Sintetizator Yamaha MX61 V2 Negru

Sintetizator Yamaha MX61 V2 Negru

MX61 V2 Negru
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc furnizor
Termen de livrare:
06.11.2020
2762.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 230.17 Lei / lună


Distribuie pe

Seria de sintetizatoare MX are sunete atent selecționate de la Yamaha MOTIF XS. 
Această paletă sonică puternică se regăsește într-o variantă compactă (disponibilă în versiunile cu 49 și 61 de clape) ce se potrivește perfect cu stilul modern. Însă seria MX nu reprezintă doar sintetizatoare; ci sunt create pentru a crea o legătură între hardware și software. Prin extinderea audio și conexiunea MIDI USB, funcții avansate DAW și controler VST, precum și software puternic pentru producție muzicală, MX integrează fiabilitatea hardware cu flexibilitatea controlerului pentru cel mai bun rezultat posibil, dar foarte accesibil.
 
MX61 BK dispune de peste 1000 de Voci preluate de la seria legendară MOTIF și integrare completă la computer și iOS într-o claviatură compactă, cu greutate redusă. MX61 BK adaugă un USB audio Class Compliant și MIDI driver și în plus accesarea noii aplicații FM Essential iOS synth Apps.!
 
Interpreții la claviatură au nevoie de sunete extraordinare, conexiune la computer și integrare, dar și claviatură completă, totul într-o carcasă ultra-portabilă. MX61 BK este un sintetizator cu greutate redusă care dispune de generatorul legendar de sunet al MOTIF și integrare la computer. Spre deosebire de controlerele dedicate claviaturii fără sunete interne sau hardware, sintetizatoarele necesită o interfață audio separată, însă MX61 BK dispune de un generator puternic, computer control DAW și al aplicațiilor iOS APP, dar și o interfață integrată, Class Compliant USB Audio/MIDI.
 
Ideal pentru scenă, studio și oriunde.


Clape DinamiceDa
CuloareNegru
DisplayLED
MIDIDa
PedaleSustain
RitmuriNu
StativNu
Tip clapeSintetizator