NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums
  • Roland TD-07KV V-Drums

Roland TD-07KV V-Drums

TD-07KV
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
4765.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 397.08 Lei / lună

Distribuie pe

Următorul Pas în Aventura Dvs. cu Tobele Electronice

Convenabil compact și ideal pentru a cânta la tobe acasă, kitul TD-07KV V-Drums oferă expresivitatea și modul de utilizare superioare a V-Drums de înaltă calitate într-un pachet cu costuri mici. Head-urile originale, ultra-silențioase, cu două straturi ale Roland sunt dotate cu pad-uri pentru snare și tom, pad-urile mari pentru crash și ride și un pad dedicat pentru kick, cu o senzație de pedală realistă și satisfăcătoare. TD-07KV vă permite, de asemenea, să explorați oportunități creative care depășesc cu mult orice kit acustic, cu instrumente de editare profundă pentru a crea sunete personalizate, Bluetooth integrat pentru a cânta acompaniați de piese muzicale și lecții, USB pentru a vă conecta cu software de înregistrare pentru computer și multe altele.

 

Specificatii:

Set V-Drums de dimensiuni medii, cu sunet emblematic de clasă
Modul de sunet TD-27 cu Prismatic Sound Modeling avansată derivat din emblematicul TD-50
Snare digital de 14” și cinel ride de 18” cu declanșare multi-senzor de înaltă rezoluție, pentru o dinamică inegalabilă și o detectare precisă a poziției
Pad-urile și cinelele cu diametru mare oferă o experiență acustică de interpretare
Cântați la tobe într-o varietate hiper-realistă de spații de sunet inspirate cu Tehnologia PureAcoustic Ambience nou dezvoltată
Interfață practică pentru selectarea și personalizarea rapidă și ușoară a sunetelor de tobe
Importați propriile sample-uri WAV printr-un card SD
Ieșire stereo mix și două ieșiri asignabile pentru trimiterea sunetelor individuale de tobe la un mixer PA
Interfață audio USB integrată cu 28 de canale integrată pentru producția profesională de muzică pe calculator
Trei intrări auxiliare de declanșare pentru extinderea ușoară a setului
Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop
Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

 

 

Performanță Autentică V-Drums

De-a lungul a două decenii, Roland V-Drums și-a stabilit o reputație bine câștigată ca fiind cele mai realiste, cele mai ușor de utilizat și cele mai bune sunete disponibile, fără excepție. Stabilind calea pentru toate seturile de baterii electronice care au urmat, V-Drums sunt adesea imitate, dar niciodată nu sunt egalate nici depășite. TD-07KV întruchipează pe deplin această moștenire mândră, oferindu-vă cea mai bună experiență de tobe electronice disponibile în clasa sa.

Sunet Excepțional

Inima oricărui mare set de tobe electronice este un modul de sunet puternic, capabil și rapid—iar TD-07 îndeplinește pe deplin aceste cerințe. La comanda dvs. sunt tobe acustice și percuții capturate în detaliu precis în studiourile profesionale, aduse la viață cu tehnologii V-Drums avansate care le fac să se comporte la fel ca omoloagele lor acustice în timp ce le cântați. Există și o gamă largă de percuție electronică, plus posibilitatea de a personaliza fiecare sunet pe placul dvs.

Cântați Imediat—sau Explorați Mai Adânc

TD-07 este plin de kituri presetate inspirate, gata de redare, pentru o satisfacție instantanee chiar din cutie. Și când sunteți gata pentru o explorare mai profundă, vă așteaptă o bibliotecă masivă de tobe. Schimbați un snare cu altul, mixați tomuri, explorați tobele de kick și schimbați la greu ride-uri și crash-uri ușoare. Apoi reglați tobe, adăugați amortizare și schimbați mediul ambiant după bunul plac. Pentru amprenta finală, utilizați egalizatoarele individuale ale modulului pentru a modela tobe la perfecțiune—la fel ca un inginer de sunet profesionist.

Tobe cu Adevărat Silențioase

Unul dintre principalele avantaje ale alegerii tobelor electronice pentru acasă este că sunt mult mai silențioase decât tobe acustice. Dar nu toate kiturile electronice sunt create egale, iar cantitatea de zgomot fizic pe care o generează poate varia foarte mult. Susținut de decenii de cercetare și dezvoltare, TD-07KV este conceput special pentru a fi mult mai silențios decât alte kituri electronice. Head-urile cu plasă minimizează zgomotul pad-ului fără a compromite reculul bățului, iar amortizarea specială în pad-ul de kick reduce zgomotul și vibrațiile, păstrând în același timp o senzație naturală satisfăcătoare. Chiar și componentele suportului sunt concepute pentru a reduce vibrațiile și transferul de zgomot pe podea, iar Roland oferă o gamă de soluții opționale pentru a reduce și mai mult zgomotul, dacă este necesar.

Sunet Acustic și Răspuns Real

În timp ce unele truse electronice promit „sunet acustic”, ele oferă de fapt doar tonuri de tobe statice care sunt declanșate la diferite niveluri, în funcție de cât de tare sunt lovite pad-urile. În contrast puternic, V-Drums produce o gamă bogată de culori de ton, oferind o experiență muzicală inspirată, care se simte ca și cum ai cânta la tobe acustice. Datorită senzorilor de precizie avansați, pad-urile de cinele și tobe ale TD-07KV detectează perfect fiecare lovitură, stoke, roll, flam și notă fantomă și chiar și gâtuirile pentru pot fi efectuate organic. Mai rapid decât puteți clipi, aceste informații sunt procesate de modulul de sunet, astfel încât să se audă tonul corect. Nu veți observa nimic din această tehnologie când cântați—dar când închideți ochii și începeți să cântați la TD-07KV, veți ști că se simte bine.

Mesh-Head-uri de Pad Roland Autentice

În 1997, Roland a introdus prima bucată de mesh head de tobe din lume, recunoscută universal, și de atunci au fost standardul de facto. Născut din ani de dezvoltare, designul nostru unic cu plasă dublă oferă o rezistență naturală la aderență și un recul care se simte foarte aproape de a lovi o tobă acustică, plus tensiune reglabilă care vă permite să reglați senzația folosind o cheie de tobe standard. Head-urile cu plasă cu un singur strat utilizate pe alte tobe electronice nu sunt fabricate din același material, așa că nu se simt la fel de bine pentru a cânta. De asemenea, pot oferi o detectare mai puțin precisă, rezultând un răspuns dinamic slab și declanșare greșită. TD-07KV este livrat cu snare-uri autentice Roland cu mesh head și pad-uri de tom, oferindu-vă cea mai precisă senzație de lovire și de detectare disponibile.

Hardware Puternic și Stabil

Când ești în toiul unei sesiuni, nu este nimic mai frustrant decât un stativ care se simte instabil sau o tobă care începe să se îndepărteze pe măsură ce o lovești. Construit cu materiale puternice și componente de calitate, hardware-ul TD-07KV oferă stabilitatea solidă de care aveți nevoie. Stativul de tobe personalizat oferă o fundație fermă, stabilă, în timp ce clemele de precizie țin strâns toate componentele la locul lor. Având în vedere durabilitatea robustă pentru care V-Drums este renumit, TD-07KV este gata să reziste la ani de utilizare intensă, zi de zi.

Cântați Acompaniat cu muzică prin Bluetooth

Cântând cu piesele preferate este unul dintre cele mai distractive și productive lucruri pe care le puteți face cu un kit electronic, iar TD-07KV îl face ușor. Datorită Bluetooth-ului integrat, puteți accesa piese de pe smartphone, tabletă sau computer și puteți asculta wireless sunetul prin modul împreună cu tobele. Sunetul video este transmis și el, perfect pentru redarea împreună cu melodiile online și conținutul lecției. Și dacă nu aveți un dispozitiv Bluetooth, puteți aduce sunet stereo cu un cablu. Transmiterea MIDI prin Bluetooth este de asemenea acceptată, permițându-vă să înregistrați date MIDI în aplicații muzicale fără cablu.

Conectivitate cu Software pentru Muzică prin USB

Un beneficiu imens al tobelor electronice este comunicarea directă cu software-ul modern de producție muzicală. Modulul TD-07 este o interfață de înregistrare audio/MIDI în sine, cu capacitatea de a trimite sunet stereo și date MIDI către un computer Mac sau Windows printr-un singur cablu USB. Acest lucru vă permite să înregistrați piese audio și MIDI de tambur discrete în orice DAW sau să declanșați sunete în instrumente de tobe software pentru redare în studio sau live.

Faceți distractive sesiunile de exersare la tobe cu 40 de lecții gratuite de la Melodics™

Melodics este o aplicație desktop care se conectează la V-Drums. Redând lecții și piese pas cu pas, puteți învăța ritmuri noi, vă puteți dezvolta ritmul și sincronizarea, vă puteți înregistra și puteți descoperi unde vă puteți îmbunătăți cu funcția de redare. Nu există limită de câte ori cânți cele 40 de lecții gratuite, acestea sunt gratuite pe viață și, când ești pregătit pentru mai multe, te poți abona la lecții nelimitate. Sesiunile de exersare nu mai trebuie să fie de rutină—descărcați Melodics, conectați-vă TD-07KV și faceți-vă timpul petrecut în spatele kitului distractiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Specificații
SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica