1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Procesoare Chitara
  8. »
  9. Procesoare Chitara Line 6
  10. »
  11. Procesor de Chitara Line6 HX Effects
Procesor de Chitara Line6 HX Effects

Procesor de Chitara Line6 HX Effects

GHXEFFECTS
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc furnizor
Livrare 6 zile
2459.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 204.92 Lei / lună


Distribuie pe

Line6 HX Effects - procesor de chitară și bass ce oferă mai mult de 100 efecte HX, beneficiază de același motor audio ca și procesoarele Helix, HX Effects include o gamă completă de efecte Helix plus efecte moștenite de la pedalele M-Series și Stompbox Modeler. Toate într-o pedală compactă care se potrivește cu ușurință pe pedalierul dumneavoastră. Acesta ia algoritmii de procesare regășiți în hardware-ul și software-ul seriei Helix, și le plasează pentru o accesare rapidă prin intermediul a opt footswitch-uri capacitive pe care le oferă procesorul. De asemenea, incluse în acest procesor, sunt incluse și efecte moștenite de la M-Series și pedalele de efecte Stompbox Modeler ale Line 6.

Ca și alte unități Line 6 asemănătoare, dispune de encodere rotative cu atribuire și comutatoare de pedală, un display LCD și inele LED cu coduri de culoare care se schimbă în funcție de efectul activat. Puteți efectua simultan până la nouă efecte, editând și utilizândule prin intermediul comenzilor menționate mai sus.

Oferă două bypass-uri diferite: Bypass adevărat analogic sau bypass DSP, care permite ca traseele efectelor dvs. să se estompeze natural. Cu 123 dB de gamă dinamică la dispoziția dvs., veți putea folosi efectele digitale oferite aici cu mult dinamism și realism.

Pe partea din spate a unității se regăsesc o serie de posibilităti de conectare, inclusiv intrări/ieșiri mono/stereo cu conectori jack 1/4 ", conectori send și return, și multe altele. Prin conectorii cu 5 pini DIN, puteți utiliza efectele HX cu comutatoare MIDI sau ca centru de comandă pentru rig-ul amplificator/pedalier controlat MIDI.


Specificații tehnice:


Intrări/ieșiri:

2 x intrare de instrument jack 1/4"
2 x intrări return jack 1/4"
2 x conectori jack 1/4" pedal/external amp
2 x ieșiri send jack 1/4"
2 x ieșiri de instrument jack 1/4"
1 x intrare MIDI cu conector 5-pin DIN
1 x ieșire/thru MIDI cu conector 5-pin DIN
1 x port USB, tip B

Controale:

6 x butoane
4 x butoane encoder rotative
8 x footswitch

Alimentare: prin alimentator AC inclus. Nu poate fi alimentat pe baterie.CuloareNegru
DesignFloorboard