Presonus Notion 6

Presonus Notion 6

Notion 6
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
649.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 54.08 Lei / lună


Distribuie pe

Software pentru compoziție și performanță muzicală ce utilizează notație de tip partitură clasică sau tabulatură, pentru Mac, Windows sau dispozitive mobile. Creeați muzică scriind direct, introducând notele prin utilizarea unui instrument MIDI, sau prin intermediul claviaturii virtuale, tastierei virtuale pentru instrumente cu corzi sau a pad-ului virtual de tobe integrate.

Puteți reda partitura spre audiție utilizând sample-urile audio reale incorporate, sunete de orchestra simfonică înregistrate de London Symphony Orchestra în studiourile Abbey Road Studios, sunete de chitară înregistrate de către Neil Zaza, sunete de chitară bass înregistrate de celebrul Victor Wooten, și sunete de tobe înregistrate de către Roy "Future Man" Wooten. De asemeni oferă și alte sample-uri ca Olympus Micro Choir și Lakeside Pipe Organ de către Soundiron. Beneficiază de suport VST îmbunătățit și efecte PreSonus.

Proiectele pot fi integrate în orice DAW profesional via ReWire, sau prin utilizarea de streaming audio/MIDI, și integrare în PreSonus Studio One. Oferă posibilitate de film scoring, controale ce pot controla aspectul partiturilor, suport MusicXML ce oferă comunicare cu alte tipuri de notații sau aplicații muzicale. Permite export de fișiere WAV și MP3 cu sharing instant pe SoundCloud.
 

Specificații tehnice:

Cerințe pentru sisteme Mac:

Procesor Intel Core 2 Duo (Intel Core i3 sau mai bun recomandat)
OS X 10.8.5 sau mai nou

Cerințe pentru sisteme Windows:

Procesor Intel Core 2 Duo sau AMD Athlon X2 (Intel Core i3 sau AMD Athlon X4 sau mai rapid recomandat)
Windows 7 x64/x86 SP1 + platform update, 8.1 x64/x86, 10 x64/x86

Cerințe generale:

1 GB RAM (2 GB sau mai mult recomandat)
8 GB spațiu liber pe hard-driveCompatibilitate MacDa
Compatibilitate WindowsDa
Produse asemănătoare cu Presonus Notion 6