Interfata Audio Apogee Element 46

Interfata Audio Apogee Element 46

Element 46
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
4079.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 339.92 Lei / lună


Distribuie pe

Interfață audio thunderbolt, și i/o box pentru Mac cu 12 intrări și 46 ieșiri. Este optiunea ideală pentru muzicienii ce vor să facă înregistrări acasă, în turneu sau în studio sau în sala de repetiții, datorită celor 4 intrări analogice ce beneficiază de preamplificatoare de microfon, 2 ieșiri de căști și ieșirilor stereo pentru monitoare.

Oferă conversie AD/DA pentru înregistrare cu rezoluție de până la 192kHz/24-bit, 4 intrări analogice cu preamplificatoare de microfon world-class și alimentare phantom power +48V pentru conectare de microfoane, instrumente sau alte dispozitive. 2 ieșiri balansate L/R cu conectori XLR, 2 ieșiri de căști cu conector jack 1/4”, un singur port pentru conectivitate Thunderbolt la Mac pentru performanșe cu latență scăzută (1.41 ms round-trip la 96 kHz cu o setare de 32 buffer).

Oferă intrare optică ce suportă ADAT (8 canale 44.1-48 kHz printr-un conector Toslink), SMUX (4 canale 88.2-96 kHz printr-un conector Toslink) și S/PDIF (2 canale, până la 192 kHz printr-un conector Toslink), ieșire optică ce suportă ADAT (8 canale 44.1-48 kHz printr-un conector Toslink), SMUX (4 canale 88.2-96 kHz printr-un conector Toslink) și S/PDIF (2 canale, până la 192 kHz printr-un conector Toslink), intrare/ieșire word clock via conexiune BNC pentru syncing cu alte echipamente audio digitale.

Software-ul Element Control pentru MAC oferă control asupra tuturor parametrilor de hardware incluzând gain-ul de intrare, nivelul de ieșire ți monitorizare cu latență scăzută. Beneficiază și de control la distanță prin aplicația Element Control Mobile App prin intermediul unui dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch. Este compatibil cu Apogee Control (comercializat separat).

-Cerințe de sistem: computer Mac echipat Thunderbolt (iMac, Macbook Pro, Macbook Air, Mac Pro) 4 GB RAM minim, 8 GB recomandat, cu sistem de operare Mac OS: 10.10 sau mai nou.
-Alimentare: Thunderbolt (cablul nu este inclus) sau alimentator extern DC 9-16V
-Compatibilitate software: orice aplicație compatibilă Mac Core Audio
-Aplicații recomandate: Logic Pro, Pro Tools, Ableton Live, GarageBand, MainStage, Final Cut, Digital Performer, Studio One, Cubase, și NuendoRezolutie maxima24-bit / 192kHz
Canale preamp microfon4
Canale de instrument4
Intrare linie-
Phantom powerDa
USB-
Iesire casti2
MIDINu
SetNu