1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Procesoare Chitara
  8. »
  9. Procesoare Chitara Kemper
  10. »
  11. Procesor Chitara Kemper Profiling Head WH
Procesor Chitara Kemper Profiling Head WH

Procesor Chitara Kemper Profiling Head WH

Kemper Profiling Amplifier Head Wh
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
7600.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 633.33 Lei / lună


Distribuie pe

Amplificator Începând cu apariția tehnologiei de modelare în amplificatoare de chitară, chitariștii din întreaga lume pot accesa o varietate de sunete și efecte relativ ușor.
Dar dacă doriți să plasați sunetul din fabrică cu propriile sunete personale preferate? Înainte de apariția amplificatoarelor de profil Kemper, practic nu existau multe alternative: puteți trage (înainte de revoluția digitală) toate echipamentele dvs. din loc în loc, sau puteți face tot posibilul pentru a adapta sunetele din fabrică ale amperului de modelare pe cât posibil după propriile dorințe.

Kemper forjează o nouă cale aici. În loc de emulația predefinită a diferitelor modele de amperi utilizate în general, Amping Profiling creează (de aici și numele) o imagine exactă a amperiei sună împreună cu caseta și microfonul conectat. Combinând astfel toate sunetele favorite personale într-o singură unitate. În plus, profilul de sunet poate fi modificat cu diverse emulări ale efectelor la sol, efecte Master, Equalizer, etc. O armada separată nu este o cerință obligatorie, deoarece Amplificatorul de profilare este deja livrat cu un număr mare de profiluri de amplificatoare clasice. În plus, o comunitate mare Kemper este acum bine pusă la punct, schimbând profiluri de sunet pe Internet din toată lumea.

Dimensiuni (L x P x P): 37,8 x 21,7 x 17,3 cm
Greutate: 5,32 kg
Culoare alb
Intrare mic
Linia de intrare
Intrare alternativă
Direct Out
Monitorizare
Master Out (jack
Intrare și ieșire digitală S / PDIF
Midi In / Out / Thru
2x comutator picior (TRS)
ReţeaDesignDesktop