Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Set Keyboard Yamaha PSR E363 SET 1
2 ani

Set Keyboard Yamaha PSR E363 SET 1

Brand: YamahaYamaha
Seria: PSR E-363 SET 1
Disponibilitate: În stoc
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 925.00 lei (Include TVA)
Alţii au cumpărat şi
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Alimentare prinAlimentator
Categorie ClaviaturiIncepator
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
Conexiune pedalaDa
CuloareNegru
Difuzoare2 x 2.5W
Dimensiuni945 x 118 x 368 mm
DisplayLCD
EgalizatorDa
Iesire castiDa
Numar de voci574
PedaleNu
Polifonie48
StativNu
Tip clapeSet clape
USBDa
Yamaha

Modelul PSR-E363 este echipat cu funcții de lecții ușor de utilizat pentru începători și vine cu o claviatura intuitivă si responsiva, care va satisface și muzicieni experimentați. Pe lângă faptul că vă bucurați de o bibliotecă cuprinzătoare de voci de la 574 de instrumente din întreaga lume, puteți să conectați un player audio și să jucați împreună cu melodiile preferate sau să vă conectați la iPhone, iPad sau PC pentru experiențe muzicale noi.

Tastatura sensibilă la atingere va reflecta cu exactitate fiecare nuanțăa interpretarii dvs.., făcându-vă performanțele muzicale expresive.

Yamaha are o istorie impresionanta in producerea aproape oricarui fel de instrument muzical. Când vine vorba de reproducerea sunetului acestor instrumente într-o claviatura, rezultatele sunt detaliate și de înaltă calitate. 
PSR-E363 dispune de o bibliotecă cuprinzătoare de 574 de voci pentru instrumente care vă vor permite să vă bucurați de orice gen muzical.  Acompaniament auto cu 165 stiluri, oferă în timp real melodii de fundal bazate pe acordurile pe care le joci.

12 efecte noi Reverb adaugă atmosfera interpretarii, făcând-o să sune ca într-o sală de concerte, un mic club sau o catedrală. Chorus adaugă căldură și face sunetul mai spațios. EQ Master este ușor de reglat pentru a obține cel mai bun sunet, în funcție de alegerea dvs.: dacă ascultați prin căști, difuzoare încorporate sau conectat la un sistem de sunet extern.

Setul contine:

1x Keyboard Yamaha PSR E-363

1x Stativ clapa FX

1x Casti Sal HPH-7

Produse asemănătoare