Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Interfete audio
 6. »
 7. Interfete audio Roland
 8. »
 9. Interfata Audio Roland UA-4FX2
Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
 • Interfata Audio Roland UA-4FX2
2 ani

Interfata Audio Roland UA-4FX2

Brand: RolandRoland
Seria: UA-4FX2
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 889.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Iesire castiDa
MIDINu
Phantom powerDa
Roland

INTERFAȚĂ AUDIO USB PENTRU WEBCASTING

STREAM STATION este o interfață audio USB care poate fi luată oriunde și care face ușoară producția de webcast cu sunet superb, fără să aglomerați biroul. Pentru jocuri, podcasting sau spectacole muzicale live, STREAM STATION are o varietate de intrări pentru voce și instrumente și are controale ușor accesibile, cu indicatoare luminoase pentru a vă ține permanent informat. Cu efecte vocale și instrumentale încorporate, control automat de volum și mastering on-board, STREAM STATION are tot ceea ce aveți nevoie pentru o producție de sunet unică și profesională.Pentru jocuri și Voice Chat

Pur și simplu conectați STREAM STATION la calculator și atașați setul de căști pentru un sunet excelent al jocului și voce clară. Potențiometre dedicate și ușor de accesat pentru microfon și volumul ieșirilor precum și funție de volum automat care asigură un sunet clar și egalizat, ușor de ajustat, permițându-vă să vă concentrați asupra jocului. Puteți chiar și să aplicați efecte pentru a vă face vocea mai clară, folosind reverb pentru a crea spațialitate, sau folosind pitch și formant shifting pentru a vă transforma vocea într-o cu totul altă persoană sau in ceva complet din afara acestei lumi. Nu numai că este excelentă pentru jocuri multiplayer dar și pentru apeluri video și conferințe.


Pentru Webcast-uri și Comentarii Audio

Intrările XLR balansate, pentru microfon și suita de efecte încorporate fac STREAM STATION excelentă pentru comentarii audio, podcast-uri și multe altele. Funcția one-touch loopback mixează instant vocea împreună cu sunetul calculatorului iar efectele încorporate de reverb, pitch shifting și formant și EQ-ul vă ajustează vocea exact așa cum doriți. Crează sunete de voce pentru o varietate de producții și scenarii diferite. Funcția de volum automat menține nivelul transmisiei sub control în timp ce vă concentrați asupra vorbirii. Iar butonul “ON-AIR”, mare și luminile de poziție clare, fac ușor să vedeți atunci când transmiteți sau să tăiați sunetul rapid dacă situația o cere.


Pentru Spectacole Muzicale

Pentru soliști vocali, chitariști sau altți interpreți de muzică, STREAM STATION este perfectă pentru a crea transmisii de calitate cu sau fără negative. Conexiunea de inaltă impendanță pentru chitară și intrare XLR pentru microfon cu phantom power, asigură un sunet excelent și niveluri adecvate și au controale dedicate ușor de accesat. Aplicați efecte de înaltă calitate instrumentelor sau vocii. Simulatorul de amplificator asigură tonuri autentice de chitară iar efectele de voce îmbunătățesc și adaugă spațialitate și claritate vocii voastre. Transmiteți spectacole muzicale sau mixați-le împreună cu altă sursă audio sau video în calculatorul vostru folosind funcția one-touch loopback.
 

-Interfață audio USB cu 2-in/2-out USB cu fidelitate audio pe 24-bit/96kHz
-Funcția one touch loopback mixează semnalele de intrare cu audio din calculator
-Intrare de microfon cu efecte vocale și suport pentru o varietate largă de microfoane.
-Intrare de chitară cu efecte pentru spectacole muzicale webcast.
-Controale simple, lumini de poziție și contoare de nivel.
-Buton “ON AIR” pentru tăierea rapidă a sunetului
-Funcții automate de volum și Mastering pentru un sunet optim
-Compactă, design ușor portabil oriunde
-Funcții precum ale unui mixer stereo

Produse asemănătoare