Set Pian Digital Yamaha CVP 705 PE

Set Pian Digital Yamaha CVP 705 PE

CVP 705 PE
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Componente:

Dispunând de un motor de sunet Real Expression (RGE) pentru un răspuns excelent la redare, tastatura NWX (Natural Wood X), pianul Yamaha CVP-705 ofera performante de pian extrem de inalte.

Dar veți obține, de asemenea, un nivel de distractie muzicala si interactivitate găsite doar pe Yamaha CVP Clavinovas. Alegeți din sutele de voci ultra-realiste ale instrumentului. Învață să cânți melodii de succes cu acompaniament profesional. Plug-in un microfon pentru a cânta împreună cu versuri pe ecran pentru distracție karaoke. În plus, puteți adăuga armonii luxuriante la vocea dvs. de cântat cu cântăreți virtuali de rezervă. Panoul tactil color este ușor de înțeles și face operarea rapidă și ușoară a unei game largi de funcții. De asemenea, puteți conecta fără fir dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch pentru a distribui cu ușurință muzică pe care o faceți cu prietenii. Cu CVP-705, distracția muzicală nesfârșită este mereu aproape.

Caracteristici

 • Claviatură Natural Wood X (NWX) cu escapement și suprafață de atingere de fildeș sintetic,
 • Design intuitiv cu tehnologie Real Grand Expression .
 • Posibilitate de acompaniament, cu 3 instrumente adiționale, care urmăresc armoniile, velocitatea și volumul, în mod full-keyboard sau split, cu posibilitate de activare și dezactivare în funcție de necesități, și posibilitate de înregistrare.
 • Sunete realistice Super Articulation Voices (SA), care adaugă naturalețe interpretării, de exemplu sunete de respirație la instrumentele de suflat.
 • Varietate de funcții de entertainment, educaționale și de interpretare, făcând acest pian ideal atât pentru începători, cât și pentru muzicienii avansați. Funcție pentru începători, cu lumini de ghidaj pentru clape, Follow Lights, cu ajutorul căreia puteți învăța diverse melodii, practic, acompaniamentul cântă după dumneavoastră, nu invers.
 • Display color LCD oferă o operare intuitivă și ușoară.O funcție pentru începători, cu lumini de ghidaj pentru clape, în timp ce pe ecran, pot fi afișate partituri, pentru cei avansați.
 • Presetări automate cu ajutorul aplicației Music Finder, care ajută la încărcarea de preseturi în funcție de melodia aleasă.
 • Page turner automat cu marker de poziție pentru urmărirea partiturii, sau derulare manuală a partiturii.
 • Funcție de Karaoke cu afișare color a textului, și posibilitate de conectare a unui microfon pentru interpretare, de melodii cu pian sau voce disponibile pe YamahaMusicSoft.com.
 • Funcție USB Audio Recorder ce oferă posibilitatea de a înregistra și stoca pe un stick de memorie USB, în format WAV, anumite fraze muzicale sau melodii interpretate.
 • Funcție Pitch Shift pentru schimbarea tonalității fără a schimba tempoul.
 • Funcție Time Stretch pentru schimbarea tempo-ului fără a schimba tonalitatea și funcție Vocal Cancel, care elimină părțile vocale sau solo-uri care se află central în orice melodie.
 • Posibilitate de conectare wireless audio și wireless MIDI la dispozitive iOS iPad, iPhone sau iPod touch, prin aplicațiile disponibile, dar și conexiune prin cablu prin dispozitivele Yamaha i-MX1, i-UX1 sau Apple Lightning to USB Camera Adapter.
 • Aplicație Yamaha Chord Tracker, cu ajutorul dispozitivelor iOS, puteți afla "după ureche" acordurile oricărei melodii stocate pe dispozitivul iOS, în format MP3 sau WAV. 

Nota : Conditii garantie pian digital Yamaha CVP-705 PE

Garantia este de 2 ani (garantia standard - legala) + 3 ani (extra garantie), pentru produsele achizitionate in perioada 01 aprilie 2017 si 31 martie 2019.
Pentru a beneficia de extra garantia de 3 ani, acordata de Yamaha, va rugam sa inregistrati produsul, in termen de 6 luni de la achizitionarea acestuia, pe site-ul oficial al producatorului.
Mai multe informatii si conditiile de acordare a extra garantiei gasiti accesand link-ul : https://ro.yamaha.com/ro/support/warranty/avantgrand-nu1-clavinova-extended-warranty.html.


Alimentare prin220V Direct
Categorie ClaviaturiProfesional
Clape DinamiceDa
Clape gradateDa
Conexiune pedalaDa
CuloarePolished Ebony
Difuzoare50 W 20 W x 2
Dimensiuni1420 x 868 x 606 mm
DisplayTFT Color LCD 7 inch
EfecteDa
EgalizatorNu
Greutate77.4 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie interna2.4 Mb
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape88 GHS
Pedale3
Pitch Bend/ModulationNu
Polifonie256
RecorderDa
RitmuriDa
Rotary ControlDa
Silent SystemNu
StativDa
Tip clapeSet Piane Digitale
Tip pedalaDamper / Muffler / Soft
USBDa