Pian Digital Roland GP 609 PW

Pian Digital Roland GP 609 PW

GP 609 PW
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
47559.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 3963.25 Lei / lună


Distribuie pe

Un pian ce combină tehnologia de ultimă oră cu tradiționalul

Roland GP609 este un pian cu coadă ce nu face niciun compromis și ce aduce cele mai noi inovații digitale într-un pachet ce păstrează vie scânteia unui design clasic de 300 de ani.

Tehnologia de sound modeling SuperNATURAL păstrează sufletul unui pian acustic, așa că și cei mai asezonați profeșioniști vor fi încântați de tonurile sale. SuperNATURAL copiază întocmai fiecare parte din procesul de creare al sunetelor de pe pianele acustice, iar claviatura este construită cât mai fidel și din materiale cât mai durabile.

Deși este echipat cu cea mai avansată tehnologie, GP609 este construit cu maxim de stil și eleganță, de la liniile clasice ce curg impecabil pe întreaga suprafață, până la cele două finish-uri premium: abanos și alb, ambele în variantă "polished".

Nici pe partea tehnică GP609 nu dezamăgește, datorită unui sistem intern multi-channel ce oferă o experiență acustică captivantă, clară și care poate fi controlată până la cele mai mici detalii, prin ajustarea funcțiilor de Ambience, Brilliance sau Resonance. Fie că interpretați acasă ori în încăperi de dimensiuni mari, vă puteți baza pe un sunet puternic, expresiv și controlabil care va umple orice spațiu.

Parametri

Număr de clape: 88
Culoare: Negru
Claviatură: PHA-50
Tip de claviatură: Ciocan
Suprafața claviaturii: Fildeș sintetic
Procesări automate: Nu
Sistem de învățare: Nu
Putere difuzoare: 66 W
Număr de sunete: 319
Intrări: Jack 6,3 mm TRS
Ieșiri: 2x Jack 6,3 mm TS, Headphone Jack 3,5 mm TRS, Headphone Jack 6,3 mm TRS
Polifonie: 319
USB to host: Da
USB to device: Da
USB midi: Nu
Lățime: 1445 mm
Adâncime: 1501 mm
Înălțime: 996 mm
Greutate: 148 kgTip clapePian Concert , Pian digital
CuloarePolished White