Set Tobe Electronice Roland VAD 306

Set Tobe Electronice Roland VAD 306

VAD 306
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
11830.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 985.83 Lei / lună


Distribuie pe

V-Drums Acoustic Design VAD306

Set de dimensiuni reduse cu carcase cu adâncime redusă și modul TD-17

VAD306 este un set unic V-Drums Acoustic Design, realizat  compact cu intenție, menținând în același timp estetica acustică distinctivă a seriei. Dimensiunea este aceeași cu cea a unui set V-Drums de nivel mediu, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea acasă și pe scenele mici. Carcasele de adâncime reduse economisesc spațiu și greutate—dar din poziția de cântat, se simt instantaneu familiare pentru orice toboșar. Standurile cu braț dublu, cu suporturi de tom și brațe boom pentru cinel completează aspectul și îmbunătățesc în continuare tema acustică. Și prin sunetul său organic, expresiv, modulul TD-17 oferă întregul ton acustic și interpretarea pe care ați putea-o dori, fie că interpretați singuri acasă, fie că sunteți afară într-un circuit de baruri locale.

< caracteristici principale>

Set de dimensiuni reduse V-Drums Acoustic Design cu carcase din lemn cu adâncime redusă și suporturi cromate cu două brațe
Modul de sunet TD-17 cu sunet expresiv și dinamic, moștenit de la tehnologia Prismatic Sound Modeling a emblematicului TD-50
Snare PDA120LS-BK de 12”, două tomuri rack PDA100L-BK de 10”, tom floor PDA120L-BK de 12” și kick de 18” KD-180L-BK cu hardware din crom personalizat și învelișuri Midnight Sparkle
Pad-urile cinel includ VH-10 V-Hi-Hat de 12”, două crash-uri CY-12C de 12”, și crash/ride CY-13R de 13”
Interfață practică pentru selectarea și personalizarea sunetelor de tobe
Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop
Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe

Sunet Puternic și Expresie Realistă

Inima VAD306 este modulul TD-17, plin de sunete derivate din apreciatul generator de sunet TD-50. Dispune de o colecție vastă de tobe, cinele și percuții vintage și moderne, toate samplate în detalii audio ultra-înalte, cu fiecare velocitate posibilă și lovituri de cap capturate. Tehnologia Prismatic Sound Modeling unică de la Roland este apoi îmbinată cu aceste sample-uri pentru a oferi o gamă tonală complexă, reală și o tranziție dinamică lină între lovituri. Rezultatul este o experiență care nu sună doar fidel acustic—se comportă și acustic.

Creați (și Modelați) Setul de Tobe Semnătură Personală

Modulul TD-17 dispune de o gamă largă de seturi gata de utilizat, inclusiv 10 noi preseturi focusate pe acustic create pentru VAD306. În timp ce seturile presetate sună fantastic, este ușor să mergeți mai departe și să vă creați configurația supremă de tobe cu instrumente de editare intuitive. Gândiți-vă la modul ca la un depozit imens de tobe și cinele din diferite epoci, pe care le puteți mixa și potrivi în orice combinație. După aceea, schimbați capetele, schimbați tonalitatea, adăugați muffling și chiar schimbați spațiul virtual în care cântați. Duceți lucrurile și mai departe încărcând propriile sample-uri și combinândule cu instrumente încorporate, modelați seturi personalizate pe care nici un alt toboșar nu le poate revendica.

Pad-uri Mai Mari și o Arie de Interpretare Mai Largă

Tobele acustice sunt de obicei mai mari decât pad-urile de tobe electronice. Mărimea fiecărei tobe se adaugă la experiența de ansamblu, nu doar vizual, dar, de asemenea, la senzația bățului și dispunerea fizică. Acesta este motivul pentru care VAD306 dispune de un snare și un tom floor de 12”, două tomuri rack de 10” și un kick de 18”, creând o arie de interpretare mai largă, naturală. Carcasele sunt confecționate din lemn, sporind senzația acustică autentică la loviturile bețelor și măciucii.

Senzația Naturală a Tobelor Acustice

Legendarele mesh head-uri cu straturi multiple, cu tensiune reglabilă, contribuie în mod semnificativ la senzația autentică de interpretare, oferindu-vă un recul al bățului care poate fi personalizat pentru stilul dvs. de individual de interpretare. Și atunci când atingeți cu măciuca toba special creată, mutați fizic aerul în interiorul carcasei, creând presiune și rezistență cu aerul care se simte remarcabil ca și cum interpretați un kick acustic.

Carcase Mai Mici, Interpretări Mai Adânci

În timp ce carcasele cu adâncime mică a tomului și kick-ului din VAD306 economisesc spațiu și greutate, acestea nu fac rabat la performanță. Fiecare tobă dispune de senzori personalizați concepuți pentru a oferi un răspuns natural și o senzație premium la o dimensiune uimitor de compactă.

Standuri de Tobe Cromate cu Două Brațe

Modul în care sunt montate tobele acustice și cinelele nu numai că proiectează o imagine clasică, ci influențează și senzația de interpretare. Seturile pentru tomuri se montează pe aceleași suporturi utilizate pentru tomurile acustice—astfel încât se simt exact la fel atunci când sunt lovite. Și fiecare suport este prevăzut cu două brațe pentru stabilitate și este ușor de ajustat pentru a se potrivi cu dispunerea preferată.

Unelte Puternice de Exersare și Conectivitate Bluetooth

Modulul TD-17 este dotat cu opt funcții de exersare pentru a vă ajuta să deveniți un toboșar mai bun. Bluetooth-ul încorporat permite smartphone-urilor și laptopurilor să transmită audio către modul fără cablu, perfect pentru sesiuni de improvizație cu căștile. Cântați acompaniați de piesele muzicale preferate sau mixați sunetul dintr-o lecție video de pe YouTube cu setul. De asemenea, este posibil să redați melodii direct de pe un card SD și să înregistrați oricând interpretarea dvs. Funcțiile de antrenor încorporate vă ajută să vă concentrați pe dezvoltarea abilităților și chiar să vă urmăriți progresul în timp. Și metronomul poate fi setat pentru diferite semnături de timp și valori ale notelor, contribuind la îmbunătățirea ritmului dvs. interior.

 

 SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica