» Garanția produselor

Garanția produselor

Garanția produselor achiziționate prin magazinul nostru online, conform legii, este de 2 ani de la data cumpărării. Produsele în garanție, care prezintă defecțiuni , pot fi returnate dacă îndeplinesc toate condițiile specificate în certificatul de garanție. Reparația sau înlocuirea produselor se va face în termen de 14 zile.

 

Pentru ce NU se acorda garanție?

♦ Nu se acordă garanție pentru produse consumabile: pene, fețe de tobă, bețe de tobă, cabluri, mufe, stative, corzi și alte produse asemănătoare.

♦ Nu intră sub incidența garanției, chiar dacă în dreptul produselor se specifică termenul de garanție:

♦ Părțile mobile ale difuzoarelor, microfoanele descentrate datorită șocurilor (scăpare din mâna) , lichidele de orice fel,becurile, fețele de tobă, corzile de chitară și în general orice tip de consumabil, cutiile de rezonanță ale instrumentelor, crăpate în urma loviturilor, bobine, filtrele celon, cabluri, cinele, corzi, pene, gâturile instrumentelor cu corzi, curbate datorită folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitară acustică montate pe chitară clasică)

Produsele se prezintă în unitățile service însoțite de factură fiscală în original și certificatul de garanție. Lipsa acestor documente atrage ieșirea din garanție a produselor!

Folosirea ambalajul original nu este obligatorie, însă posibilele daune rezultate din ambalare necorespunzătoare pe durata transportului tur- retur vor fi suportate de client.

 

Ce se intamplă în cazul defecțiunilor provocate de calitatea curentului?

În cazul în care se constată că echipamentele trimise în service prezintă defecțiuni provocate de suprasolicitare electrică, acestea se vor remedia doar contra cost. În această categorie intră boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.