1. Prima pagina
  2. »
  3. Efecte
  4. »
  5. Procesoare de Voce
  6. »
  7. Procesoare de voce Boss
  8. »
  9. Procesor efect si Loop station Boss RC 202
Procesor efect si Loop station Boss RC 202

Procesor efect si Loop station Boss RC 202

RC-202
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 1370.00 lei
Discount 145.00 lei
1225.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 102.08 Lei / lună


Distribuie pe

Perfect pentru interpreți de club, artiști de muzică electronică și beatboxeri, RC-202 îmbină loopingul și multi-efectele BOSS performante într-o unitate de masă compactă. Fiind bazat pe popularul RC-505 Loop Station, RC-202 cu două track-uri oferă o interfață cu stilul moștenit de fratele său cel mare și aspectul distinctiv al acestuia, mai mult, și o gamă largă de funcții noi. Sunt disponibile simultan patru Input FX-uri și patru Track FX-uri, iar loop-urile pot fi salvate în memorie în timp real pentru expresivitate creativă în timpul interpretărilor. Oferind mai mult control cu piciorul și posibilități MIDI extinse, această unitate este ideal pentru muzicieni ale căror mâini sunt deja ocupate cu chitara, claviatura sau cu alte instrumente.
 
-Tehnologia BOSS avansată într-un looper de masă compact ce poate fi controlat cu mâinile
-Două fraze audio stereo simultane cu controale dedicate și indicatoare loop status
-Sunt disponibile simultan patru Input FX-uri și patru Track FX-uri pentru a procesa loop-uri cu efecte sample-style și de DJ
-64 memorii fraze (8 memorii x 8 bank-uri), fiecare conținând două phrase track-uri, efecte personalizate/setări de derulare, și multe altele
-Mai mult control extern prin comutatoarele de picior opționale sau pedala de expresie și MIDI
-Intrare microfon XLR cu phantom power, intrări instrument mono/stereo și intrare stereo aux
-17 modele de ritmuri încorporate, incluzând măsuri impare
-USB pentru a importa/exporta fraze și integrare DAW cu computere
 
-Două track-uri stereo și 60 memorii fraze:
 
Unitatea RC-202 oferă două loop-uri stereo cu controale dedicate la îndemână și indicatoare status animate. Aveți la dispoziție și 64 memorii fraze pentru stocarea și reapelarea loop-urilor create live, organizate în opt bank-uri diferite pentru a le accesa rapid în timpul interpretărilor. Puteți salva loop-urile în memoria frază curentă, fără să opriți vreodată derularea. Această funcție convenabilă vă permite să salvați și să comutați fără probleme între memorii pentru a reda diferite structuri muzicale și aranjamente noi.
 
-Efecte intensive:
 
Fiind prevăzut cu multi-efecte performante, RC-202 oferă mai multă procesare în timp real decât orice alt looper. Sunt disponibile simultan patru Input FX-uri și patru Track FX-uri, cu numeroase tipuri de efecte la îndemână pentru crearea loop-urilor și pentru derulare. Puteți îmbunătăți sunetul chiar în timpul înregistrării prin Input FX, precum P. Shift, Lo-Fi, Ring Mod. Track FX-uri, precum Beat, Filter, Slicer și altele asigură efecte de DJ și sampler pentru procesarea sunetului în timpul derulării. Efectele pot fi reglate rapid cu butoanele rotative mari și pot fi pornite/oprite oricând cu butoanele de panou dedicate.
 
-Control de performanță:
 
Panoul unității RC-202 este echipat cu butoane și butoane rotative la îndemână pentru control creativ în timpul looping-ului. Unitatea dispune și de un jack pentru a conecta două comutatoare de picior sau o pedală de expresie. Cu MIDI, se poate obține și mai mult control printr-un controler MIDI de picior sau claviatură. MIDI permite și sincronizarea cu un RC-505 sau un al doilea RC-202, cu mașini de ritm și cu alte dispozitive.
 
-Conexiuni audio și USB:
 
RC-202 dispune de o intrare XLR pentru microfon cu phantom power, intrări mono/stereo pentru instrumente și intrare stereo aux. Toate intrările pot fi utilizate simultan, permițându-vă să captați și să amestecați mai multe surse de sunete pentru a crea loop-uri. Este posibilă și trimiterea unui click track doar la căști, o caracteristică extraordinară pentru monitorizare în timpul interpretării. Prin conexiune USB vă puteți conecta la un computer pentru arhivarea loop-urilor WAV sau încărcarea unor fraze RC-202 cu acompaniament live sau sunete pentru sample-style triggering. RC-202 funcționează, de asemenea, ca și interfață USB audio/MIDI, datorită cărei caracteristici este simplă integrarea cu softurile de muzică pentru interpretări de scenă cu laptop, înregistrare audio, sincronizare MIDI și multe altele.


DesignDesktop