» Returnarea produselor în 14 zile

Returnarea produselor în 14 zile

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu!

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării.

Garantăm returnarea banilor în 14 zile de la data recepționării produselor.

În cazul persoanelor juridice, acestea neavând calitatea de consumator, ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Excepții sunt produsele sensibile igienic  cum ar fi muștiucuri, ancii, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodică), căști în-ear, fluierași, ocarine, naiuri, camertoane și alte produse asemănătoare. Licențe - software, CD-uri, DVD-uri se pot returna doar în cazul în care ele au fost livrate fizic și nu au fost desigilate. Licențele software nu se pot returna dacă au fost livrate pe cale electronică. De asemenea produsele care sunt însoțite de un software care după livrare a fost înregistrat pe site-ul producătorului nu se pot returna (plăci de sunet, keyboard, workstation sintetizator etc). Nu se pot returna produsele care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale, (produs “Indisponibil” in momentul comenzii, sau produsele care au fost confecționate/comandate după specificațiile prezentate de client.

Condițiile generale de retur le puteți citi la secțiunea Termeni si condiții articolul 14.

Pentru orice nelămurire, ne puteți scrie la adresa de E-mail shop@soundstudio.ro sau  ne puteți contacta telefonic la Telefon 0367 409 409

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate

♦ Returul se face cu certificatul de garanție în original, cu etichetele inițiale intacte.

♦ Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original cu toate accesoriile, documentele și etichetele intacte și fără să prezinte semne de uzură sau deteriorare, în caz contrar Agora-Electronik SRL (Sound Studio) isi rezerva dreptul de a încasa 20% din valoarea produsului, pentru oricare din motivele prezentate anterior.

♦ Mai multe produse de același fel se pot returna în cazul în care a fost desigilat doar unul dintre ele.

♦ Sunt refuzate la retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, prezintă urme de uzură sau folosire excesiva, zgărieturi, ciobituri,șocuri mecanice.

♦ Produsele sensibile igienic nu se pot returna, exemple : muștiucuri, ancii, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodică), căști în-ear, fluierași, ocarine, naiuri, camertoane și alte produse asemănătoare.

♦ Nu se aceptă returnarea pentru produsele care au fost confecționate/comandate după specificațiile prezentate de consumator.

♦ Licențe software se pot returna doar în cazul în care ele au fost livrate fizic și nu au fost desigilate. Licențele software nu se pot returna dacă au fost livrate pe cale electronică.

♦ Produsele software activate nu se pot returna

♦ Produsele inregistrate de catre cumparator pe pagina producatorului nu se pot returna

♦ Produsele de tip comandă specială și cardurile cadou nu pot fi returnate.

♦ În cazul în care produsele sunt returnate în showroom și modalitatea de plată a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar. Banii vor fi returnați în contul specificat de tine.

♦ Returnarea banilor în cazul comenzilor online se face în contul bancar specificat de tine.

♦ Nu se returnează bani numerar prin curier.

Returnarea produselor în garanție

♦ Produsele în garanție care prezintă defecțiuni pot fi returnate atât timp cât îndeplinesc toate condițiile specificate în certificatele de garanție.

♦ Reparația sau înlocuirea produselor se va face în 15 zile.

Te rugam să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești de la Fan Courier în prezența curierului și să ceri întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.

Pentru orice nelămuriri, ne puteți scrie la shop@soundstudio.ro