1. Prima pagina
 2. »
 3. Tobe/percutie
 4. »
 5. Tobe electronice
 6. »
 7. Seturi Tobe Electronice
 8. »
 9. Seturi Tobe Electronice Roland
 10. »
 11. Set Tobe Electronice Roland TD-50KVX V-Drum
Set Tobe Electronice Roland TD-50KVX V-Drum

Set Tobe Electronice Roland TD-50KVX V-Drum

TD-50KVX
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
37236.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 3103.00 Lei / lună


Distribuie pe

Roland TD-50KVX, setul de tobe electronice din cadrul apreciatei serii V-Drums, este creata pentru performante live de top, sesiuni intense de practica si de lucru eclectic in studio. Construit pe baza noului modul TD-50 cu Prismatic Sound Modeling, acest set electronic ofera cel mai impresionant si amplu sunet Roland. Procesorul avansat este completat de noile pad-uri snare și ride, care au sisteme de senzori multi-element si comunicare digitala de mare viteza cu modulul. Setul include, de asemenea, pad-uri de top de tom, crash si hi-hat, iar modulul de sunet ofera caracteristici de editare profunda si conectivitate flexibile. Bass Drum KD-220, cu carcasă acustică de lemn de 22", ofera o senzatie acustica si prezenta scenica mare.

Pad-ul digital de snare PD-140DS aduce un nou nivel de expresie muncii dvs. Un nou cap cu trei straturi de material este montat pe o carcasa standard de 14", oferind o revenire naturala si datorita noului sistem de senzori multi-element al Roland, loviturile dvs. din fiecare zona a pad-ului sunt mai bine detectate, iar dinamica dvs. de cantat este capturata in detaliu. In plus, tehnica traditionala de lovire cross este detectata automat, deoarece pad-ul va simte mana si se ajusteaza corespunzator.

TD-50KVX dispune de cinele de crash, CY-14C si CY-15R, iar tobosarii expresivi vor beneficia si de noul cinel tip ride CY-18DR. Cu dimensiunea normală de 18" acest nou cinel digital se potrivește perfect în setul dvs. Sistemul de inalta rezolutie, multi-senzor din cadrul pad-ului de cinel detectează continuu fiecare lovitura de la margine spre centru, care lucrează alaturi de modulul TD-50 pentru dinamica si raspuns care nu au mai fost auzite vreodata de la un pad de cinel. Cu o senzatie incredibila, datorita mecanicii inovatoare a air-damper-ului Roland, KD-220 ofera triggering stabil si precis cu o senzație acustică autentică. fiind compatibil cu pedalele de kick simple și duble. VH-13 hi-hat ofera o structura din doua piese cu pad-uri de cinel sus si jos pentru o senzatie naturala a interpretarii. De asemenea, ofera senzori avansati de miscare si tehnologii de declansare pentru raspuns autentic, cu un control rafinat deschis-la-inchis. La fel ca un hi-hat acustic, puteti schimba tonul inchis apasand mai mult pe pedala si cantand foot splashes de asemenea.

Modulul de sunet TD-50 oferă o gama larga de seturi incorporate pentru orice sesiune. Acest modul avansat permite personalizarea profunda a sunetului, inclusiv ajustarea de baza a capetelor si carcaselor, suprapunerea loop-urilor interne si ale utilizatorilor si ajustarea microfoanelor de deasupra capului si a ambianței. Pentru interpretări personalizate, un compresor si un EQ cu trei benzi pot fi controlate individual pentru fiecare pad, in timp ce trei sectiuni independente cu efect multiplu va permit sa tratati anumite tobe cu 30 de tipuri de efecte cum ar fi delay, flanger, saturator si multe altele. Multi-compresorul cu doua benzi si egalizatorul pe patru benzi pe iesire va permit sa modificati dinamica globala si echilibrul tonurilor, în functie de faptul ca sunteti in studio sau pe scenă. Noua functie Snapshot poate evalua si compara rapid orice modificare a sunetelor inainte de a face schimbari permanente.

TD-50 este primul modul de sunet, din gama V-Drums, care ofera o iesire master stereo XLR și opt iesiri directe TRS, permitand o conexiune balansată la un sistem PA. Asignarea unui pad la oricare dintre iesirile individuale este simpla, in timp ce comenzile optime pentru volumul master/ casti si faderele de grup echilibreaza instantaneu nivelurile de iesire. De asemenea, puteti asigna volumul pentru a controla doar castile, perfect pentru reglarea nivelului de monitorizare fara a afecta semnalul PA. 

Folosind slotul pentru cardul SD al modulului TD-50, este usor sa declansati propriile fisiere WAV folosind oricare dintre pad-urile tobelor TD-50KVX si le puteți reda în bucla sau suprapune impreună cu sunetele interne, controland volumul si tonul prin panoul frontal al TD-50. Conectati modulul TD-50 la un computer prin USB pentru inregistrarea pe mai multe piste direct in DAW-ul preferat. Pana la 10 canale se pot înregistra separat, fiind apoi usor de editat pentru culoare tonala si mai multe.

Setul de tobe

 • 1 x modul de sunet TD-50
 • 1 x kick pad KD-140-BC
 • 1 x snare pad PD-140DS
 • 1 x cinel tip ride CY-18DR
 • 1 x Tom pad PD-108-BC
 • 2 x Tom pad PD-128-BC
 • 1 x cinel Hi-Hat VH-13
 • 1 x cinel tip crash CY-14C
 • 1 x cinel tip crash / ride CY-15R
 • 1 x kick pad KD-220
 • 1 x stativ pad-uri MDS-50KV

Nota : pedala pentru kick pad, stativ pentru snare pad, stativ pentru cinel hi-hat si scaunul nu sunt incluse in set.

 

 SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica