Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
» EROII V-DRUMS

EROII V-DRUMS

EROII V-DRUMS

 

 

 

ARĂTAȚI-VĂ CHOPURILE ȘI CÂȘTIGĂȚI ECHIPAMENTE ROLAND PENTRU TOBOȘARI ÎN VALOARE DE 2000 EURO
 

 

 

 

 

Seturile Roland TD-11 și TD-25 V-Drums sunt folosite de către toboșarii de pretutindeni pentru a menține timing-ul lor strâns, chops-urile lor în atenție și groove-ul îndeaproape.

De la toboșari profesioniști care se încălzesc în culise, la profesori de tobe și entuziaști pasionați care doresc să se perfecționeze, seria TD-11 și TD-25 au sunetul, posibilitatea de a cânta și durabilitatea pentru a-ți îmbunătăți abilitațile de toboșar cu unele caracteristici inteligente care vă vor dezvolta stilul ca toboșar, indiferent de nivelul la care sunteți.

Oferim toboșarilor de pretudindeni șansa de a câștiga un set uimitor de tobe - fie că deja cântați pe V-Drums, fie că vreți să intrați în lumea interesantă a tobelor electronice.

Trei participanți norocoși vor câștiga €2000* constând în echipamente de tobe Roland la alegere - potrivite pentru Crăciun.

[*€2000 EURO sau echivalentul în moneda locală, la RRP]
Competition open to citizens of European countries only. Înainte de a intra in competiție, vă rugăm să citiți cu atenție termenii si condițiile


 

CUM INTRAȚI ÎN CONCURS
 

1. Înregistrați un video pe smartphone-ul vostru, cântând la setul V-Drums TD-11 sau TD-25 (nu mai mult de un minut)

2. Alternativ, vizitați magazinul nostru pentru a înregistra clipul vostru cu TD-11/TD-25 în magazin.

3. Postați clipul vostru de intrare în concurs pe Instagram utilizând hashtag-urile #TD11hero (pentru interpretările cu TD-11) sau #TD25hero (pentru interpretările cu TD-25)

4.Ați intrat în concurs! 

5. Câștigătorii vor fi anunțați Luni 18 Decembrie 2017