1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Pedale Efect Chitara
  8. »
  9. Pedale Efecte Chitara Tech 21
  10. »
  11. Pedala efect chitara Tech 21 Bass Driver D.I. V.2
Pedala efect chitara Tech 21 Bass Driver D.I. V.2

Pedala efect chitara Tech 21 Bass Driver D.I. V.2

Bass Driver D.I. V.2
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1235.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 102.92 Lei / lună


Distribuie pe

Cu mult mai mult decât o cutie directă, SassAmp Bass Driver DI este capabil să formeze sunete mari de epocă, sunete moderne, slabe și distorsionate. Trei ieșiri diferite pentru a conduce amplificatoare de putere, casete de înregistrare, mixere PA sau pur și simplu pentru a vă îmbunătăți echipamentul actual. Controalele includ Prezența pentru definiție și conținutul armonic superior; Combinați combinația proporției dintre semnalul direct și circuitul SansAmp; și EQ activ reglat special pentru bas cu 12dB de tăiere sau amplificare.

VERSIUNEA 2

Cu popularitatea basurilor cu 5 și 6 șiruri care depășesc statutul de fad și devenind obișnuite, am adăugat un comutator pentru a regla frecvența de bas pentru a se extinde în acele registre inferioare. De asemenea, am adăugat un control la mijlocul intervalului și un comutator pentru a regla frecvența acestuia. Miezul șoferului de bas SansAmp și toate tonurile acestuia rămân conforme designului său original.

Caracteristici

Prezenta controlează cantitatea de definiție și conținutul armonic superior.
Unitatea ajustează structura generală a câștigului și depășește viteza.
Nivelul reglează XLR și efectuează nivele de ieșire de 1/4 ".
Blend vă permite să amestecați semnalul de bass direct cu circuitele Emulation Amplifier Tube SansAmp (care este deosebit de util pentru basurile echipate cu pick-up piezo).
Mid, Bass & Treble sunt controale EQ active, special reglate pentru chitara bas, care taie sau cresc +/- 12dB. Comutatorul MID SHIFT modifică frecvența de la 500 Hz la 1000 Hz. Comutatorul BASS SHIFT modifică frecvența de la 40 Hz la 80 Hz.Tip pedala-