Despre noi

De ce noi?

Firma a fost înființată în 2004. Scopul principal a fost mereu de a servi nevoile clienților, fie că este vorba de cumpărarea primului instrument, de un sfat sau de sonorizare.

Muzica este prezentă peste tot în viețile noastre. Este acolo când suntem fericiți sau triști sau când avem nevoie de relaxare sau când vrem să ne încărcăm bateriile. Chiar și motoul firmei Music for life sugerează acest lucru. Prezența și bunăstarea emanată de muzică este foarte importantă și este esențial să păstrăm și să îngrijim această valoare. De la bun început magazinul nostru a stabilit ca obiectiv corelarea muzicii cu publicul mare și cât mai multă lume să se familiarizeze cu muzica, instrumentele și să ajutăm clientul la dezvoltarea pe plan muzical. Principiul nostru este să lăsăm clientul să ne conducă pe noi, să ne spună de ce are nevoie, cu ce am putea să-l ajutăm, iar scopul nostru este să îndeplinim dorințele orientate către muzică. Prin urmare putem și noi să învățăm de la clienții noștri și ei să învețe de la noi.

Obiectivul nostru este de a oferi clienților produse și servicii de înaltă calitate. Toți clienții care ne vor onora cu încrederea lor vor fi tratați ca atare. Pentru sfaturi sau îndrumări nu ezitați să vă adresați personalului nostru.

Despre soundstudio.ro

Magazinul nostru se află în Sfântu Gheorghe în județul Covasna. Aici clienții noștri sunt întâmpinați de specialiști cu o bună pregătire profesională, care vor sta la dispoziția clientului. Produsele disponibile pot fi vizionate și online pe soundstudio.ro sau pentru mai multe detalii nu ezitați să ne scrieți, shop@soundstudio.ro, sau să ne contactați telefonic 0749 241 241,  0267 315 320.

Servicii oferite

Pe lângă vânzarea instrumentelor oferim și servicii de sonorizare. În magazinul nostru puteți închiria boxe, lumini și echipamente pentru scenă și sonorizare. Magazinul nostru vă propune servicii de sonorizare profesionale de cea mai bună calitate, asigurate de o echipă bine pregătită de specialiști, capabilă să asigure montajul rapid, în condiții de deplină securitate.

Clienții noștri pot beneficia de consultanță gratuită și suport. Echipa Sound Studio este formată din muzicieni și profesioniști. Dacă aveți nevoie de sfaturi pentru a alege o chitară pentru începători, ați venit unde trebuie!

Pe site-ul nostru puteți găsi tot ce aveți nevoie pe plan muzical. În cazul comenzilor online produsele vor fi livrate de îndată la alegerea clientului prin FAN Courier, Poșta română sau curier rapid.

Gama de articole comercializate

În magazinul nostru de specialitate pot fi găsite mărcile cele mai renumite. Distribuim pe scară largă chitare Fender, Yamaha, Giuld, Cort, Hora etc, clape Yamaha, Novation, Roland, instrumente clasice și acustice, pentru suflătorii îți pot găsi instrumente de la Yamaha, Roy Benson și Dimavery, saxofoane, clarinete și fluiere.

Distribuim și accesorii, produse Gewa, scaune, stative, ancii pentru suflători, vioare etc. Pentru partea de sonorizare și lumini firma noastră folosește numai produse profesionale de cea mai înaltă calitate: Yamaha, AKG, Shure, Marshall, Hartke, Pdp, Qube, Palmer, Futurelight, etc

Sound Studio este mai mult de cât un magazin de muzică. Echipa noastră muncește nu doar pentru a vinde instrumente ci și să ofere sfaturi și suport clienților.

Sound Studio, Muzică pentru viață