Set Pedale Efect Boss TU-3 OD-3 RV-6

Set Pedale Efect Boss TU-3 OD-3 RV-6

TU-3 OD-3 RV-6
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi 1422.00 lei
Discount 40.00 lei
1382.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 115.17 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

BOSS TU-3 are carcasa solidă de metal, LED-metru cu 21 segmente, un mod High-Brightness, datorita caruia LED-ul este vizibil si in condiții extreme de luminozitate. Alegeți între modurile de acordaj Chromatic sau Guitar/Bass, și verificați acuratețea acordajului cu funcția Accu-Pitch Sign. TU-3 dispune și de un Note Name Indicator care afișează numele notelor și în cazul chitarelor cu 7 corzi sau chitare bass cu 6 corzi, în timp ce modul Flat-Tuning permite acordaje drop până la 6 semitonuri sub pitch-ul standard.

BOSS OD-3 este o pedala efect de chitara care ofera chitaristilor o gama larga de tonuri overdrive cu raspuns imbunatatit. Circuitul dual-stage ofera un nivel de sustain si compresie neegalata. Dinamica marita ofera un sunet mai plin decât pedalale overdrive BOSS din generația anterioara. Tonuri dinamice, asemanatoare amplificatoarelor clasice overdriven "stack". Dispune de controale pentru Drive, Tone si Level.

BOSS RV-6 este o pedala efect de chitara care aduce efectul reverb la un nou nivel. Aceasta este prevazuta cu cele mai noi tehnologii BOSS pentru a obtine usor si rapid tonuri reverb splendide. De la efecte room reverb subtile si efecte energice, la reverb lung si evocator, RV-6 creeaza tonuri care va vor inspira la nesfarsit.Tip pedalaReverb
Tip pedalaOverdrive
Tip pedalaTuner