1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Interfete audio
 6. »
 7. Interfete audio USB
 8. »
 9. Interfete audio USB Presonus
 10. »
 11. Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
 • Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
 • Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
 • Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
 • Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary

Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary

AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
899.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 74.92 Lei / lună

Distribuie pe

Interfata Audio Presonus AudioBox USB 96 Studio - 25th Anniversary

Ediție aniversară de 25 ani Presonus.

Presonus AudioBox USB 96 Studio - pachet pentru înregistrări audio, cu hardware și software necesar, compus din interfața audio AudioBox USB® 96 audio/MIDI, software-ul de producție audio Studio One 5 Artist și Studio Magic Plug-in Suite, microfonul condenser cu diafragmă mare M7, și căștile profesionale de monitorizare HD7, cabluri de conectică pentru microfon și interfața audio, toate marca Presonus. Este ideal pentru înregistrări multitrack, demo-uri, înregistrări live, podcast-uri, înregistrări de tip field, aplicații video și multe altele.

Pachetul este compus din:

Microfonul de studio Presonus M7
Căștile de monitorizare Presonus HD7
Interfața audio AudioBox USB 96 - 25th Anniversary Edition
Software-ul de producție audio Presonus Studio One 5 Artist

AudioBox USB 96

Presonus AudioBox USB 96 - interfață audio USB cu 2 canale, ce utilizează conversie de 24 biti cu rata de sampling de 44.1, 48, 88.1, sau 96 kHz. Beneficiază de 2 preamplificatoare de microfon PreSonus cu alimentare Phantom Power 48V selectabilă, intrări de instrument/microfon combo XLR/jack 1/4", intrări/ieșiri MIDI, monitorizare cu latență zero și un potențiometru pentru blend de semnal din preamp cu cel din DAW, pentru un balans optim. Interfața vine cu software-ul Studio One Artist pentru Mac® și Windows®, și include suita de plugin-uri Studio Magic, care oferă efecte, instrumente virtuale, loop-uri, etc. Este ideală pentru podcasting, live streaming, DJ și muzicieni, în studio, sau în orice situație unde este nevoie de o soluție rapidă și profesională.

Presonus HD7 

căști profesionale de monitorizare de studio, cu cupe semi-deschise, ce oferă un sunet cu frecvențe joase balansate și o performanță sonică excepțională. Sunt echipate cu drivere de mare rezoluție de neodymium, au incintele acustice calibrate cu precizie, un răspuns în frecvențe joase extins, o construcție solidă pentru a face față unei utilizări intense, pad-uri auto-fit confortabile cu presiune optimizată. Sunt echipate cu un cablu de 2.5 m pe o singură parte.

Microfon de studio M7

Microfon condesator ideal pentru inregistrarea instrumentelor si voce. Microfoanele cu diafragmă mari, precum M7, tind să „încălzească” un sunet și sunt o alegere excelentă pentru înregistrarea vocilor și pentru înregistrarea instrumentelor atunci când doriți un sunet „profund”.

 

 


Specificații
Rezolutie maxima24-bit / 96kHz
Canale preamp microfon2
Canale de instrument2
Intrare linieNu
Phantom powerDa
Iesire casti1
MIDIDa
SetNu


Navigare inteligentă