NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73
  • Yamaha YC73

Yamaha YC73

YC73
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
10390.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 865.83 Lei / lună

Distribuie pe

Piane Digitale Yamaha YC73

Când vine vorba de versatilitate, YC este un virtuos. Dispunând de sunet premium pe claviatură, având mai multe posibilități ca niciodată. Alegeți dintre pianele Yamaha de concert autentice / drepte, piane electrice și claviaturi, până la orgă cu disc de ton și rotary speaker, sintetizatoare, sunete acustice și multe altele. VCM recreează circuitele analogice vintage EQs, comprimările și frazele, până la tranzistoare și rezistențe, pentru a surprinde subtilitățile pe care alte simulări digitale nu le pot face. Este ca și cum ai avea o claviatură incredibilă, cu absolut tot ceea ce ai nevoie, pentru a porni la drum.

ORGA VCM

Cum reproduceți sunetul cald și autentic de orgă pe o claviatură de scenă? Construiți un generator de orgă în felul Yamaha, de la bază. Yamaha încorporează sunetele clasice, preferate de orgă într-o claviatură puternică, de scenă. YC modelează trei tipuri de orgă vintage - chiar de la deschidere. Aveți nevoie de mai mult? Efectuați modificări în interiorul instrumentului pentru a regla click-ul clapei, fluxul de sunet, viteza rotary speaker și multe altele pentru a obține tonul unic de orgă pe care îl căutați.

ROTARY SPEAKER VCM

YC oferă sunetele autentice ale difuzoarelor rotative clasice, fără a avea nevoie de întreținere. Alegeți dintre două profile de difuzoare rotative modelate fidel - cu sunete calde și pline sau stridente și agresive - și reglați viteza rotorului superior sau inferior pentru un control total.

Efecte VCM

VCM recreează sunetul și comportamentul efectelor vintage și ale procesoarelor de semnal studio profesionale prin modelarea circuitelor, până la nivelul original al componentelor analogice.

ORGA FM

În 1983, Yamaha a introdus în lume sunetele emblematice ale sintetizatorului FM (Frequency Modulation) odată cu lansarea sintetizatorului DX7. Acum, seria YC introduce sintetizatorul FM în orgă, pentru o generație nouă de pianiști. Treceți pur și simplu pe FM Organ, iar bara de reglare a sunetului va controla 8 operatori FM care trimit un sunet pur cu emisie puternică. Adăugați efecte rotary speaker sau efecte de amplificare sim, pentru caracter și vibrație. Comenzile intuitive facilitează descoperirea de sunete noi. Sau recreați tonurile clasice ale orgilor tranzistor, de la cald, la reedy, până la buzzy, alegând una dintre cele trei moduri cunoscute de orgă FM.

ATINGERE

La Yamaha, tot ce am învățat în ultimii 100 de ani transpunem în atingere. Indiferent dacă preferați senzația naturală a unui pian acustic, atingerea balansată a unui pian electric sau o claviatură cu acționare autentică de orgă, există un YC potrivit pentru fiecare. Nu este de mirare că tot mai mulți pianiști preferă claviaturile Yamaha.

YC73 ACȚIONAREA BALANSATĂ A PIANULUI ELECTRIC

YC73 are o acționare grea și balansată care modelează senzația inconfundabilă a unui pian electric. Cu o claviatură E-to-E și o atingere care se încadrează între pian acustic și acționarea autentică de orgă, este probabil cel mai versatil YC dintre toate.

Claviaturile YC nu sunt create doar pentru a interpreta. Sunt concepute pentru a fi "lovite", "împinse", "înghesuite" într-un van, adorate de pianiști și fani, concert după concert. Pe scurt, sunt construite pentru a dura, ca și compania care stă în spatele lor.

Cele nouă bare de pe YC au nivelele de gamă și selecție pe care le așteptați de la o orgă. Însă barele acestea înseamnă mai mult decât pare la prima vedere. Opritoarele transparente ale barei cu personalizarea culorii luminii LED facilitează vizualizarea diferențelor dintre configurațiile superioare și inferioare simulate și redarea în modul split. Este ca și cum ai avea un set virtual de bare pentru a dispune de mai multe sunete, mai multă flexibilitate și mai multe opțiuni decât ai crezut vreodată că este posibil într-o claviatură de scenă.

YC este făcut pentru drumuri lungi. Interfața intuitivă vă oferă împărțiri rapide, facile, straturi și formarea sunetului direct de pe panoul frontal. Dovedind că versatilitatea nu trebuie să fie complexă.

 

Detalii Principale:

Motor Sunet: VCM Organ, AWM2, și FM
Claviatură BHS (Balanced Hammer Standard): Clape negre mate, 73 clape
9 controllere tip Drawbar
Efecte integrate
Simulare Rotary Speaker
Master EQ
160 seturi Live
Funcționalitate Split/Layer
Manetă Pitch și Modulation
Interfață audio USB integrată (Stereo In/Out)
Include pedală FC3A, cablu alimentare
Dimensiuni (Latime x Adancime x Inaltime): 1,086 mm × 355 mm × 145 mm
Greutate: 13.4 kg

Conexiuni:

Ieșire Principală [L]/[R]: XLR balansat
2 Ieșiri Line: 6.3 mm jack L/R (cu posibilitate mono)
2 Intrară Line: 6.3 mm jack
Ieșire Căști: 6.3 mm jack
Intrare/Ieșire MIDI
USB to Host/Device
2 Intrări pentru pedale footswitch
2 Intrări pentru pedale controller


Specificații
Alimentare prinAlimentator
Clape DinamiceDa
Clape gradateDa
Conexiune pedalaDa
Difuzoare-
DisplayLCD
EfecteReverb , Master EQ , Da
Greutate13.4 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
MIDIDa
Numar clape73
Polifonie128
RitmuriNu
SetNu
StativNu
Tip clapePian digital
USBDa
Navigare inteligentă