NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET
  • Yamaha CLP-765GP Polished White SET

Yamaha CLP-765GP Polished White SET

CLP-765GP Polished White

Indisponibil momentan
Preț vechi
26676.00
Discount
100.00
26576.00
Yamaha CLP-765GP Polished White SET
Yamaha CLP-765GP Polished WhiteYamaha CLP-765GP Polished White Indisponibil momentan
2214.67
2 ani

Set Pian Digital Yamaha CLP-765GP Polished White

Componente:

CLP-765GP
Tastatura GrandTouch-S ™

Cea mai recentă acțiune de la tastatură a lui Yamaha prezintă o gamă dinamică largă și un răspuns fidel fiecărei nuanțe de atingere care pune o vastă gamă de tonuri - de la delicat la îndrăzneț - la îndemâna pianistului. Ciocanele de înaltă consistență la pian mare reproduc răspunsul plăcut simțit atunci când ciocanele lovesc corzile, permițând un control precis al tonului.

Tastele albe de înaltă culoare sintetică-fildeș și tastele negre cu abanos sintetic împiedică alunecarea chiar în timpul jocului extins și se simt la fel ca cele ale unui pian grandios.

Mecanismul de evadare a tastaturilor Clavinova

Mecanismul de evadare dintr-un pian grandios îndepărtează ciocanele de coarde repede după ce le lovesc, pentru a preveni orice interferență cu vibrațiile de coardă. Acest mecanism produce o ușoară senzație de clic atunci când tastele sunt apăsate ușor.

Tastaturile Clavinova au un mecanism de evadare care reproduce această senzație în partea de jos a scufundării tastei. Acestea au fost concepute astfel încât clicul să nu poată fi observat decât pe cele mai ușoare apăsări de taste, similar cu tastatura unui pian de pian. Aceste tastaturi au fost ajustate pentru a oferi o frecare suplimentară care echilibrează repetiția și răspunsul tastelor fără a împiedica performanța.

Filozofia proiectării

Pianele Clavinova se joacă excelent și funcții versatile, împreună cu un design rafinat, autentic, care îmbină o formă compactă cu estetica modernă, într-o manieră adecvată instrumentului care stabilește standardul contemporan pentru piane. În centrul conceptului de design Clavinova se află modul în care jucătorul se simte atunci când își ocupă locul în fața unui pian Clavinova. Elementele inutile sunt eliminate din câmpul vizual al jucătorului pentru a crea un spațiu natural convingător care se simte la fel ca stând la un pian acustic. Acest lucru reprezintă considerația lui Yamaha față de jucătorii care practică pe Clavinova și cântă pe pianele mari - aceștia sunt capabili să iasă în scenă fără tensiune sau griji, deoarece totul se simte normal, așa cum ar trebui. Un pian Clavinova este o parte din viața de zi cu zi a jucătorului - accentele contemporane și variația culorilor sunt disponibile pentru plasarea oricărui design interior sau stil de viață.

Modelare Grand Expression

Interacțiunea și interacțiunea ciocanelor, amortizoarelor și corzilor din interiorul unui pian grandios răspund la nuanțele cele mai subtile ale atingerii pianistului, creând o gamă nelimitată de expresie tonală. Touch se referă la controlul pianistului, nu numai de intensitate (moliciune / zgomot) în redarea și eliberarea tastelor, ci și de viteza și adâncimea cu care sunt apăsate tastele. Modelarea Grand Expression introdusă în seria CLP-700 traduce aportul foarte variat de la degetele pianistului în aceeași variație tonală nelimitată a unui pian grandios.

Acest lucru face posibilă modificarea ieșirii jucând tastele la diferite adâncimi și cu viteze diferite, chiar și atunci când utilizați tehnici precum trills sau legato sau subliniind melodia peste acompaniament. Grand Expression Modeling excelează la reproducerea fidelă a rezultatului scontat al acestor tehnici în multe melodii cunoscute. În „Clair de Lune” al lui Debussy, o atingere slabă creează tonul slab, care face ca melodia să iasă în evidență mai clar. În „Un Sospiro” de Liszt, arpegii însoțitori accentuează melodia fără a o copleși, iar expresia variată a melodiei îi conferă aceeași calitate ca vocalelor. În ultima dintre nocturnele Chopin, trill-urile, legato-ul și alte tehnici delicate în care degetele par să plutească peste chei oferă expresia tonală aerisită și netedă necesară. Cântarea unor astfel de piese pe un pian extrem de expresiv îl ajută pe pianist să învețe diverse tehnici și să experimenteze aceeași bucurie de exprimare ca și un pictor, dar prin sunet.

Voci nou-eșantionate Yamaha CFX și Bösendorfer Imperial

Sunetele pianului Grand Clavinova sunt înregistrate de la mai multe piane de concerte de renume mondial. Unul dintre ei este CFX, pianul cel mare de concert Yamaha. Pianiștii din întreaga lume sunt încântați de sunetul impresionant, orbitor, bogat expresiv al CFX în sălile de concerte. Un alt concert de mare probă este Imperial, modelul principal al lui Bösendorfer, un brand de pian vienez cu onoare de timp, cu urmări aprinse. Imperialul este cunoscut pentru abundența de culoare și senzația naturală, caldă. Yamaha reproduce cu fidelitate idiosincraziile acestor mari piane de concert, înregistrând cu atenție întreaga gamă tonală a fiecăreia dintre cele 88 de taste, realizând ajustări minute pentru a surprinde cele mai armonioase tonuri pe care le oferă fiecare pian.

Modelare prin rezonanță virtuală

Una dintre atracțiile pianului măreț este rezonanța simpatică creată de vibrația întregului instrument. Pianele Clavinova reproduc elaborat această bogată rezonanță simpatică printr-o tehnologie inovatoare numită Virtual Resonance Modeling (VRM). VRM creează un sunet bogat variat prin simularea tonurilor simpatice complexe create atunci când vibrațiile șirurilor sunt propagate pe placa de sunet și alte șiruri, corespunzând sincronizării și intensității jocului și pedalării tastelor. Pianele din seria CLP-700 chiar reproduc sunetele pe care le fac sunetele atunci când sunt ridicate de pe coarde, pe lângă rezonanța scalării duplexului, a șirurilor, a plăcii de sunet și a carcasei. Pianele Clavinova vă permit să vă bucurați de aceeași dinamică momentană și de sunete simpatice profunde, produse de întregul corp al unui pian grandios.

O experiență de concert complet imersivă - chiar și cu căști

Eșantionarea binaurală este o metodă de eșantionare în care microfoanele speciale sunt așezate pe capul unui manechin în aceleași poziții cu urechile pianistului pentru a capta sunete de pian așa cum sună în realitate.

Am ales această metodă pentru a crea atmosfera și rezonanța naturală completă a pianelor acustice în pianele Clavinova. Acest lucru îi face pe pianiști să se simtă de parcă stau la un pian grandios chiar și când se joacă cu căștile pornite. Experiența este atât de plăcută încât uită că poartă căști, indiferent cât vor continua să joace.

Pe pianele din seria CLP-700, s-au utilizat prelevări binaurale atât pentru Bösendorfer Imperial, cât și pentru Yamaha CFX. Yamaha obține un sunet binaural de înaltă definiție, cu un cap de manechin special dezvoltat și urechi model utilizate pentru înregistrare.

De asemenea, am dezvoltat funcția Optimizator Stereofonic pentru a obține același efect pentru efectele pianului. Tehnologia Stereophonic Optimizer reproduce difuzarea naturală a sunetului în căști aproape la fel de aproape de prelevarea binaurală pentru vocile pianului, altele decât CFX și Imperial.

Vocile instrumentelor periodice deschid ușa către lumea muzicii clasice

CLP-775/745/735 / 765GP * sunt primele instrumente Yamaha care sunt echipate cu vocile fortepiano-ului, predecesorul pianului modern. Sunetele emise de un fortepiano sunt mai simple decât cele ale unui pian modern și decădere mult mai rapid. Auzind sunetele instrumentelor cântate atunci când placerea lui Mozart, Beethoven și Chopin compuneau melodiile lor ar trebui să lumineze intenția inițială din spatele notelor de pe pagină. Iată o nouă oportunitate de a comunica cu compozitorii istorici, cântând aceste instrumente de epocă.
* Aceste modele sunt echipate cu vocile a două fortepianos îndrăgite de Mozart și Chopin.

Ajutoare de practică testate în timp

Antrenează-ți mâinile cu unele dintre cele mai acceptate exerciții din lume folosind metode de practică dovedită de la Hanon, Bayer, Czerny și Burgmüller. Puteți utiliza aceste melodii încorporate pentru a exersa separat cu mâinile drepte și stângi sau pur și simplu vă place să le ascultați.

Cântând pianul împreună cu redarea ritmului

Seria CLP-700 vine completată cu 20 de modele diferite și simple de ritm (tobe și însoțire de bas), care se potrivesc perfect mai multor tipuri de muzică, permițându-vă să vă condimentați performanța cu câțiva muzicieni care susțin, faceți practica mai interesantă sau deschideți-vă flux creativ cu idei noi inspiratoare.

Conectați-vă fără fir pentru audio Bluetooth®

Puteți reda muzică prin sistemul audio de pe Clavinova * folosind un dispozitiv inteligent compatibil cu Bluetooth. Puteți transmite date audio precum fișierele mp3. Vă puteți bucura de a juca împreună cu orice melodii de pe dispozitivul dvs. inteligent.
* Disponibilitatea audio audio Bluetooth variază în funcție de țară.

Obțineți mai multe cu aplicația Smart Pianist

Bucurați-vă mai mult de pian cu Smart Pianist, o aplicație dedicată care adaugă o interfață grafică frumoasă și o varietate de funcții incredibile pianului dvs. digital Yamaha compatibil.

Funcția Bluetooth® MIDI * vă permite să vă conectați la Smart Pianist fără fir.

* Prezentat pe CLP-785/775/745 / 795GP / 765GP. Disponibilitatea Bluetooth MIDI variază în funcție de țară.

Înregistrator de melodii cu mai multe piese

Funcția de înregistrare prezentată în pianele digitale Clavinova vă permite să înregistrați performanțele * cu o singură atingere, care este utilă atunci când doriți să treceți în revistă în mod obiectiv. În plus, puteți înregistra până la 16 piese pentru redare simultană, astfel încât diferite mâini să poată fi înregistrate separat sau să depășiți piese cu diferite voci.

* Înregistrările sunt realizate în format MIDI și pot fi înregistrate și în memoria flash USB. Este necesar un software compatibil pentru redarea datelor înregistrate pe un computer.

Recorder audio USB

Înregistrați performanțe în memoria flash USB și creați fișiere audio * puteți salva și reda pe un computer, partaja cu prietenii sau crea un CD.

* Datele sunt salvate în format WAV.

Specificații

SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale , Pian digital , Pian Concert
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1430 x 932 x 1147 mm
Greutate106 kg
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper, Sostenuto, Soft
Conexiune pedalaDa
Rotary ControlNu
DisplayLCD
PedaleDa
EfecteDa
Intrare microfonDa
StativDa
Difuzoare42 w 50 w x 2
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloarePolished White
Numar clape88
Polifonie256
RitmuriNu
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa


Produse asemănătoare cu Yamaha CLP-765GP Polished White SET