NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Samson AirLine Guitar AF1
  • Samson AirLine Guitar AF1

Samson AirLine Guitar AF1

Samson AirLine Guitar AF1
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
1100.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 91.67 Lei / lună

Distribuie pe

AirLine duce conceptul de wireless pe noi culmi cu emițătoare atât de mici și ușoare, aproape invizibile, oferind o experiență wireless adevărată fără cabluri sau beltpacks.Pentru astfel de emițătoare mici și discrete, am dezvoltat noi tehnologii oferind circuite miniaturizate, care oferă o îmbunătățire semnificativă de recepție wireless și calitate a sunetului.

Revoluționarele emițătoare AirLine au două versiuni: AF1 pentru chitarele cu intrări de tip Stratocaster și pentru tradiționalele Gibson și altele. Cu mărimea mai redusă de jumătate decât beltpack-urile convenționale, aceste emițătoare miniaturizate funcționează pe o singură baterie de tip AAA cu o durată de viață de 14 ore.

Ambele emițătoare oferă o gamă largă de funcții: Un buton Power On/Off, LED-uri roșii/verzi pentru Power și control al semnalului de intrare pentru diverse doze. UHF (Ultra High Frequency) înseamnă frecvențe mai clare cu puține interferențe.

Concepute pentru utilizare alături de pedala de efecte compacte, receptorul de pedală AP1 oferă recepție pe care vă puteți baza. Este prevăzut cu o ieșire jack de 1/4", switch de Power, Peak LED și control volum. Puteți folosi o baterie de 9V pentru adaptor pentru a alimenta receptorul și când scoateți unitatea din priză, bateria este dezactivată pentru a economisi curent.

Specificații

Tip microfon-
Frecvente comutabileNu