Set Pian Digital Roland HP 605 CB SET 1

Set Pian Digital Roland HP 605 CB SET 1

HP 605 CB SET 1
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi 12779.00 lei
Discount 2743.00 lei
10036.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 836.33 Lei / lună


Distribuie pe

Componente:

Pianul premium Roland HP-605 CB este prevazut cu versiunea cea mai recenta a tehnologiei de modelare a sunetului, SuperNATURAL Piano si cu o claviatura unica ce imbina lemnul si materiale turnate pentru o senzatie superba si durabilitate. HP-605 CB se conecteaza prin tehnologie Bluetooth® la smartphone/ tableta, asa veti putea asculta aplicatiile de creare muzica sau lectiile online de pian prin cele 6 difuzoare puternice încorporate. Desi este o unitate compactă, HP-605 CB este înzestrat cu aspectul pianelor de scena. 


Roland HP-605 CB are un nou tip de claviatura care imbina lemnul cu materiale turnate pentru a obtine ce-i mai bun din ambele lumi; clapele nu sunt numai frumoase si familiare, ele creează sentimentul că sunt ideale pentru interpretare. Fiecare clapa dispune de un ac stabilizator, care asigura miscarea verticala a clapelor si impiedica miscarea laterala si zgomotul care pot aparea la unele piane in timpul tehnicii de interpretare glissando. Roland HP-605 CB are incorporat cel mai recent motor de sunet, a fost reglat si sistemul de detectare a notei pentru a asigura ca sunetele si claviatura functioneaza in armonie completa. 
Folosind tehnologia Bluetooth®, Roland HP-605 CB se conecteaza wireless la dispozitivul mobil, pentru ca dvs. sa va bucurati de aplicatii populare iOS/ Android si de clipuri video online pentru exersare. Odata ce conexiunea este stabilita, sunetul este trimis la difuzoarele interiore ale pianului sau la csști, pentru o exersare privată. 
 SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1379 x 430 x 1122 mm
Greutate54.2 kg
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper / Muffler / Soft
DisplayLCD
Pedale3
EfecteAmbience, Brilliance
Intrare microfonNu
StativDa
Difuzoare2 x 25 W 2 x 7 W
Iesire castiDa
USBDa
CuloareNegru
Numar clape88
Polifonie384
RitmuriNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDINu