1. Prima pagina
  2. »
  3. Studio
  4. »
  5. Monitoare de studio
  6. »
  7. Monitoare Active
  8. »
  9. Monitoare Active Yamaha
  10. »
  11. Monitor de Studio Yamaha HS5I Negru
Monitor de Studio Yamaha HS5I Negru

Monitor de Studio Yamaha HS5I Negru

HS5IB
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
972.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 81.00 Lei / lună


Distribuie pe

Monitor studio activă Yamaha HS5I cu noi puncte de prindere adăugate la seria binecunoscută HS, ceea ce le face compatibil cu o gamă largă de monitoare, sistem de sunet și instalații.
 
Cele trei modele - HS5I, HS7I și HS8I au puncte de montare ce permit utilizarea boxelor HS sau a unei game extinse de monitorizare studio și aplicații în instalații în afara zonei de înregistrări. Prin cele trei tipuri de suport disponibile - perete, tavan și jos - instalația din studiouri sau galerii comerciale cu dimensiuni sau suprafețe ce pot fi o adevărată provocare, devine extraordinar de facil de montat.
 
Carcasa HS este construită din MDF foarte rezistent cu răspuns acustic amortizat și un port ideal prin care design-ul reduce zgomotul produs cu până 6dB. Traductoarele Yamaha oferă răspuns fluent pentru mai multe benzi; tweeter-ele de 1" foarte eficiente extind considerabil gama de frecvență utilizabilă, iar woofer-ele foarte responsive utilizează magneți mari, de calitate superioară pentru a oferi frecvențe joase bine definite la orice nivel de ieșire, cu distorsionare joasă excepțională. Amplificatorul are un design bi-amp cu unități separate, dedicate atât pentru woofer, cât și pentru tweeter.
 
Seria HS are o gamă completă de modele ce includ două controlere răspuns cu setări detaliate ce le permite să se adapteze suprafețelor acustice ale încăperilor cu forme și dimensiuni variate; ROOM CONTROL și HIGH TRIM, precum și intrările XLR și TRS phone jack se potrivesc unei game mari de surse balansate și nebalansate, precum mixere, claviaturi și interfețe audio.
 
Culoare: Negru
Dimensiuni: 170 x 285 x 222mm
 
 


CarcasaLemn
Difuzor medii-joase5''
Driver inalte1''
Greutate5.5 kg
Intrare1 xlr jack
ModelActiv
Putere70 W
Raspuns frecventa54Hz-32Khz