1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Procesoare Chitara
  8. »
  9. Procesoare Chitara Kemper
  10. »
  11. Procesor Chitara Kemper Profiling Head BK
Procesor Chitara Kemper Profiling Head BK

Procesor Chitara Kemper Profiling Head BK

Kemper Profiling Amplifier Head BK
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
8070.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 672.50 Lei / lună


Distribuie pe

Amplificator De la introducerea tehnologiei de modelare în lumea amplificatorilor de chitară, chitariștii au reușit să acceseze o varietate de sunete și efecte cu un efort relativ mic.
Dar dacă doriți să vă ascultați sunetele preferate în loc de specificațiile de sunet ale producătorului? Înainte de lansarea Kemper Profiling Amp, nu existau multe alternative: fie, ca înainte de revoluția digitală, și-au târât întregul echipament dintr-un loc în altul sau au încercat să adapteze pe cât posibil sunetele modelate ale amplificatorului de modelare. dorințele proprii

Kemper rupe teren nou aici. În loc să folosească emulația predefinită a diferitelor modele de amplificatoare, Ampul Profiling (Nomen est Omen) creează o imagine exactă a sunetului setat pe amplificator împreună cu difuzorul și microfonul conectat. Aceasta combină toate sunetele personale preferate într-un singur dispozitiv. În plus, profilul sonor poate fi editat cu diverse emulații cu efect de podea, efecte master, egalizator și așa mai departe. O flotă de amplificatoare separate nu este o cerință obligatorie, deoarece amplificatorul de profilare este deja echipat cu un număr mare de profiluri de amplificatoare clasice. În plus, o comunitate mare Kemper s-a stabilit acum în lumea în care se schimbă profiluri de sunet prin Internet.

Dimensiuni (L x P x P): 37,8 x 21,7 x 17,3 cm
Greutate: 5,32 kg
Culoare: negru
Intrare microfon
Intrare linie
Intrare alternativă
Ieșire DI
Monitorizați ieșirea
Ieșire master (jack și XLR)
Intrare și ieșire digitală S / PDIF
MIDI In / Out / Thru
2 Intrări pentru comutatorul de mână (jack)
Port Ethernet
2 porturi USBDesignDesktop