Pian Digital Roland RP102

Pian Digital Roland RP102

RP102
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
4199.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 349.92 Lei / lună


Distribuie pe

INTERPRETARE LA PIAN AUTENTICĂ CU CONECTIVITATE MODERNĂ


Atunci când alegeți un pian, este esențial să găsiți un instrument care să se potrivească stilului vostru de viață, bugetului și spațiului. Roland RP102 oferă pe toate fronturile, combinând performanța autentică a pianului și caracteristicile practice incorporate într-un design compact și accesibil. Este plin de tehnologii derivate din pianele premium premiate - inclusiv o claviatură de lux și ușor de căntat cu acțiune grea, oferind un sunet inspirat și o atingere care va susține continuu muzica pe măsură ce abilitățile voastre evoluează. Și cu cabineutl său rafinat și trei pedale integrate, modelul RP102 oferă un aspect tradițional în poziție verticală care se potrivește frumos în orice spațiu de calitate. 

Datorită capacităților avansate, modelul RP102 se amestecă perfect cu stilul vostru de viață modern. Nu necesită niciodată o reglare sau o întreținere regulată și include tehnologia Bluetooth® pentru conectarea cu un smartphone sau o tabletă pentru o experiență plăcută și o învățare îmbunătățită. Prin conectarea wireless a pianului cu aplicația gratuită Roland Piano Partner 2, puteți vizualiza partiturile muzicale digitale, puteți interacționa cu ritmurile de acompaniament și puteți accesa diferite funcții care nu sunt disponibile pe panoul frontal. RP102 este un pian cu o valoare excepțională, pregătit să aducă plăcerea muzicală pentru anii următori.


Pregătit pentru practică și plăcere de fiecare dată când vă așezați pentru a cânta

RP102 este echipat pentru a inspira crearea de muzică instant din momentul în care îl instalați acasă. Peste 200 de melodii gata pentru interpretare includ muzică traditionala, capodopere clasice de Mozart si Beethoven si celebrele studii de pian de la Hanon si Czerny. Există, de asemenea, un metronom incorporat, cu semnături de timp variabile, oferind un instrument esențial pentru a vă dezvolta simțul sincronizării. În cazul în care inspirația vine la miezul nopții, puteți conecta căștile și vă puteți pierde într-un sunet bogat și frumos, fără a vă deranja membrii familiei și vecinii. Și când vreți să cântați alături de un profesor sau de un prieten, poți activa modul Twin Piano și împărți claviatura în două piane de 44 de note, fiecare cu propriul Do de mijloc.


Distrează-te și învață mai repede cu Piano Partner 2

Aplicația gratuită Roland Piano Partner 2 pentru dispozitive mobile iOS și Android este partenerul perfect pentru RP102. Printr-o conexiune Bluetooth wireless, acesta afișează notația digitală pentru cântecele interne ale pianului pe afișajul dispozitivului vostru, iar paginile chiar se rotesc automat pe măsură ce un cântec este redat. Puteți exersa fiecare mână în mod individual prin mutarea părții din stânga sau din dreapta și să ajustați liber tempo-ul după cum este necesar. Aplicația oferă, de asemenea, acces la ritmuri de acompaniament și la jocuri flash pe card, care vă ajută să vă construiți abilități cu acompaniament inteligent și exerciții de muzică captivante.


Operare fină și ușoară

Cu interfața sa simplă, RP102 vă permite să vă bucurați de un sunet excelent la pian fără bătaie de cap - apăsați butonul de alimentare, reglați volumul și începeți să jucați. Și dacă doriți să aprofundați detaliile pianului, activați pur și simplu Piano Partner 2 pe dispozitivul mobil preferat. Din aplicație, puteți alege dintr-o varietate de sunete de pian și non-pian și chiar puteți suprapune oricare două sunete împreună. În plus, puteți să răsfoiți librăria de melodii incorporată în pian, să selectați melodii și să ajustați în mod numeric tempoul.


Sunet și atingere autentice suportă interpretarea voastră pe măsură ce deveniți mai serios

Oferind sunete de pian și atingere derivate din pianele digitale premium Roland, RP102 va continua să inspire, pe măsură ce interpretarea voastră crește și evoluează. Tehnologia noastră SuperNATURAL oferă tonul bogat, expresiv pe care l-ați aștepta de la un pian acustic, în timp ce difuzoarele încorporate dinamice umplu camera cu un sunet imersiv. Tastatura standard PHA-4 moștenește acțiunea progresivă a ciocanului și textura Ivory Feel a clapelor găsite în pianul nostru de înaltă calitate și include tehnologia avansată de detectare pentru a profita din plin de gama enormă de tonuri a seriei de Piane SuperNATURAL. Această tastatură extrem de receptivă urmărește fiecare nuanță a atingerii voastre în curs de dezvoltare, încurajând niveluri mai profunde de exprimare, pe măsură ce tehnica voastră se îmbunătățește. Cele trei pedale ale pianului sunt realizate din metal pentru o senzație autentică și, de asemenea, susțin controlul la jumătate de pedalier. Această funcție este necesară pentru a cânta piese mai avansate de pian și nu este disponibilă pe instrumente care folosesc comutatoare de pedală mai puțin sofisticate.


Evitați întreținerea costisitoare și economisiți spațiu în camera de zi

Pianele acustice sunt grele, costisitoare de întreținut și ocupă mult spațiu. Cu abordarea sa digitală modernă, RP102 este soluția la toate aceste probleme și multe altele. Acesta cântărește doar 84,3 kg/37,8 kg și este ușor deplasat de doi adulți, în timp ce cabinetul de economisire a spațiului are aproximativ aceeași lățime ca un televizor de 60 de inci pe un suport. În plus, generatorul de sunet digital avansat nu are nevoie de tuning, economisind timp și bani. Dacă aveți deja un pian acustic, RP102 este un al doilea instrument ideal de a fi plasat într-o cameră liberă pentru practicarea pe timp noapte. Este, de asemenea, perfect pentru utilizarea în studiouri de lecție și în sălile de practică școlară, făcând RP102 o alegere excelentă și pentru profesorii de muzică.
 

-Performanțe unui pian de calitate și caracteristici de practică incorporate într-un instrument accesibil, cu economie de spațiu
-Ideal ca un prim pian pentru acasă, și, de asemenea, o potrivire excelentă pentru lecțiile de studio, camere de practică și alte setări pentru educație muzicală
-Conectivitate Bluetooth de top pentru comunicarea wireless cu aplicații muzicale pe smartphone-uri și tablete
-Aplicația exclusivă Roland Piano Partner 2 oferă acces facil la controalele avansate ale pianului și numeroasele facilități pentru educație, divertisment și interpretare
-Pianul SuperNATURAL oferă sunetul autentic și răspunsul tonal interactiv al unui pian acustic
-Claviatură standard PHA-4 cu tehnologie de detectare rafinată pentru o redare extrem de expresivă
-Trei pedale de control cu structură metalică pentru senzația reală de pian acustic
-Peste 200 de melodii incorporate includ muzică tradițională, piese clasice celebre și studii esențiale de practică
-Designul digital modern elimină necesitatea acordajului periodic și a altor lucrări de întreținere costisitoare
-Frumosul cabinet negru oferă un aspect tradițional într-o amprentă compactăTip clapePian digital
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1379 x 423 x 817 mm
Greutate37.8 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayNu
PedaleDa
EfecteDa
StativDa
Difuzoare2 x 6W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareNegru
Numar clape88
Polifonie128
RecorderDa
MetronomDa
MIDIDa