1. Prima pagina
  2. »
  3. Studio
  4. »
  5. Interfete audio
  6. »
  7. Interfete audio Behringer
  8. »
  9. Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio 1
Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio 1

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio 1

U-Phoria Studio
(0 review-uri) | Adaugă un review Indisponibil momentan
406.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 33.83 Lei / lună


Distribuie pe

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio

Performanță super-accesibilă

Pachetul Behringer U-Phoria Studio conține tot ce ai nevoie pentru a începe sa inregistrezi acasă. Pachetul constă dintr-o interfață Audio UM2 pentru înregistrarea directă pe computer, căști HPS5000 pentru monitorizarea înregistrărilor și a mixului și un microfon cu condensator C-1.

Tot ce ai nevoie pentru inregistrari acasa!

Microfonul Behringer C-1 este un microfon de tip condenser cu figura polară cardioidă, la un preț extrem de mic. Oferă performanța la care te aștepți de la un microfon de studio profesional: răspuns în frecvență plat, circuit de intrare de tip FET fără transformator cu zgomot ultra-mic si transparență audio mare. Cu un traductor de calitate și conector iesire aurit XLR, C-1 sună foarte natural și se ține de promisiunea unei transmisii fără zgomot. Acest microfon este echipat cu un led care indică alimentarea cu phantom power, cât și o montură pentru stativ. Fie că folosiți microfonul cu instrumente acustice sau electrice sau îl folosiți pentru voci sau tobe, Behringer C-1 este o alegere excelentă pentru aplicații atât live cât și în studio.

Microfonul necesită Phantom Power +48V.

UM2 - Seria U-Phoria aduce cele mai noi si mai performante tehnologii in orice aplicatie home-studio. UM2 este o interfata audio USB cu preamplificator Xenyx cu Phantom Power + 48 V si rezolutie de 48 KHz, ce ofera un sunet echilibrat si incredibil de clar. Interfata este echipata cu 2 intrari si 2 iesiri, inclusiv iesire pentru casti. In pachet este incus programul Traktion 4 care ofera uneltele necesare pentru productie muzicala profesionala si o serie de programe cu instrumente muzicale si efecte. Pentru a intra in posesia programului trebuie sa inregistrezi produsul pe site-ul producatorului si sa urmezi instructiunile. Este compatibila cu orice program de masterizare profesional.

Rezolutie 16 biti / 48 kHz
2 canale de intrare si 2 canale de iesire
1 x intrare, combo XLR/Jack cu preamplificator MIDAS-Design
2 iesiri: main (RCA L/R) si iesire casti
Monitorizare directa prin casti
Phantom power +48V pe canalul de microfon
Alimentare prin USB

BEHRINGER HPS5000 au fost proiectate pentru auditie de calitate, aducand performanta printr-un raspuns in frecventa larg, bass bine definit si inalte transparente. HPS5000 face parte din cea mai apreciata serie de casti audio ale producatorului, oferind o frecventa de raspuns intre 20 Hz si 20 KHz, putere de 100 mW si o sensibilitate de 113 dB la un pret foarte accesibil. Ti le recomandam cu incredere si te asteptam in showroom pentru teste si comparatii.Iesire castiDa
MIDIDa
Phantom powerDa