Keyboard Korg Pa700

Keyboard Korg Pa700

Pa700
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
4700.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 391.67 Lei / lună


Distribuie pe


KORG lanseaza cel mai nou Aranjor de Inalta Performanta din celebra serie Pa de Aranjoare Profesionale, respectiv Pa700. Acest nou aranjor vine echipat cu o multime de sunete noi exceptionale (inclusiv sunete Defined Nuance Control pentru si mai mult realism) pentru a va oferi mai multe optiuni in interpretare, precum si o multime de style-uri noi care acopera genuri muzicale din toata lumea. Puneti impreuna aceste elemente cum ar fi functionalitatea imbunatatita, interfata intuitiva pentru utilizatori, sunetul bogat, clar, atent sculptat si veti avea un Aranjor special proiectat pentru a va pune la dispozitie tot ce ar putea avea nevoie atat un incepator, cat si cel mai pretentios profesionist.
O noutate absoluta este KAOSS FX, care va ofera control dinamic si creativ in timpul interpretarii. De la tranzitii subtile intre Variatii si Kit-uri diferite de Tobe, de la mixarea fina a Sunetelor de acompaniament, modificarea live, in timp real, a parametrilor ritmurilor, pana la cele mai radicale efecte folosite de nenumarati DJ, precum tape delay si arepegiere, puteti folosi acest stil de “liquid mixing” cu orice Style sau melodie MIDI cu ajutorul instrumentelor de compozitie asistate de computer, foarte usor de folosit. Depasiti barierele muzicalitatii!
Cu mai multa putere ca oricand si numeroase functii noi asteptate cu nerabdare, Pa700 ridica stacheta si devine un nou standard al Aranjoarelor Profesionale. Un salt imens in fata de la celebrul Pa600, Korg Pa700 da un nou inteles excelentei prin noile sunete, mult mai apropiate de instrumentele reale, si noile functii puternice care va pun la dispozitie si mai mult control asupra sunetului, toate acestea la un pret accesibil.
 Alimentare prinAlimentator
Categorie ClaviaturiProfesional
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
Conexiune pedalaDa
CuloareNegru
Difuzoare2 x 25 W
Dimensiuni1030 x 378, 3 x 132 mm
DisplayTFT TouchView 7 inch
EfecteDa
EgalizatorDa
Greutate9.9 Kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie interna256 MB
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape61
PedaleDa
Pitch Bend/ModulationDa
Polifonie256
RecorderDa
Ritmuri650
Silent SystemNu
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
USBDa