1. Prima pagina
 2. »
 3. DJ
 4. »
 5. Mixere DJ
 6. »
 7. Mixere DJ Roland
 8. »
 9. Mixer DJ Roland Aira MX 1
Mixer DJ Roland Aira MX 1

Mixer DJ Roland Aira MX 1

MX 1
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1859.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 154.92 Lei / lună


Distribuie pe

MX-1 Mix Performer unește sintetizatoare, mașini de ritmuri, loop-uri, track-uri DAW și mai multe într-un singur instrument de înaltă performanță. Combinând elementele unui mixer, control surface, interfață audio, efector step-based, MX-1 este conceput pentru a fi centrul muzicii electronice. Este un mixer la care puteți “interpreta” - și mult mai mult.
 
 • Mixer 18 canale cu FX step-sequenced, transport şi control tempo
 • Trei tipuri de Beat FX step-sequenced (Filter, Side Chain, Slider) cu butoane de tip TR
 • Şase tipuri de Master FX (48 variaţii), operate cu butonul rotativ de control
 • Beat FX şi Master FX pot fi aplicate la toate intrările; Beat FX este pe canale
 • Modul Combi alternează ritmic pe funcția Master FX folosind un step-sequencer
 • Patru porturi AIRA Link USB, care suportă audio, MIDI, sync şi bus power(Port 3) pentru echipamentele AIRA
 • Modul Mix oferă şase canale analogice, un canal digital (stereo), patru AIRA (stereo), şi două canale PC prin mixer şi FX
 • Modul extern oferă 18 canale de la DAW la mixer şi FX (intră direct la DAW)
 • Modul Control Surface controlează în înregime DAW prin MIDI
 • DJ-style cue monitoring, posibilitatea de a suprima sunetul foarte rapid şi şase curbe fader pe canale
 • Pe fiecare canal buton rotativ Tone/Filter cu zece tipuri de EQ, filtre şi izolatori
 • Control Transport şi Tempo cu funcţiile Fine, Shuffle şi Tap-tempo
 • Salvaţi instant şi apelaţi la setup-uri complete inclusiv la toate configuraţiile FX
 
Mixați.
Cu şase intrări analogice, patru porturi AIRA Link USB, digital I/O, mufe send şi return și cu posibilitatea de a reda 18 canale la DAW și de la DAW-ul dvs., MX-1 aduce împreună o gamă largă de surse muzicale. Dar acesta nu este un mixer obișnuit.
 
Fader-urile ușor de manevrat dar și masive, au șase curbe diferite de volum. Fiecare canal are un buton rotativ Tone/Filter ajustabil, cu zece tipuri de filtre, EQ și izolatori. Butoanele Mute sunt plasate în așa fel ca dvs. să aveți un acces rapid la acestea, iar faderele sunt iluminate cu LED pentru ca statusul acestora să fie vizibil și în întuneric.
 
Cue monitoring pentru căști vă permite să mixați orice semnal primit sau chiar să adăugați un track. Butoanele rotative de volum, separate pentru căști și master, împreună cu posibilitatea de măsurare, vă ajută la verificarea nivelurilor. Și totul, incluzând configurațiile FX și setările acestora, pot fi salvate și puteți să apelați la acestea pentru un acces instant.
 
Dramatic. Ritmic. Obțineți efectul dorit.
Efectele au un rol important în înzestrarea melodiei cu un vibe unic şi în definirea acestuia.
MX-1 integrează efectele într-o modalitate nouă, incitantă. Efectele lui MX-1 nu sună numai bine, ele sunt concepute pentru a fi manipulate şi au o sensibilitate ritmică, datorită faptului că MX-1 "simte" tempo-ul și datorită interfeței step de tip TR.
 
În plus pe lângă aux-send, fiecare canal are propriul lui Beat FX incluzând Filter, Side Chain și Slicer. Acestea sunt aplicate folosind cele 16 butoane step sequencer de tip TR și sunt ca și cele de pe celebrele mașini de ritm Roland. Acest lucru vă permite filtrarea, duck-ul și slice-ul fiecărui canal, creând astfel diferite variații de ritmuri, poliritmuri și tot feluri de groove-uri complexe. Beat Fx poate fi pornit/oprit în mod instant în cazul fiecărui canal, cu butoanele iluminate.
 
Cele șase tipuri de Master FX, fiecare cu o gamă largă de variații, pot fi aplicate toate la un canal sau la toate canale. Datorită butonului rotativ de control, aceste pot fi redate mai ușor. Master-FX poate să fie și step-sequenced, creând ritmuri uimitoare și interludii, care trebuie să fie auzite ca să fie deplin apreciate.
 
Se poate conecta la calculator. Dar operează și singur.
Calculatoarele sunt foarte importante în producţie şi au un rol din ce în ce mai mare în performanţă. Însă ele nu pot să integreze întotdeauna atât de bine alte instrumente live şi au nevoie de interfaţa audio şi controlere proprii. MX-1 reglează aceste probleme datorită abilităţii lui de a funcţiona în unul din cele trei moduri diferite descrise de mai jos.
 
În modul Control Surface, MX-1 se poate sincroniza cu calculatorul dvs. şi se poate transforma într-un controler MIDI de înaltă calitate pentru DAW. Dar lucrurile devin şi mai interesante...
 
În modul Mixer, MX-1 poate mixa toate sursele conectate, incluzând input-ul analog şi digital, semnalul echipamentului AIRA şi cele redate de calculator. În timp ce există un canal creat special pentru output-ul stereo de la calculator, puteţi trimite semnal audio de la calculator la canalele USB 1-4 dacă nu este conectat niciun dispozitiv la porturile AIRA Link USB.
 
În modul External, MX-1 poate trimite input-ul direct la DAW, transformând-ul într-o interfaţă audio de înaltă calitate.  În acelaşi timp poate mixa 18 canale de la DAW, trimiţându-le la faderele lui MX-1. Acest lucru vă permite să utilizaţi funcţiile de înregistrare, clip triggering, efecte şi mixing ale DAW-ului dvs. împreună cu funcţiile cue monitoring, sincronizare, mixing și efecte a lui MX-1. Este un lucru excepţional. Imaginați-vă toate posibilităţiile!
 
Chiar dacă MX-1 face lucrul la calculator mai distractiv, el se operează și singur. Dacă vreţi un control maxim asupra DAW-ului, sau o producţie şi performanţă ieşită din comun, MX-1 se pricepe la toate.
 
Conectare. Link-in și sincronizare.
MX-1 este mult mai distractiv atunci când conectaţi mai multe unităţi la el. Patru mufe de 1/4 inchi la care puteţi conecta aproape orice fel de instrument şi mufe stereo de 1/8 inci sunt perfecte pentru smartphone-uri, tablete şi diferite gadgeturi.
 
Are de asemenea patru porturi AIRA Link USB cu ajutorul cărora puteţi conecta echipamentele AIRA în mod plug and play. Datorită detecţiei automatică, portul AIRA Link USB transmite audio, MIDI şi sync folosind un singur cablu USB. Unul dintre porturi oferă bus power pentru un dispozitiv AIRA compatibil, cum ar fi TB-3 Touch Bassline sau VT-3 Voice Transformer.  AIRA Link vă scapă de mulțimea de cabluri şi face setup-ul mai rapid şi mai simplu.
 
MX-1 vă oferă de asemenea la îndemână controlul asupra funcţiilor de pornire, oprire, tempo şi timing. Sincronizaţi mai multe dispozitive muzicale prin MIDI sau AIRA Link. Controlaţi totul cu butonul iluminat de tip TR, start/stop şi butonul rotativ tempo, care oferă ajustări fine, shuffle control şi funcţia tap.
Mixerul. Recreat ca un instrument.
În timp ce MX-1 are o construcţie robustă, o mare flexibilitate şi capabilitate, mixajul şi controlul efectelor nu ar însemna nimic, dacă ar fi complicat şi greu de folosit.
Dar datorită modului implementării efectelor și a posibilității de a mixa în MX-1, toate operaţiunile se fac repede şi intuitiv. Mai mult, este muzical şi este proiectat pentru a fi “interpretat” la el. Ca şi în cazul tuturor echipamentelor AIRA, nu are meniuri complicate sau funcţii stratificate, care vă incetinesc.


Canale18
USB PortDa
EfecteDa
TalkoverNu