1. Prima pagina
  2. »
  3. Sonorizare
  4. »
  5. Boxe si subwoofere
  6. »
  7. Seturi boxe
  8. »
  9. Seturi boxe Yamaha
  10. »
  11. Set Boxe Yamaha EMX2 / CBR 15
Set Boxe Yamaha EMX2 / CBR 15

Set Boxe Yamaha EMX2 / CBR 15

EMX2 / CBR 15
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 6032.00 lei
Discount 200.00 lei
5832.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 486.00 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Seria Yamaha CBR de boxe pasive este echipata cu traductoare atent selectionate si personalizate, care au woofer cu putere mare, si un driver de compresie de 2” (CBR10 / CBR12) sau 2.5" (CBR15), asigurand un sunet de inalta definitie, cu distorsionare minima, chiar si la nivele ridicate de iesire. Carcasa este compacta, cu greutate redusa, din plastic durabil, cu un design ergonomic ce ofera transport si instalare facila. In plus, aceste boxe din seria CBR au o grila de otel ce ofera durabilitate carcasei si protejeaza componentele interne de posibilele accidente. 
Yamaha CBR15 dispune de cea mai joasa frecventa din gama sa, oferind performanta remarcabila pentru sunetul ambiental, performante live, evenimente DJ sau instalatii, atunci cand se cere SPL si consum redus.

Yamaha EMX2 este atat un mixer cat si un amplificator de putere. De aceea nu este nevoie decat doar de difuzoare si microfoane pentru a avea un sistem de sunet complet functional. Acest lucru este usor de realizat chiar pentru utilizatorii care nu au experienta audio anterioara. Conceptul de design "all-in-one" al EMX2 asigura ca prin conectarea la un singur cablu de alimentare si realizarea unor conexiuni simple, intuitive, oricine poate fi propriul sau inginer de sunet.

Yamaha EMX2 este compact si versatil si ofera o putere maxima de 2 x 250 W / 4 Ohmi, 4 canale de intrare microfon cu conectori XLR și Jack, 3 canale stereo, EQ pe 3 benzi, funcție feedback locator, procesor digital de efecte de clasă SPX, ieșire monitor stânga / dreapta, ieșire de subwoofer, ieșiri pentru difuzoare cu conectori jack 6.3 mm, posibilitate de montare rack 19" cu ajutorul kitului RK-EMX2 (se comercializeaza separat). Poate fi montat si pe un stativ de microfon, cu ajutorul monturii BMS-10A, conceputa special pentru acest scop (se comercializeaza separat).CategorieBoxa Pasiva