1. Prima pagina
 2. »
 3. Microfoane
 4. »
 5. Microfoane Fara Fir
 6. »
 7. Wireless Instrumente
 8. »
 9. Wireless Instrumente Audio Technica
 10. »
 11. Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu Pro 35cw
Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu Pro 35cw

Set microfon fara fir Audio Technica System 10 ATW 1101 cu Pro 35cw

System 10 ATW 1101 cu PRO35CW
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi 1922.00 lei
Discount 15.00 lei
1907.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 158.92 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Audio-Technica System 10 este un sistem wireless, de inalta fidelitate, construit pentru a oferi muzicienilor si prezentatorilor operare avansata pe 24 de biți, instalare usoara si un sunet clar, natural. Design-ul modern permite stivuirea mai multor unitați; fiecare configurație include un receiver mono ATW-R1100 și un microfon cardioid dinamic de mana ATW-T1001ATW-R1100 este un receiver digital cu control pentru volum si indicatoare luminoase pentru AF Peak si Pair.

System 10 monitorizeaza constant activitatea din banda 2.4GHz, complet protejat de interferentele TV/4G. Se ajusteaza automat spre cel mai bun semnal, in caz de intereferenta cu routerele WLAN, dispozitivele Bluetooth sau alte microfoane HF. 

System 10 isi schimba automat frecventa. System 10 monitorizeaza continuu frecventele existente si va face schimbarea, daca este necesar. Intotdeauna exista cel putin 2 frecvente gata de folosire în sistem, iar utilizatorul nu trebuie să intervina manual.

System 10 ofera comunicare clara prin asigurararea a trei nivele de diversitate: frecventa, timp și spațiu. 

 • Diversitatea in frecvență trimite semnalul pe două frecvente alocate dinamic, pentru comunicare fara interferente. 
 • Diversitatea în timp trimite semnalul pe mai multe tronsoane in timp pentru a maximiza imunitatea la interferente pe mai multe cai. 
 • Diversitatea in spatiu foloseste doua antene pe fiecare transmitator si receiver pentru a maximiza integritatea semnalului. 

Audio Technica PRO35CW este un microfon fara fir cu condensator, de tip cardioid, care poate fi utilizat pentru pentru saxofon, alamuri si percutie, ideal in aplicatii cu niveluri ridicate ale presiunii acustice si pentru performante scenice. Este echipat cu clema UniMount®, care permite o pozitionare precisa, o rezistenta sporita la impact si o buna protecție a capsulei. Caracteristica polara de tip cardioid a microfonului izoleaza sunetul emis de instrument, prin reducerea transmisiei laterale si din spate. Cablul de 1.4 m, cu conectorul HRS cu 4 pini, se potrivește pe toate sistemele wireless UniPak™ de la Audio-Technica. Capsula microfoncondensator
Caracteristica polaraCardioid
Conexiune microfoncu fir
Frecventa-
Frecvente comutabileDa
GooseneckNu
IntrerupatorDa
Microfoane Radio si TvNu
ModularNu
Mufa HRS Da
Mufa jack 6.3 mmNu
Mufa XLR miniNu
Mufa XLR normalNu
PentruTobe
PentruInstrumente de suflat
Sistem microfonDa
Tip microfonsistem wireless
Tip microfoncu diafragma mica
WirelessDa