NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66
  • Presonus Eris E66

Presonus Eris E66

Monitor Studio Eris E66

Stoc epuizat
1472.00
122.67
2 ani

Monitor Studio Presonus Eris E66

 

Monitor activ de studio pe 2 căi, cu un răspuns în frecvență de o mare acuratețe. Este fratele mai mare al monitorului Presonus Eris E44. Configurația MTM (Midwoofer-Tweeter-Midwoofer), oferă un răspuns off-axis îmbunătățit, și rezoluție spațială. Este echipat cu un driver de înalte de tip silk dome de 1.25-inch, poziționat între două difuzoare de medii de 6.5-inch, care acoperă aceeași gamă de frecvențe. Cele 2 difuzoare, funcționează în paralel, pentru a minimiza dispersia de fază. Distanța la care cele două difuzoare de medii sunt poziționate, este atât de largă, încât centrul lor acustic este mai mică decât lungimea de undă pe care o reproduc, astfel, semnalul redat combinat de cele două difuzoare, este propagat ca un singur semnal, comportându-se ca un singur driver de dimensiune mai mare. Datorită acestei configurații, monitorul oferă o imagine stereo foarte detaliată, cu un output dinamic.

Într-un monitor pe 2 căi cu o configurație convențională, semnalele redate de cele două componente, poate interfera. Configurația MTM minimizează aceste interferențe, și oferă ascultătorilui un sweet-spot foarte larg, și o experiență de audiție on și off-axis, mult mai consistentă.

Difuzoarele de medii sunt de tip custom-woven Kevlar®, care oferă un pattern de dispersie constant în gama de frecvențe, și redau un sunet transparent și coerent.

Poziția de utilizare a acestui monitor este una flexibilă, putând fi folosit în mod optim, atât în poziție orizontală, cât și verticală.

În funcție de mediul în care este utilizat, acest monitor oferă posibilitatea de calibrare acustică flexibilă, prin switch-ul Acoustic Space cu 3 poziții, prin potențiometrele de corecții pentru medii și înalte, și prin filtrul trece-jos cu 3 poziții, care oferă posibilitatea adăugării unui subwoofer Tremblor în sistemul de monitorizare.

Posibilitățile de conectare sunt de asemeni foarte flexibile, prin conectorii de tip XLR, TRS balansat de ¼”, și RCA nebalansat.

-Difuzoare de 6.5-inch, custom-woven Kevlar® LF/midrange, care oferă un răspuns dinamic

-Driver de înalte de 1.25-inch, de tip silk-dome, care oferă un răspuns în frecvențele înalte foarte precis
-Conectorii de tip XLR, TRS balansat de ¼”, și RCA nebalansat, oferă o integrare flexibilă în orice mediu și configurație de sistem
-Controalele pentru calibrare acustică, ajută la compensarea anomaliilor acustice de cameră
-Controale pentru frecvențele medii și înalte (-6 to +6 dB)
-Filtru trece-jos cu 3 trepte selectabile (flat, 80 Hz, 100 Hz)
-Switch Acoustic Space în 3 trepte (Flat, -2 dB, -4 dB)
-Bi-amplificare de clasa A/B de 65/80W
-Protecții la interferențe RF, limitare a curentului de ieșire, supra temperatură, și filtru sub-sonic
-Amplificatoarele au funcție “soft start”, care elimină popping-ul la pornire
-Sursă de alimentare internă cu conector de tip IEC

Specificații

CarcasaPlastic
Putere (RMS)145 W
Difuzor medii-joase6.5''
Driver inalte1.25''
IntrareXLR , RCA , JACK
Raspuns frecventa45Hz-22kHz
Greutate10.6 kg
Produse asemănătoare cu Presonus Eris E66