NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Fantom 06
  • Roland Fantom 06
  • Roland Fantom 06
  • Roland Fantom 06
  • Roland Fantom 06
  • Roland Fantom 06

Roland Fantom 06

Sintetizator Digital Fantom 06

Disponibil în câteva luni
7293.00
607.75
2 ani

Sintetizator Digital Roland Fantom 06

FANTOM-06 Sintetizator cu Claviatură

Unificați-vă viziunea creativă.

FANTOM-06 reunește lumea voastră creativă, combinând puterea sonoră și fluxul de lucru fluid al seriei de ultimă generație FANTOM într-un instrument simplificat care vă însoțește oriunde vă duce inspirația. Cântați și produceți cu cele mai bune sunete de la Roland și dezlănțuiți-vă viziunea muzicală cu un ecran tactil color, comenzi practice și integrare profundă a computerului care se regăsește pe modelele emblematice.

Specificații Standard

Sunete și caracteristici moștenite din seria emblematică FANTOM
Workflow excelent fără moduri confuze
Design al corpului turnat ușor și durabil, pentru transport ușor
Cântați și produceți cu mii de sunete electronice și acustice care au la bază tehnologiile avansate Roland ZEN-Core și SuperNATURAL
Noi piane SuperNATURAL cu sunet și răspuns acustic autentic
Virtual ToneWheel Organ cu control al barei de armonice și redare rapidă
Funcții integrate de sampling, profunde
Scenele conțin setări pentru toate cele 16 layere, plus efecte și pattern-uri
Secvențiere pe bază de clipuri cu înregistrare și declanșare instantanee a pattern-urilor
Sequencer TR-REC inspirat de mașinile clasice de ritm Roland
Ecran tactil color, butoane de înaltă rezoluție, slidere, pad-uri  RGB de interpretare și secțiune dedicată de control al sintetizatorului
Manetă de pitch/mod și rotițe de pitch și mod iluminate
Putere masivă DSP pentru o mulțime de tranziții polifonice de sunet netede
Interfață audio USB 4x32 și integrare nativă cu Logic Pro, MainStage și Ableton Live
Intrare microfon și vocoder puternic integrat
Suport pentru Model Expansion, Pachete de Sunet, Pachete de Sample-uri și multe altele de la Roland Cloud
Vine cu 15 Wave Expansions și 10 Pachete de Sunete, disponibile pentru descărcare din Roland Cloud
Compatibil cu scenele FANTOM care folosesc sunete ZEN-Core, SuperNATURAL și Virtual ToneWheel Organ
Claviatură nou proiectată cu 61 de clape cu acțiune de sintezator

 

Totul tău muzical.

FANTOM-06 are tot ce este nevoie pentru a crea și a interpreta la cel mai înalt nivel. Și cu designul său interactiv și I/O expansiv, se integrează cu ușurință în fiecare flux de lucru.

Sunete extraordinare.

FANTOM-06 include mii de sunete profesionale din imensa bibliotecă de trenduri a lui Roland, cu o extindere suplimentară disponibilă prin Roland Cloud. Creați cu sintetizatoare și sunete de ritm care au definit genuri muzicale întregi. Construiți compoziții organice cu piane și alte instrumente acustice. Sau modelați sunete ale viitorului cu o gamă largă de instrumente moderne de sinteză.

Interpretare inspiratoare.

FANTOM-06 se simte fantastic sub degetele voastre cu o claviatură sensibilă cu 61 de clape și o mulțime de controlere de înaltă rezoluție.

Creează melodii într-o clipită.

Conceput pentru crearea muzicală non-stop, FANTOM-06 vă permite să modelați sunete și să creați muzică fără a vă întrerupe. Cu butoanele și slidere practice, ecranul tactil color, funcțiile de samplare rapidă și sequencer-ul bazat pe clipuri, fiecare sesiune este inspirată, productivă și distractivă.

Hub-ul tău creativ.

FANTOM-06 se integrează perfect în setup-urile moderne de producție cu o interfață audio USB 4x32 încorporată, în timp ce integrarea nativă cu Logic Pro, MainStage și Ableton Live vă permite să interacționați cu software-ul folosind ecranul tactil și controalele hardware. Mergând mai departe, puteți combina liber sintetizatoare soft cu sunete integrate și interfața cu hardware-ul MIDI preferat prin ieșirea MIDI dedicată.

Fă muzică oriunde.

FANTOM-06 este ușor de transportat din studioul de acasă până la sălile de repetiție și scenele de spectacol. Cântărește mult mai puțin decât majoritatea celorlalte claviaturi profesionale cu 61 de clape, datorită unui design al corpului turnat, care este elegant, atractiv și ultra-rezistent.

Cântă și produ cu ce este mai bun de la Roland.

Echipat cu cele mai inovatoare tehnologii Roland, FANTOM-06 vă pune la dispoziție o selecție uriașă de sunete electronice și acustice. Și cu o gamă tot mai mare de opțiuni de extindere de la Roland Cloud, nu veți rămâne niciodată fără combustibil creativ.

Sinteză de generație viitoare.

Explorați sunetele influente ale trecutului istoric al lui Roland și creați sunetele de mâine cu ZEN-Core Synthesis System, cel mai avansat generator de sinteză al nostru de până acum.

Puterea SuperNATURAL.

Cu tehnologia SuperNATURAL de la Roland, puteți cânta aproape orice instrument acustic imaginabil, cu o calitate a sunetului de neegalat și articulații și răspuns autentic.

O experiență grandioasă.

Noile piane SuperNATURAL ale FANTOM-06 cântă și răspund la fel ca și omoloagele sale acustice și aveți o gamă de instrumente încorporate pentru a le personaliza pentru stilul și atingerea dvs.

Orgă organică.

Evoluat din faimoasa serie de orgă VK, generatorul Virtual ToneWheel emulează cu fidelitate procesul de generare a sunetului al unei adevărate orgă tone wheel, susținut de o redare rapidă și control direct cu ecranul tactil, sliderele și butoanele.

Samplare profundă.

Folosind instrumentele intuitive de samplare ale FANTOM-06, vă puteți extinde și personaliza cu ușurință paleta muzicală prin captarea sunete interne, dispozitive hardware, melodii DAW și multe altele. Capturați direct pe pad-uri pentru declanșare sau pe claviatură pentru sunete instantanee. Sau creați mai multe samplae-uri detaliate pentru a crea noi tonuri ZEN-Core.

Extinde-ți viziunea.

Cu Roland Cloud, vă puteți scufunda și mai adânc în lumea istorică și în continuă evoluție a sintetizatoarelor Roland. Model Expansion vă permite să infuzați FANTOM-06 cu sunetele autentice și caracteristicile unice ale JUPITER-8, JUNO-106 și ale altor legendare vintage. Și cu selecția din ce în ce mai mare de Wave Expansions, Sound Packs, Sample Packs și multe altele, îți vei păstra muzica mereu proaspătă. Pentru a începe, puteți descărca gratuit 15 Wave Expansions și 10 Pachete de Sunete din Roland Cloud pe baza achiziție dvs. a unui FANTOM-06.

Fără blocaje. Doar creație pură.

FANTOM-06 vă susține muzica la fiecare pas cu un flux de lucru fluid și rapid, care este complet lipsit de moduri confuze și frustrare tehnică. Extradorniar de puternic, dar ușor de utilizat, FANTOM-06 permite crearea continuă cu instrumente de compoziție fluide, setări care se pot retrage instantaneu, integrare profundă a computerului și multe altele.

Fă o scenă.

Cu spații creative personalizate numite Scene, puteți stoca sunete, pattern-uri, layout-uri de interpretare, template-uri și multe altele și le puteți accesa cu o singură atingere. O scenă poate fi, de asemenea, o melodie sau o secțiune întreagă a unei melodii și pot fi legate împreună și schimbate fără întreruperi, fără lacune sau erori.

Sunet care mișcă.

FANTOM-06 creează pasaje lungi evolutive, texturi animate în stil modular și sunete cu o mișcare profundă complexă. Aveți două LFO-uri per parțial și patru parțiale per ton și, din moment ce puteți suprapune 16 tonuri, înseamnă 128 de LFO-uri per voce! LFO-urile în pas sunt disponibile și cu 16 pași de automatizare sincronizată cu ritm și 35 de opțiuni de curbă per pas.

De la scânteie la foc.

Diferite genuri muzicale au nevoie de stiluri de producție diverse și instrumente specializate. Puteți capta muzică într-o varietate de moduri cu FANTOM-06, de la secvențierea în timp real și în trepte până la celebrul sequencer de model TR-REC inspirat de mașinile de tobe emblematice Roland precum TR-808 și TR-909.

Control instant.

FANTOM-06 vă permite să realizați idei muzicale cât de repede apar. Ecranul tactil color oferă control interactiv instantaneu, iar butoanele de înaltă rezoluție oferă un răspuns organic, ultra-detaliat. Există, de asemenea, o secțiune dedicată de sintetizator cu controale pentru oscilator, filtru și anvelopă, plus butoane și pad-uri pentru secvențiere, declanșare și multe altele.

Expresivitate maximă.

Unii muzicieni preferă manetele sau roțile, în timp ce altora preferă pedalele externe. Cu FANTOM-06, le puteți utiliza pe oricare dintre ele—sau pe toate. Și există chiar și un port pentru dispozitiv USB dedicat pentru a vă extinde fluxul de lucru cu controlerul MIDI USB preferat.

Cântă.

Conectați un microfon la intrarea de pe panoul din spate și cântați în studio sau pe scenă cu procesare de înaltă calitate de la efectele variate ale FANTOM-06. Sau activați vocoderul stereo cu 32 de benzi și folosește puterea expresivă a vocii voastre pentru a crea tonuri de ansamblu clasice în stil VP, voci de robot, texturi de altă lume și multe altele.

Specificații

Clape DinamiceDa
CuloareBlack
DisplayLCD
MIDIDa
PedaleNu
RitmuriNu
StativNu
Tip clapeSintetizator




Produse asemănătoare cu Roland Fantom 06