NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland TD-27K V-Drums
  • Roland TD-27K V-Drums
  • Roland TD-27K V-Drums
  • Roland TD-27K V-Drums

Roland TD-27K V-Drums

TD-27 K V-Drum
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
10125.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 843.75 Lei / lună

Distribuie pe

Set Tobe Electronice Roland TD-27K V-Drums

V-DRUMS DE NIVEL MEDIU, GATA PENTRU PAD-URI DIGITALE

TD-27KV de nivel mediu oferă sunetul și răspunsul profund pe care îl obțineți doar cu V-Drums. Cu un design spațios în stil acustic, kitul combină performanțele puternice și complet personalizabile ale modulului de sunet TD-27 cu detectarea și redarea superioare ale renumitelor V-Pad-uri analogice de la Roland. Mergând și mai departe, TD-27K acceptă extinderea viitoare pe măsură ce nevoile dumneavoastră cresc. Cu intrările de declanșare digitale ale modulului, kitul poate fi actualizat cu ușurință cu snare-urile digitale avansate Roland și pad-uri pentru cinele, aducându-și specificațiile în concordanță cu seria TD-27KV, pentru o performanță maximă de utilizare.

 

Modul de sunet TD-27 cu Prismatic Sound Modeling avansată derivat din emblematicul TD-50

Configurație V-Pad complet analogică, gata de upgrade la redarea și expresivitatea pad-ului digital prin intermediul celor trei intrări de declanșare digitale ale modulului
Pad PDX-100 mesh head de 10 inch, cu suport pentru detectarea poziției și lovirii pe rim/cross stick
Trei pad-uri PDX-8 mesh head de 8 inch pentru tomuri de rack și podea
Două cinele crash CY-12C de 12 inch cu mișcare swing naturală, senzori edge/bow și control de gătuire
Un cinel CY-13R de 13 inch, cu mișcare swing naturală și declanșare pe edge/bow/bell
VH-10 V-Hi-Hat cu mișcare naturală și detecție fină de închis/deschis
KD-10 Kick Pad suportă tehnici expresive de control cu piciorul și pedale
Cântați la tobe într-o varietate hiper-realistă de spații de sunet inspirate cu Tehnologia PureAcoustic Ambience nou dezvoltată
Importați propriile sample-uri WAV printr-un card SD
Ieșire stereo mix plus două ieșiri asignabile pentru trimiterea sunetelor individuale de tobe la un mixer PA
Interfață audio USB integrată cu 28 de canale integrată pentru producția profesională de muzică pe calculator
Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop
Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

 

Mergeți mai Departe cu Prismatic Sound

Derivat din emblematicul TD-50, modulul de sunet TD-27 este plin de tobe care trăiesc și respiră precum instrumentele acustice. Am început prin samplarea celor mai frumoase tobe, percuții și cinele—atât vintage, cât și moderne—în studiourile de înregistrare de talie mondială. Prismatic Sound Modeling de la Roland este apoi aplicat pe sample-uri, aducându-le la viață prin modelarea comportamentului proprietar rafinată pe parcursul a două decenii. De fiecare dată când loviți o tobă sau un cinel, nu doar declanșați pur și simplu un sunet integrat—ci cântați la un instrument complet, care răspunde la fel ca omologul său acustic, cu o gamă sonoră fără precedent la îndemâna dvs..

Senzație și Interpretare de Nivel Înalt

Când vă așezați la TD-25K, vă veți bucura de o interpretare expresivă care rivalizează cu seturile V-Drums de ultimă generație. Există un complet set de pad-uri mesh-head pentru acea senzație a legendarului V-Drums, cu senzor pozițional pe pad-ul de snare care asigură schimbări subtile, tonice organice, în funcție de locul unde este lovit. Cinelele au mișcare swing naturală și suportă gâtuire, sunete de bow/edge pe crash și sunete de bow/edge/bell pe ride. Montat pe un stativ standard de hi-hat, VH-11 V-Hi-Hat oferă mișcări deschise/închise și sunete de arc/margine pentru executarea tehnicilor tradiționale de cântat la perfecțiune. Nu în ultimul rând avem și KD-10 Kick Pad, care oferă un head de pânză ca și cel natural și un răspuns solid.

Gata pentru Viitor cu Conectivitate Digitală a Pad-ului

Modulul TD-27 este echipat cu trei intrări digitale de declanșare, deschizând calea către un răspuns și un potențial mai mare de creare a sunetului, cu extinderea viitoare din partea utilizatorului. Primele pad-uri digitale de declanșare Roland pentru snare (PD-140DS) și ride (CY-18DR) se conectează la modul prin USB, oferind o experiență ultra-detaliată care reflectă comportamentul și controlul redării unui instrument acustic. Tranzițiile dintre head, cross-stick și lovituri rim pe snare sunt fără efort datorită detectării automate. Și loviturile ride pe bow, bell și edge sunt perfect redate, cu capacitatea de a dezactiva în mod natural orice parte a cinelului cu o atingere de deget sau de palmă. Modulul include, de asemenea, trei intrări analogice de declanșare suplimentare, pregătite pentru consolidarea arsenalului cu o varietate de pad-uri V-Drums standard.

Creați (și Modelați) Setul de Tobe Semnătură Personală

Cu tobele acustice, vă faceți singur sunetul schimbând tipurile de cap, reglarea tonalității, aplicarea amortizării, modificarea tensiunii snare-ului, schimbarea măciucii ick-ului și multe altele. Acest lucru este posibil cu modulul TD-27, permițându-vă să creați seturi personalizate pentru orice situație. Apăsați doar un pad pentru a-l selecta, apoi folosiți controale accesibile și instrumente intuitive de editare pentru a obține sunetul exact cum vă place. Modificările dvs. sunt salvate și automat, astfel încât să rămâneți mereu concentrat pe interpretare. Este chiar posibil să încărcați propriile sample-uri și să le suprapuneți cu sunetele interne pentru a personaliza și mai mult seturile. Mulțumită noii Tehnologii PureAcoustic Ambience, puteți un câmp de sunet incredibil de natural și profund în timpul interpretării.

Conectivitate Puternică pentru Scenă și Studio

TD-27K oferă un sunet fantastic pentru interpretări live sau înregistrări, datorită unei opțiuni bogate de conectivitate. Modulul TD-27 dispune de ieșiri stereo pentru sunetul general al tobelor, plus două ieșiri directe pentru trimiterea de kick, snare și alte sunete către o consolă audio pentru mixare independentă. În studio, interfața audio USB încorporată facilitează producția de muzică pe calculator, cu până la 28 de canale audio disponibile printr-un singur cablu. MIDI este de asemenea suportat prin USB și I/O dedicate, permițându-vă să sincronizați cu alte dispozitive MIDI și să declanșați sunete în software-ul computerului.

Conectivitate Bluetooth și Unelte Integrate pentru Antrenament

Bluetooth-ul încorporat vă permite să transmiteți audio wireless de la un telefon sau laptop la modul, ideal pentru improvizarea prin căști. Cântați acompaniați de piesele muzicale preferate sau mixați sunetul dintr-o lecție video de pe YouTube cu setul. Funcțiile de antrenor integrate vă dezvoltă abilități și vă urmăresc progresul, în timp ce metronomul avansat ajută la îmbunătățirea ritmului interior. Și oricând, vă puteți înregistra interpretarea și asculta pentru a evidenția la ceea ce mai trebuie să lucrați.

 


Specificații
SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica


Navigare inteligentă