Pian Digital Yamaha YDP 103 B

Pian Digital Yamaha YDP 103 B

YDP 103 B
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Sunet autentic, atingere naturală şi plăcere deosebită de a interpreta, la consola unui pian digital performant şi totodată accesibil.

 

Fiabilitate și senzație la superlativ

Claviatura Graded Hammer Standard (GHS) cu 88 de clape oferă senzație la atingerea clapelor mai grea în registrul grav și mai ușoară în registrul acut, și este similară cu cea a ciocănelelor dintr-un pian acustic. Claviatura GHS este extraordinară pentru pianiștii aspiranți, deoarece exersarea cu acționarea GHS construiește o tehnică corectă de digitație pentru a putea interpreta mai apoi la un pian acustic. În plus, finisajul mat al clapelor negre îl fac mai puțin alunecos atunci când interpretați o perioadă mai lungă de timp.

 

Sunetul pianului de calitate este posibil doar de la Yamaha

La modelul P-45 s-a îmbunătățit sintetizarea tradițională AWM pentru a oferi sunete reale de pian. AWM este o tehnologie ce utilizează înregistrări digitale ale surselor, precum instrumentele și permite reverberația autentică a pianului de concert indiferent de locație.

 

Pedalierul oferă un nivel ridicat de realism

Half-damper pedal control creates more detailed nuance and subtlety when playing, similar to pedaling on a grand piano. This feature allows for continuously increasing lengths of sustained notes, from slight to full, as the sustain pedal is depressed.

 

Acces rapid și facil la funcțiile favorite

Aplicația ""Digital Piano Controller"" cu o interfață atractivă optimizată pentru ecranele iOS touch adaugă un plus de funcționalitate instrumentului Yamaha. Transformați dispozitivul iOS într-un controler intuitiv al instrumentului, și puteți accesa funcțiile și setările mult mai rapid decât utilizând panoul instrumentului. Reglați setările, alegeți Vocile, și chiar înregistrați performanțele. De îndată ce o încercați, nu veți mai putea fără!

 

Descoperiți o alăturare care vă inspiră

Combinați două Voci împreună, cum ar fi pian și vioară, pentru o nouă experiență ce inspiră. Nimic nu face mai palpitantă exersarea la pian precum aceea de a exersa o piesă cu sunete diferite, și crearea de combinații unice dintre două sunete alăturate. Experimentați aceste combinații pentru a descoperi sunete noi ce inspiră.

 

Conexiunea și interacțiunea cu instrumentul

Un cablu standard USB poate fi utilizat pentru a conecta instrumentul la un computer sau dispozitiv mobil, deschizând o lume plină de creativitate, divertisment, și educație. Dispozitivele iOS pot fi conectate la instrument utilizând Yamaha UD-BT01, sau Lightning-USB Camera Adaptor. Instrumentul poate fi utilizat pentru a interacționa ca un controller și/sau sursă de sunet cu o varietate de aplicații de creație muzicală.Tip clapePian digital
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1357 x 815 x 422 mm
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper, Sostenuto, Soft
Conexiune pedalaDa
Rotary ControlNu
DisplayNu
Pedale3
EfecteDa
Intrare microfonNu
Difuzoare2 x 6W
Iesire castiDa
Clape gradateDa
CuloareNegru
Numar clape88 GHS
Polifonie64