Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Set Pian Digital Yamaha P 115 B SET 1
2 ani

Set Pian Digital Yamaha P 115 B SET 1

Brand: YamahaYamaha
Seria: P 115 Set 1
Disponibilitate: În stoc
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 3034.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Alimentare prinAlimentator
Clape DinamiceDa
Clape Dinamice-
Clape gradateNu
Conexiune pedalaDa
CuloareNegru
DifuzoareDa
Difuzoare2 x 7W
Dimensiuni1326 x 163x 295 mm
DisplayNu
EfecteNu
EgalizatorNu
Greutate11.7 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonNu
Memorie internaNu
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape88
Numar de voci14
PedaleDa
Pitch Bend/ModulationNu
Polifonie192
RecorderDa
RitmuriDa
Rotary ControlNu
Silent SystemNu
StativDa
Tip clapeSet clape
Tip pedalaNu
USBDa
Yamaha
Modelul P-115 are claviatură cu acționare liniar variabilă (GHS). Senzația la atingere se schimbă gradual în funcție de registru, astfel apăsarea este mai greoaie atunci când sunt interpretate părțile grave și mai ușoară atunci când se interpretează părțile suave. Pianul are o claviatură cu senzație autentică la atingere, clapele negre au finisaj mat precum cele ale pianului acustic.Modelul P-115 utilizează generatorul de sunet Yamaha "Pure CF".
Sunetul acestui pian a fost înregistrat de la renumitul pian de concert Yamaha CFIIIS, binecunoscut în marile săli de concert din lume. În plus față de sunetul avansat de pian, funcția îmbunătățită ”damper resonance” recrează reverberația pianului de concert, permițând un nivel ridicat al nuanțelor de expresie. Răspunsul la atingere al clapelor este similar celui al pianului de concert.
Are încorporate 14 modele de ritmuri binecunoscute. Adăugarea unui ritm interpretării face exersarea distractivă. Alegeți ritmul favorit dintre cele 14 modele binecunoscute, inclusiv pop, jazz, bossa nova, și multe altele. 
Puteți regla tempo-ul ritmurilor favorite utilizând metronom.
Utilizați ”Styles” pentru a adăuga automat acompaniament în timp ce interpretați acorduri împreună cu melodiile, transformând muzica simplă în piese superbe. Am selectat cu atenție 10 tipuri de Stiluri pentru a facilita acompaniamentul. Această funcție este perfectă pentru pianiștii care nu sunt încă pregătiți să interpreteze melodia și acompaniamentul cu ambele mâini.
 
Setul conține: 
 
Pian Digital Yamaha P 115 B
 

 
 

Produse asemănătoare