Set Keyboard Yamaha PSR E363 SET 1

Set Keyboard Yamaha PSR E363 SET 1

PSR E-363 SET 1
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 1013.00 lei
Discount 54.00 lei
959.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 79.92 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Yamaha PSR-E363 este echipat cu funcții de lecții ușor de utilizat pentru începători și vine cu o claviatura intuitivă si responsiva, care va satisface și muzicieni experimentați. Pe lângă faptul că vă bucurați de o bibliotecă cuprinzătoare de voci de la 574 de instrumente din întreaga lume, puteți să conectați un player audio și să jucați împreună cu melodiile preferate sau să vă conectați la iPhone, iPad sau PC pentru experiențe muzicale noi.

Tastatura sensibilă la atingere va reflecta cu exactitate fiecare nuanțăa interpretarii dvs.., făcându-vă performanțele muzicale expresive.

Yamaha are o istorie impresionanta in producerea aproape oricarui fel de instrument muzical. Când vine vorba de reproducerea sunetului acestor instrumente într-o claviatura, rezultatele sunt detaliate și de înaltă calitate. 
PSR-E363 dispune de o bibliotecă cuprinzătoare de 574 de voci pentru instrumente care vă vor permite să vă bucurați de orice gen muzical.  Acompaniament auto cu 165 stiluri, oferă în timp real melodii de fundal bazate pe acordurile pe care le joci.

12 efecte noi Reverb adaugă atmosfera interpretarii, făcând-o să sune ca într-o sală de concerte, un mic club sau o catedrală. Chorus adaugă căldură și face sunetul mai spațios. EQ Master este ușor de reglat pentru a obține cel mai bun sunet, în funcție de alegerea dvs.: dacă ascultați prin căști, difuzoare încorporate sau conectat la un sistem de sunet extern.Alimentare prinAlimentator
Categorie ClaviaturiIncepator
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
Conexiune pedalaDa
CuloareNegru
Difuzoare2 x 2.5W
Dimensiuni945 x 118 x 368 mm
DisplayLCD
EgalizatorDa
Greutate4 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonNu
Memorie internaNu
MetronomDa
MIDINu
Numar clape61
PedaleNu
Pitch Bend/ModulationNu
Polifonie48
RecorderDa
Ritmuri-
Rotary ControlNu
Silent SystemNu
StativDa
Tip clapeSet clape
USBDa