Pian digital Roland RP 501R CB

Pian digital Roland RP 501R CB

RP-501R CB
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 5290.00 lei
Discount 111.00 lei
5179.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 431.58 Lei / lună


Distribuie pe

Pian de familie compact și accesibil ca preț cu funcții de exersare încorporate

 
Un pian bun poate deveni inima locuinței unei familii, însă este foarte important să fie ales un model care se potrivește cu stilul de viață, bugetul și aspirațiile acesteia. Noul Roland RP501R este ideal ca primul pian — dar este alături de dumneavoastră când vă gândiți mai serios la cântarea la pian. Acest pian digital oferă o gamă largă de funcții de exersare dedicate celor care doresc să-și dezvolte abilitățile, incluzând acompaniamente de ritm încorporate și conectivitate Bluetooth® pentru aplicațiile de pian de pe iPad/Android. În timp ce alte piane dedicate începătorilor sunt depășite prea repede, Roland RP501R convinge interpreții cu discernământ cu claviatura sa dinamică, senzația autentică și sunete captivante. Îmbinând caracteristici premium, preț competitiv și cabinet compact dar rezistent, Roland RP501R este gata să se alăture familiei dumneavoastră.
 
Inspirație prin sunet autentic de pian și senzație expresivă
 
Având tehnologii încorporate derivate de la piane digitale emblematice, Roland RP501R vă asigură inspirația – fie că sunteți începător, fie că sunteți un pianist cu experiență. Generatorul de sunet al pianului dispune de tehnologia SuperNATURAL de la Roland, astfel el vă oferă tonul bogat și expresiv pe care le-ați experimenta interpretând la un pian cu coadă acustic premium, în timp ce dinamica difuzoarelor încorporate vă asigură că sunetul umple camera (chiar dacă cabinetul nu face acest lucru). În urma dezvoltării stilului dumneavoastă, claviatura PHA-4 cu simțul fildeșului răspunde la nuanțele atingerii, în timp ce pedala de Progressive Damper Action vă permite să efectuați tehnici tradiționale de interpretare ca și cum ați cânta la pian acustic. Dacă sunetul pianului este excelent, doriți să cântați la el tot timpul!
 
Obțineți sunete mai bune și învâțați mai rapid cu 305 de tonuri, 72 de acompaniamente, și funcții educaționale
 
Pianele tradiționale oferă doar un singur ton, care poate fi frustrant când sunteți în căutarea stilului dumneavoastră. RP501R nu captează doar sunetul autentic al pianului acustic tradițional, el oferă și alte 300 de sunete suplimentare pentru a vă ajuta să deveniți creativi. Exersările sunt mai atractive cu funcția Rhythm încorporată, care vă permite să interpretați alături de 72 de acompaniamente de ritm de diferite stiluri (pop, jazz, latin, etc.). Mai mult, conectivitatea Bluetooth MIDI și USB pentru tabletă sau smartphone vă oferă acces în lumea aplicațiilor de pian fantastice, precum Piano Partner 2 de la Roland, care afișează melodiile încorporate ale pianului sub forma de partituri muzicale și vă ajută să citiți mai rapid partiturile.
 
Este ușor de transportat, nu necesită întreținere costisitoare și puteți exersa atunci când doriți
 
Pianele acustice pot avea greutate mare, întreținerea lor poate fi costisitoare, iar dacă doriți să exersați noaptea, este posibil să-i deranjați pe cei din jur. Roland RP501R este soluția la toate aceste probleme. Cântărind doar 41kg/90 lbs., poate fi mutat ușor de doi adulți, în timp ce cabinetul cu design ce economisește spațiu, are adâncime de doar 432 mm/17 inchi, așadar locuința nu va fi aglomerată. Generatorul de sunet digital avansat nu necesită nicidată acordare, economisind astfel timp și bani. Iar dacă inspirația apare la miezul nopții, prin posibilitatea de a regla volumul și opțiunea folosirii căștilor și vecinii dumneavoastră vor fi bucuroși, în timp ce vă veți pierde în lumea sunetului bogat, captivant al efectului Căști 3D Ambience.
 
Începeți călătoria în lumea pianului cu funcții care vă ajută la exersare
 
Este posibil să fie greu să rămâneți motivați în timp ce învâțați cântatul la pian, însă Roland RP501R este înzestrat cu funcții suplimentare astfel exersarea devenind o plăcere. Un metronom încorporat vă ajută să vă dezvoltați abilitatea de sincronizare înainte de a evalua progresul cu recorderul integrat. Redând audio și MIDI (de pe memoria USB) prin difuzoarele pianului, veți putea interpreta alături de piesele favorite, în timp ce modul Twin Piano vă salvează de exersări singuratice, permițându-vă să cântați în aceeași gamă împreună cu un partener de duet sau profesor. Dacă există o piesă pe care doriți să o învățați, descărcați-o pe tabletă din Sheet Music Direct, sau instalați aplicația piaScore pentru a accesa gratuit peste 70.000 de partituri de muzică clasică. Apăsând pedala pianului, veți putea răsfoi partiturile afișate pe ecranul tabletei.
 

Caracteristici

  • Tehnologia digitală renumită a Roland într-un pian atractiv și accesibil ca preț conceput pentru o locuință de familie
  • SuperNATURAL Piano asigură sunetul unui pian cu coadă autentic
  • Claviatura PHA-4 Standard oferă detectarea de înaltă rezoluție a atingerii pentru interpretare expresivă
  • Mecanismul de pedală Progressive Damper Action oferă răspuns continuu pentru half-pedaling (pedalare pe jumătate) și alte tehnici tradiționale de pian  acustic
  • Efectul Căști 3D Ambience asigură experiență de sunet multidimensional în timpul folosirii căștilor
  • Conectați-vă la o lume plină de aplicații interesante, precum Piano Partner 2 de la Roland care încurajează învâțatul zilnic la pian și face exersarea mai  distractivă
  • Bibliotecă de melodii internă îmbogățită care include piese pentru învâțarea scalelor, mai mult, pianul dispune de funcții de metronom și de înregistrare  pentru a vă ajuta la exersare și învâțare
  • Funcție Rhythm încorporată care asigură acompaniamente inteligente (72 de diferite stiluri de ritm, incluzând 6 stiluri de pianist)
 
 
 


Tip clapePian digital
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1378 x 423 x 992 mm
Greutate40.8 kg
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper / Muffler / Soft
Conexiune pedalaVolum, Sustain si Expression , Nu
Rotary ControlNu
DisplayNu
Pedale3
EfecteAmbience, Brilliance
Intrare microfonNu
StativDa
Difuzoare2 x 12W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareNegru
Numar clape88
Polifonie128
RitmuriDa
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie interna1.7 Mb
MIDIDa