» Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

Dacă comanzi în valoare de minim 399 Ron, beneficiezi de Livrare Gratuită pe teritoriul țării.

Pentru destinațiile în afara orașelor cu sediu Fan Curier, se plătește o taxa suplimentară de 25 lei, taxă care este suportată de către client, sau puteți opta pentru ridicarea pachetului direct de la sediul Fan Courier, fără suprataxe.

Pentru comenzile sub 399 Ron, transportul este 25 Ron + 25 Ron in cazul destinațiilor în afara orașelor cu sediu Fan Curier.

Produsele livrate se plătesc curierului care face livrarea. Produsele vor fi însoțite de factură și certificat de garanție.

Livrare în 24 de ore! Pentru destinațiile Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu si Pitesti, datorită supraaglomeratiilor în transport, s-ar putea să nu se încadreze livrarea coletului în cele 24 de ore.

Ce se întamplă când clientul nu este găsit la destinație

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată de acesta, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. În cazul în care clientul nu este găsit nici a două oară, comanda va fi anulată și returnată la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Avem rugămintea să verifici integritatea fizică a coletelor în fața curierului, și dacă sunt constatate nereguli, să ceri întocmirea unui proces verbal. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Poți urmări statusul livrării

Pentru a verifica starea comenzii, acceseaza site-ul Fan Courier https://www.fancourier.ro folosind formularul de urmărire pachete. Pentru numărul de AWB, contactează-ne telefonic sau prin e-mail.

Pentru piane acustice

Costurile de transport si acordaj pentru piane acustice nu sunt incluse in pret. Va rugam sa ne contactati pentru detalli.