1. Prima pagina
  2. »
  3. Studio
  4. »
  5. Interfete audio
  6. »
  7. Interfete audio Behringer
  8. »
  9. Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio
Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio

U-Phoria Studio
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc

Set Inregistrare Audio Behringer U-Phoria Studio Pro

Performanță super-accesibilă
Tot ce ai nevoie pentru inregistrari acasa!

Pachetul Behringer U-Phoria Studio Pro conține tot ce ai nevoie pentru a începe un studio de acasă. Pachetul constă dintr-o interfață USB-Audio UMC202HD pentru înregistrarea directă pe computer, căști HPS5000 pentru monitorizarea înregistrărilor și a mixului și un microfon cu condensator C-1.

Specificatii:

Interfața audio UMC202HD
Rezoluție 192 kHz / 24 biți
Conexiune USB B (USB 2.0)Intrare analogic 2 x Combo XLR / 1/4 "
Ieșire TRS de 2 x 1/4 "(6,3 mm)
Phantom Power +48 V (aplicat tuturor intrărilor)
Cerințe de alimentare Bus USB-Power
Greutatea pachetului 0.83 kg
Dimensiuni cutie  26.035 x 15.875 x 8.763 cm 
Contine cablu microfon XLR si cablu USB 
Culoare: negru

U-PHORIA STUDIO PRO
Cauți modalitatea ideală de a te exprima? Ai visat vreodată să devii un producător celebru? Pachetul U-PHORIA STUDIO PRO are tot ce ai nevoie pentru a face podcast-uri de înaltă calitate, pentru a produce muzică și înregistrări acasă! În acest pachet pentru înregistrari audio, vei găsi o interfață audio U-PHORIA UMC202HD USB, un microfon cu condensator C-1 și căști de studio HPS5000. Adauga doar DAW-ul preferat și vei fi gata de actiune în cateva clipe.

UMC202HD
Cu un USB 2.0 rapid, într-o carcasa robusta, aceasta interfata te va ajuta sa inregistrezi următoarea capodoperă în câteva minute cu ajutorul conectivitatii pentru microfoane, chitare, bass și claviaturi. Înregistreaza vocea direct pe computer, datorită celor 2 preamplificatoare Midas, care includ phantom, power +48 V pentru microfoane cu condensator, toate trecând prin convertoarele 24-biți / 192 kHz pentru cea mai bună calitate posibilă a sunetului.

Mic-Studio C-1 Mic
Microfonul C-1 este un microfon profesional cu condensator conceput pentru a capta sunetul cu realism, sensibilitate și acuratețe. Cu modelul de preluare cardioid pentru separarea excelentă a sursei de sunet și respingerea feedback-ului, acest microfon este o alegere excelentă pentru orice scenariu de înregistrare.

Căști HPS5000
Căștile HPS5000 oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o auditie confortabilă. Cupele conțin capsule de cobalt de înaltă eficiență, care oferă bas profund și medii super-transparente. Dispunând de un cablu rezistent, o bandă de cap confortabilă și un adaptor de 1/4" pentru conectorul de 1/8", castile HPS5000 sunt compatibile cu orice, de la smartphone până la consola de mixare.Iesire castiDa
MIDIDa
Phantom powerDa