Ampeg Micro VR Head

Ampeg
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Ampeg Micro VR Head
  • Ampeg Micro VR Head
  • Ampeg Micro VR Head
  • Ampeg Micro VR Head
  • Ampeg Micro VR Head
1.897.00
1.865.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
42 luni
  • Putere 200 W RMS la 4 ohmi
  • Preamp tranzistor
  • Etaj de ieșire MOSFET

Ampeg Micro VR Head

Amplificator Chitara Bas Ampeg Micro VR Head

Amplificatorul pentru chitară bas Ampeg Micro VR Head este perfect pentru toți muzicienii pasionați de sunetul puternic și clar. Cu o putere de 200 W RMS la 4 ohmi, acest amplificator oferă un sunet de înaltă calitate și puternic în orice situație.

Fiind echipat cu un preamp tranzistor și un etaj de ieșire MOSFET, acest amplificator oferă un sunet autentic și bogat, cu tonuri bine definite. Poți experimenta diferite stiluri muzicale și să îți exprimi creativitatea într-un mod inovator.

Ampeg Micro VR Head vine cu o intrare auxiliară stereo, care îți permite să conectezi diverse dispozitive media pentru a-ți îmbogăți experiența muzicală. De asemenea, dispune de diferite comenzi, cum ar fi 15 dB pad, gain bass, Ultra-Mid, Treble, Volum și Limiter Defeat, ce îți oferă posibilitatea de a ajusta sunetul după preferințele tale.

Acest amplificator are un design elegant, de culoare neagră, cu colțuri cromate și un material textil cu plasă albastru argintiu. Este un accesoriu stylish pentru orice scenă muzicală, completând perfect stilul tău personal.

Cu dimensiunile sale compacte (304 x 140 x 254 mm), acest amplificator este ușor de transportat și de utilizat în diverse locații. Indiferent dacă te afli pe scenă sau în studio, amplificatorul Ampeg Micro VR Head îți oferă sunetul de calitate de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini toate aspirațiile muzicale.

Specificații Ampeg Micro VR Head
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere200 W


Produse asemănătoare Ampeg Micro VR Head