1. Prima pagina
  2. »
  3. Suflatori
  4. »
  5. Fagoturi
  6. »
  7. Fagoturi Guntram Wolf
  8. »
  9. Fagot Guntram Wolf S 2000 Basson Plus
Fagot Guntram Wolf S 2000 Basson Plus

Fagot Guntram Wolf S 2000 Basson Plus

S 2000 Plus
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
45312.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 3776.00 Lei / lună


Distribuie pe

Modernizarea lui Wolf la modelul său standard este un fagot de nivel profesional care joacă cu o intonație frumoasă și uniformă în întreaga sa gamă. Este fabricat folosind arțar flăcat premium. Instrumentul este fabricat din arțar de munte care a fost maturat de mai mulți ani, finisat cu un lac sintetic durabil cu finisaj mat. Mai precis, S2000 Plus este fabricat din arțar flăcat, selectat special, foarte bine conceput și foarte bine pus la punct.Toate găurile degetelor au căptușeli de ebonit care se extind în gaură. Corpul este fabricat folosind echipamente CNC, proiectate pentru o precizie și o consistență maximă în procesul de producție.

Arcurile plate, axele și șuruburile ascuțite sunt toate din oțel inoxidabil pentru o longevitate și valoare maximă. Lucrarea cheie este placată cu argint pentru a proteja numărul tot mai mare de persoane cu alergii la nichel. Toate cheile fără tije lungi sunt echipate cu un sistem brevetat de Wolf pentru a se asigura că nu va exista zgomot, chiar dacă cheile devin nealiniate.

Guntram Wolf este un producător de instrumente de suflat moderne și istorice din Kronach, Germania. La mijlocul anilor 80, compania a început să dezvolte instrumente mai mici și mai ușoare, adaptate nevoilor copiilor mai mici, obținând un mare succes cu Fagottini. Compania a dezvoltat, de asemenea, împreună cu Benedikt Eppelsheim Contraforte, un echivalent interesant cu contrabasonul care permite un control mai mare asupra intonației și dinamicii. După ce însuși Guntram a decedat în 2013, copiii săi Peter și Claudia Wolf au preluat conducerea companiei.

 FinisajArgintat