII a fost conceput cu detalii suplimentare pentru soliștii profesioniști sofisticați. Difuzorul personalizat Waza de la BOSS pune sunetul rock vintage final la degetele dvs., în timp ce fața largă a cabinetului și spatele semi-închis oferă tonuri concentrate, perfecționate, cu extrem de bogat și cu o plenitudine mare al spectrului mediilor. În plus, fiecare caracter al amplificatorului Katana-Artist MkII a fost articulat special pentru un răspuns optim cu difuzorul și cabinetul.

Difuzorul Waza: Ton Legendar, Putere Modernă

Un element cheie al sunetului puternic al Katana-Artist MkII este difuzorul Waza de 12 inch, dezvoltat de BOSS pentru a oferi un răspuns dinamic larg, medii netede și o tonalitate armonică bogată a difuzorului stack britanic de 25 wați din anii 1960. Prin analiza detaliată a difuzoarelor originale și selectarea atentă a magnetului, materialului conului și a altor elemente, difuzorul Waza întruchipează talismanul complet al acestui difuzor legendar în timp ce îi crește capacitatea de putere la 100 de wați.

Caractere de Amplificator și Efecte Extinse

Katana-Artist MkII prezintă aceleași actualizări de bază introduse cu amplificatoarele Katana MkII. Acum sunt disponibile variații pentru cele cinci caractere de amplificator, oferind 10 opțiuni de tonuri diferite pentru a alege. Și cu cinci categorii de efecte simultane, aveți puterea de modelare a sunetului a unui pedalier masiv chiar în interiorul amplificatorului. Conectarea la BOSS Tone Studio vă permite să accesați mult mai profund dacă doriți—personalizați secțiunile cu peste 60 de tipuri de efecte diferite, schimbați ordinea cu patru lanțuri diferite și multe altele.

Unelte de Modelare Profundă a Tonului

Pe panoul frontal, veți găsi câteva caracteristici exclusive disponibile doar cu Katana-Artist MkII. Un comutator Contour cu trei poziții vă permite să modelați tonul principal al amplificatorului, în timp ce trei setări selectabile Global EQ (reglabile în BOSS Tone Studio) sunt excelente pentru reglarea sunetului general pentru diferite chitare și stiluri. De asemenea, este disponibilă o funcție de boost Solo post-amplificator, controlată de picior, cu un buton dedicat pe panou pentru reglare rapidă.

Suport Amplificator Dual Integrat

Funcțiile puternice de extindere fac simplă utilizarea a două Katana-Artist MkII împreună. Cu Dual Link, puteți configura fiecare amplificator cu setări independente și să le operați de la un singur controler de picior GA-FC, permițându-vă să combinați tonuri clean și dirty, să creați configurații wet/dry și multe altele. Stereo Expand vă permite să utilizați un amplificator ca master și celălalt ca slave, cu efecte stereo-compatibile integrate precum chorus, delay și reverb distribuite pe ambele amplificatoare pentru un câmp sonor amplu și imersiv.

Duceți Sunetul la Maxim de Fiecare Dată Când vă Conectați

Susținută de abordarea Tube Logic a BOSS, Katana MkII oferă caracteristicile de distorsiune ale ieșirii autentice a amplificatoarelor cu tuburi autentice, cu sunetul și senzația devenind mai bogate și mai sensibile în timp ce creșteți volumul. Dar spre deosebire de acel amplificator clasic cu tuburi, variabila Power Control a Katana MkII face ușor să ajungeți la sunetul perfect, fără să fiți dat afară din concert sau din casă. Este suficientă ridicarea volumului general, după cum este necesar, pentru a vă bucura de un sunet inspirat de amplificator puternic oriunde cântați. 

Acces printr-o Singură Atingere la Configurațiile Personalizate

Cu memoriile Tone Settings incorporate, puteți stoca caracterele de amplificator și setările de efectele preferate pentru accesare instantanee. După ce ați realizat un sunet prin comenzile panoului, pur și simplu îl salvați în memoria dorită cu o apăsare rapidă a butonului. Sunt disponibile opt Tone Settings (două bănci a câte patru) și le puteți selecta ușor direct de pe panou. Iar pentru operarea fără mâini în concert, doar conectați comutatoarele externe de picior sau controlerul GA-FC.

Tonuri Directe Gata de Mixat

Ieșiri de linie, USB și căști/înregistrare cu simulare de microfon de cabinet, permițându-vă să trimiteți tonuri de amplificator gata mixate la un sistem PA, computer DAW sau căști. Sunetul direct poate fi modelat cu trei setări diferite Air Feel, care sunt accesibile din BOSS Tone Studio. USB audio cu două canale este suportată, permițându-vă să generați stereo real cu multe dintre efectele Katana-Artist MkII de modulație, EQ, delay și reverb.

Centru de Comandă Compact pentru Concert

Controlerul opțional de picior GA-FC este partenerul perfect pentru Katana-Artist MkII—se conectează cu un singur cablu, nu necesită alimentare externă și are un profil subțire și robust, care ocupă un spațiu minim. Cu șase comutatoare de picior, puteți accesa Tone Settings și puteți activa/dezactiva independent cele cinci secțiuni de efecte. GA-FC acceptă, de asemenea, comutatoarele de picior externe și pedalele de expresie, cu atribuții implicite care includ tap tempo, selecția băncii, volumul de picior și Pedal FX. Asignările pot fi personalizate prin BOSS Tone Studio, incluzând controlul pedalei de până la trei parametri simultan. 

Îmbunătățiri BOSS Tone Studio

BOSS Tone Studio a evoluat împreună cu amplificatoarele Katana MkII. Interfața a fost actualizată cu un aspect nou și o serie de parametri au fost expuși pe ecranul principal pentru un flux de lucru mai rapid. Există, de asemenea, o categorie dedicată Pedal FX, ceea ce facilitează atribuirea efectelor wah și pedal bending unei pedale de expresie conectate. Și dacă sunteți utilizator al primei generații Katana, este posibil să importați patch-urile personalizate și să le folosiți pe toate cu Katana-Artist MkII.


Specificații
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere100 W
Difuzoare1 x 12''
Efecte incorporateDa
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa


Navigare inteligentă