1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Procesoare Chitara
  8. »
  9. Procesoare Chitara TC Helicon
  10. »
  11. Procesor de efecte TC Helicon VoiceLive 3
Procesor de efecte TC Helicon VoiceLive 3

Procesor de efecte TC Helicon VoiceLive 3

VoiceLive 3
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc furnizor
Termen de livrare:
15.04.2020
3167.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 263.92 Lei / lună


Distribuie pe

TC Helicon VoiceLive 3 este o unitate de efecte 3-in-1 pentru vocalisti si chitaristi, oferind o multime de efecte de armonii, efecte de chitara si o functie avansata de looping.
 
VoiceLive 3 are carcasa din metal, construita solid, comutatoare durabile si un ecran LED intuitiv cu un sistem de meniu aranjat foarte clar pentru operare usoara. VoiceLive 3 aduce o varietate de armonii vocale, cat si dublare a vocii pentru a crea efectul de chorus. Deasemenea, VoiceLive 3 are noua functie de "Adaptive Tone" care iti proceseaza sunetul pentru a fi mai aproape de un sunet profesional lucrat de inginerul de sunet. Pe langa toate acestea mai are incorporat si un Vocoder cu sintetizator controlat de voce si moduri de robot, printre care si un efect de Talk Box. Au fost facute imbunatatiri si la efectul de HardTune, cu mai multe optiuni care pot fi alese.
 
-In VoiceLive 3 este acum inclus un emulator complet de pedale si amplificatoare de chitara.
Sectiunea de efecte pentru chitara ofera sunete din pedalele TC Electronic - Flashback Delay, Hall of Fame Reverb, Corona Chorus, Vortex Flanger si Dark Matter Distortion. Semnalul de chitara poate fi trecut mai apoi printr-o simulare de amplificator, ce ofera o varietate de modele de amplificator de la tonuri britanice pana la cele americane, complet editabile. 
Desigur, Voicelive 3 nu este doar pentru chitara electrica, iar la apasarea unui buton, lantul de efecte poate fi schimbat pentru a acomoda o chitara electro-acustica. Indiferent de ce chitara se foloseste in VL3, acordurile cantate sunt folosite direct pentru a influenta armoniile vocale generate de pedala.
 
-Atat vocea cat si chitara pot fi folosite cu functia incorporata de looping, oferint posibilitati numeroase de multi-layering. Exista 3 phrase-loops care pot fi inregistrate (strofa, refren, bridge).
 
-Unitatea vine cu un cablu unic de chitara-casti care desparte semnalul de chitara in apropierea unuia dintre capete, unde castile pot fi conectate pentru a monitoriza chitara sau vocea.
 
-Efecte de voce, efecte de chitara, simulator de amplificatoare si functie de looping
-Efectele vocale includ: Armonii vocale de pana la +/- 3 octave, moduri de armonie: fixa, pedala si mixta
-Vocoder cu sintetizator de voce polifonic si efect de Talk Box
-Efecte de chitara cu sunete din pedalele TC Electronic - Flashback Delay, Hall of Fame Reverb, Corona Chorus, Vortex Flanger si Dark Matter Distortion
-Sectiune de simulare de amplificator cu tonuri bazate pe modele britanice si americane
-Acordor de chitara incorporat
-Functie de looper pentru voce si chitara cu 3 phrase loop-uri separate (strofa, refren, bridge)
-Ideal pentru chitara electro-acustica si electrica, oferind controlul armoniei vocale cu acorduri din chitara.
-Conexiuni pentru Mic/Line In, Guitar In, Guitar Thru, Stereo Aux In, Monitor In, Monitor Thru, Headphone Out, Stereo XLR Mic Outs, Stereo Guitar Jack Outs, Footswitch & Expression Pedal Inputs, MIDI In & Out, USB & Mini USB


CuloareGri
DesignFloorboard