NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Behringer U-Phoria Studio 1
  • Behringer U-Phoria Studio 1
  • Behringer U-Phoria Studio 1
  • Behringer U-Phoria Studio 1
  • Behringer U-Phoria Studio 1

Behringer U-Phoria Studio 1

U-Phoria Studio
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
422.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 35.17 Lei / lună

Distribuie pe

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio

Performanță super-accesibilă

Pachetul Behringer U-Phoria Studio conține tot ce ai nevoie pentru a începe sa inregistrezi acasă. Pachetul constă dintr-o interfață Audio UM2 pentru înregistrarea directă pe computer, căști HPS5000 pentru monitorizarea înregistrărilor și a mixului și un microfon cu condensator C-1.

Tot ce ai nevoie pentru inregistrari acasa!

Microfonul Behringer C-1 este un microfon de tip condenser cu figura polară cardioidă, la un preț extrem de mic. Oferă performanța la care te aștepți de la un microfon de studio profesional: răspuns în frecvență plat, circuit de intrare de tip FET fără transformator cu zgomot ultra-mic si transparență audio mare. Cu un traductor de calitate și conector iesire aurit XLR, C-1 sună foarte natural și se ține de promisiunea unei transmisii fără zgomot. Acest microfon este echipat cu un led care indică alimentarea cu phantom power, cât și o montură pentru stativ. Fie că folosiți microfonul cu instrumente acustice sau electrice sau îl folosiți pentru voci sau tobe, Behringer C-1 este o alegere excelentă pentru aplicații atât live cât și în studio.

Microfonul necesită Phantom Power +48V.

UM2 - Seria U-Phoria aduce cele mai noi si mai performante tehnologii in orice aplicatie home-studio. UM2 este o interfata audio USB cu preamplificator Xenyx cu Phantom Power + 48 V si rezolutie de 48 KHz, ce ofera un sunet echilibrat si incredibil de clar. Interfata este echipata cu 2 intrari si 2 iesiri, inclusiv iesire pentru casti. In pachet este incus programul Traktion 4 care ofera uneltele necesare pentru productie muzicala profesionala si o serie de programe cu instrumente muzicale si efecte. Pentru a intra in posesia programului trebuie sa inregistrezi produsul pe site-ul producatorului si sa urmezi instructiunile. Este compatibila cu orice program de masterizare profesional.

Rezolutie 16 biti / 48 kHz
2 canale de intrare si 2 canale de iesire
1 x intrare, combo XLR/Jack cu preamplificator MIDAS-Design
2 iesiri: main (RCA L/R) si iesire casti
Monitorizare directa prin casti
Phantom power +48V pe canalul de microfon
Alimentare prin USB

BEHRINGER HPS5000 au fost proiectate pentru auditie de calitate, aducand performanta printr-un raspuns in frecventa larg, bass bine definit si inalte transparente. HPS5000 face parte din cea mai apreciata serie de casti audio ale producatorului, oferind o frecventa de raspuns intre 20 Hz si 20 KHz, putere de 100 mW si o sensibilitate de 113 dB la un pret foarte accesibil. Ti le recomandam cu incredere si te asteptam in showroom pentru teste si comparatii.


Specificații
Phantom powerDa
Iesire castiDa
MIDIDa


Navigare inteligentă